HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- primasquadra
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ima li iko točnu informaciju da je prekrižen jer sada čitam sa portala ss.ba
"Zbog povreda su u Mostaru ostali Basara i Mamić, dok probleme ima i Ivan Crnov za kojeg se nadaju da će uskoro biti spreman za rad punim intezitetom."
"Zbog povreda su u Mostaru ostali Basara i Mamić, dok probleme ima i Ivan Crnov za kojeg se nadaju da će uskoro biti spreman za rad punim intezitetom."
Ma nek se uprava i trener brinu za igracki kadar,pokazali su da znaju.Kad je tekma sa Istrom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
znaci mile koliko god lose da bude igrao moze vazda zato jer je nase dijete?
goveđigulašmajka
Ljudi hajmo biti realni... Basara je došao u Zrinju sa reputacijom kao jedan od najboljih igrača PL i sigurno ima plaću na osnovu te reputacije, stoga zašto da nam sjedi na klupi igrač od 30 godina sa tolikim ugovorom iza Denija, koji je puno mlađi i na kojem možemo zaraditi u budućnosti, a da ne spomenem da imamo igrača iz vlastite omladinske škole koji puno obećava i koji igra na istoj poziciji (Marin Galić, za one koji možda ne znaju
)! Za mene je ovaj potez trenera Karačića logičan i prihvatljiv kako za Basaru, tako i za klub 

-
- Kontakt:
Mandrake je napisao/la:Ljudi hajmo biti realni... Basara je došao u Zrinju sa reputacijom kao jedan od najboljih igrača PL i sigurno ima plaću na osnovu te reputacije, stoga zašto da nam sjedi na klupi igrač od 30 godina sa tolikim ugovorom iza Denija, koji je puno mlađi i na kojem možemo zaraditi u budućnosti, a da ne spomenem da imamo igrača iz vlastite omladinske škole koji puno obećava i koji igra na istoj poziciji (Marin Galić, za one koji možda ne znaju)! Za mene je ovaj potez trenera Karačića logičan i prihvatljiv kako za Basaru, tako i za klub
Nisu ga trebali dovoditi niti mu davati plaću za najboljeg igrača premijer lige ako smo tada imali Denija?? ili Milu?
Po meni je bolja varijanta bila uigravati Denija kao brzu Špicu a Basaru staviti na svoju poziciju da igra a naravno mali Marin je naša nada velika i treba mu dati prilke!
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Mandrake je napisao/la:Ljudi hajmo biti realni... Basara je došao u Zrinju sa reputacijom kao jedan od najboljih igrača PL i sigurno ima plaću na osnovu te reputacije, stoga zašto da nam sjedi na klupi igrač od 30 godina sa tolikim ugovorom iza Denija, koji je puno mlađi i na kojem možemo zaraditi u budućnosti, a da ne spomenem da imamo igrača iz vlastite omladinske škole koji puno obećava i koji igra na istoj poziciji (Marin Galić, za one koji možda ne znaju)! Za mene je ovaj potez trenera Karačića logičan i prihvatljiv kako za Basaru, tako i za klub
Mandrake je po meni u pravu.Deni nemoze kao klasicni spic pruziti ono sto pruza na boku.Galica nisam gledao ali o njemu ,Jozicu,Vranicu itd. cujem da su odlicni.Treba im davati sansu a Basari se zahvalit iako bi nam nekad sigurno bio od koristi.Bolje je taj novac (koji za nase uvjete nije mali) usmjeriti na ove nase mladje igrace i zavrsiti sa tom pricom i pustiti ekipu da se na miru priprema.
-
- Kontakt:
Objasni mi zasto deni nemoze a mile moze?
Nisam napisao da Deni ne moze nego da nije dobar kao na boku i da je veca korist za ekipu kad je Deni na boku.Najbolje bi bilo da vidimo cime trenutno raspolazemo jer neke igrace cemo tek bolje upoznati.ZrinjskiMostar je napisao/la:Objasni mi zasto deni nemoze a mile moze?
Dupla glupost!ZrinjskiMostar je napisao/la:Mandrake je napisao/la:Ljudi hajmo biti realni... Basara je došao u Zrinju sa reputacijom kao jedan od najboljih igrača PL i sigurno ima plaću na osnovu te reputacije, stoga zašto da nam sjedi na klupi igrač od 30 godina sa tolikim ugovorom iza Denija, koji je puno mlađi i na kojem možemo zaraditi u budućnosti, a da ne spomenem da imamo igrača iz vlastite omladinske škole koji puno obećava i koji igra na istoj poziciji (Marin Galić, za one koji možda ne znaju)! Za mene je ovaj potez trenera Karačića logičan i prihvatljiv kako za Basaru, tako i za klub
Nisu ga trebali dovoditi niti mu davati plaću za najboljeg igrača premijer lige ako smo tada imali Denija?? ili Milu?
Po meni je bolja varijanta bila uigravati Denija kao brzu Špicu a Basaru staviti na svoju poziciju da igra a naravno mali Marin je naša nada velika i treba mu dati prilke!
Žrtvuješ Denija i stavljaš ga na poziciju gdje ne može raditi ono što najbolje radi - proboj po boku i ubačaj ili priključak na drugoj stativi ako napad ide preko kontra strane.
Znači žrtvuješ sve to da bi na njegovoj poziciji igrao igrač koji je lošiji od njega.
(očito jer nije uspio izboriti svoju poziciju u prvih 11).
Ja se slažem da ako već nije izborio mjesto da mu se zahvali jer je pre skupo ga držati na klupi.
Radije te novce uložiti u kvalitetnu špicu ili zadnjeg veznog.
-
- Kontakt:
Sve to stoji sto si napisao ali bojim se da ga svskako nebufed msrao placati..neznam hoce li raskinuti ugovor!
Ako on ne bude htio raskinuti ugovor klub ga mora placati i jedino sto mogu je poslati ga na tribine ili na klupu.Ili da ga posudimo Branitelju
:mrgreen:

Zadnja izmjena: zrinja05, dana/u 30 jun 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- primasquadra
- Kontakt:
Basara je taj koji treba igrati napad a Deni krilo .
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako napreduje ta rekonstrukcija stadiona?
Da li ima neko mozda svjezi slika?
Takoder, da li neko zna provjereno koliko je novca utroseno u svu tu rekonstrukciju koju je UEFA zahtijevala?
Hvala
EDIT: Dobro, sto se tice daljine zrijeb Vas je pomilovao, ali nemojte se puno nadati da se ne bi mnogo razocarali.
Necu kenjati i iznositi nasa iskustva mada ih svi znaju vecinom, ali ono sto morate znati, svi mi igramo drugacije. Nase zamisli nisu prosle, mozda Vase produ.
Mi inace imamo taj kompleks kada na euro scenu izademo, jer postanemo sami sebi najveci protivnici.
Igrajte hrabro i muski, pa sta bude neka bude.
Sretno u Ligi Prvaka!
Takoder, da li neko zna provjereno koliko je novca utroseno u svu tu rekonstrukciju koju je UEFA zahtijevala?
Hvala
EDIT: Dobro, sto se tice daljine zrijeb Vas je pomilovao, ali nemojte se puno nadati da se ne bi mnogo razocarali.
Necu kenjati i iznositi nasa iskustva mada ih svi znaju vecinom, ali ono sto morate znati, svi mi igramo drugacije. Nase zamisli nisu prosle, mozda Vase produ.
Mi inace imamo taj kompleks kada na euro scenu izademo, jer postanemo sami sebi najveci protivnici.
Sretno u Ligi Prvaka!

Pitali ga kad je došao tj. mislili su takvu kombinaciju nabaciti ali je Basaraprimasquadra je napisao/la:Basara je taj koji treba igrati napad a Deni krilo .
odmah rekao da on nije napadač već krilo.
Što je tu je.
Samo da nam dođe taj novi brzonogi napadač i to je to!

Koštalo je sigurno puno.. Samo su rušili dio tribina i dio krova pa skoro 15 dana, sve je to debeli armirani beton bio, pa napravljena postolja za klupe sa rezevnim igračima u visini terena pa sistem drenaže i prskanja terena pa koliko će koštati vip loža gdje je godišnja karta 2.000km, novinarske kabine, zatim kabine za tv izvještače, pa krov..DzoleZeljo je napisao/la:Kako napreduje ta rekonstrukcija stadiona?
Hvala
Sretno u Ligi Prvaka!
A kažu da će iduće ljeto kompletnu zapadnu tribinu pokrit na isti način i sprema se projekat istočne tribine
-
- Kontakt:
Kako stvari stoje izgleda da će Bekić biti taj brzonogi napadac obzirom da su propali neki trasferi...
draze mi je to nego da je dosao zec. Bekic je mozda otezao, al se nije postavio kao barisic koji je mnoge razocarao ovdjeZrinjskiMostar je napisao/la:Kako stvari stoje izgleda da će Bekić biti taj brzonogi napadac obzirom da su propali neki trasferi...
goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Stara uprava sa macalom na čelu i bivši trener **** su dečka na polusezoni i rekli mu da ne računaju na njega da bi slučajno dobio priliku i zabijo 8 golova nakon šro je Aničić otjeran!
Bekic moze biti odlicno rjesenje jer poznaje ekipu,ne treba uigravanje a i sto je najvaznije dobar je igrac a mi dobijamo ponovno mogucnost da zaradimo na njemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.