FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 30 jun 2014, 02:33

Slobodas je napisao/la:Koji ce nam biti grb u novoj sezoni ?
Sadašnji ;)

STARBUZZ
Kontakt:

Post Postao/la STARBUZZ » 30 jun 2014, 02:35

staragarda je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Ova ekipa jede malu djecu! :rol: Bit' će svakako zanimljiva sezona, ako Denis ne bude kopirao Papeta, a igrači budu ozbiljni na terenu, pljuštat će golovi. Naravno u mrežama protivnika. :)
slika
odlicno bi ovo bilo kad bi se zavrsilo ovako...ovo je sigurno za gornji dom...do nekog 7. mjesta,recimo
Zar Krpic nije otisao u Istru :crazy:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jun 2014, 07:53

aS_Roma je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Sta je sa onim Tarikom Okanovicem ?
penzija .. kad mu je onaj čoban iz Veleža slomio nogu, to mu je bio kraj :cry: auuu brate, kakav je to krik bio :cry: kakav je Tare igrač bio, igrao za raju i zanemarivao taktiku, čaršijsko dijete, klasa :cool:
Dobar igrac sjecam ga se, jedan od igraca u to vrijeme koje sam prizeljkivao da odigra malo u Sarajevo, znam nekad da smo ga trazili al nije nikad iz Slobode htio da ide.

Dobar dobar igrac :thumbup:

jo stari nikad on to nebi uradio..Ja znam da mu je rahmetli otac Najdo rekao nikad da nisi presao u neki klub od starih rivala tipa Sarajevo Zeljo, a svi znamo kako je on oca voiljeo...znas da je bio prekino i karijeru zbog oca..tad je bio na pripremama za mladom repkom kad mu je otac umro i ode sa okupljanja i vise se nije vratio..cak se nije vratio ni u Slobodu Malkocevic ga molio 3 mjeseca da pocne trenirat, ali bilo je kasno svasta je probao nakon toga..poslije opet nekako pocne igrat ali bez velikog motiva i onda ta povreda.

komsija mi je i sjecam se njegove debitanstske utakmice sa 16 godina protiv Zelje..dobijamo 1-0 i to njegovim pogotkom gdje izigra dole zeljin stub odbrane Alihodzic Adzem i poslije zaobidje i Kruzika za nasu pobjedu :)...kakvo je to slavlje bilo..rahmetli otac Najdo mu se naroljo napio se udes napravio i ne zna gdje je ostavio auto :)..trazilo smo citav dan gdje je auto sa nasim Taretom :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 jun 2014, 11:55

Mislim da kad pogledamo ostale ekipe,niko se ozbiljnije nije pojačavao osim Sarajeva,tako da nebi trebao doći u pitanje opstanak,čak šta više mislim da imamo ekipu za neku zlatnu sredinu PL :)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2014, 12:08

A mozda iznenadimo pa uhvatimo Evropu. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jun 2014, 12:22

intercontinental je napisao/la:Mislim da kad pogledamo ostale ekipe,niko se ozbiljnije nije pojačavao osim Sarajeva,tako da nebi trebao doći u pitanje opstanak,čak šta više mislim da imamo ekipu za neku zlatnu sredinu PL :)
neznam sta se sikirate .imate vi ekipu i navijace za gornji dio.dosta je igraca ostalo i uz laganu euforiju svi ce redom padati na tusnju.previse je slabijih ekipa da bi vi strahovali
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 jun 2014, 12:23

astra1922 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Mislim da kad pogledamo ostale ekipe,niko se ozbiljnije nije pojačavao osim Sarajeva,tako da nebi trebao doći u pitanje opstanak,čak šta više mislim da imamo ekipu za neku zlatnu sredinu PL :)
neznam sta se sikirate .imate vi ekipu i navijace za gornji dio.dosta je igraca ostalo i uz laganu euforiju svi ce redom padati na tusnju.previse je slabijih ekipa da bi vi strahovali
Ove sezone ispada Randnik iz Bijeljine i još jedan klub,a šanse da je taj klub Sloboda su minimalne!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 jun 2014, 12:31

Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.

Inače, ne vidim potrebu za više napadača, čak i da se Krpić ne vrati. Jusufbašić, Mujkić i Mujić je dovoljno za ono što nama treba, a tu su još i ofanzivni igrač koji kod nas često igraju krila i priključuju se napadu, Selamović i Mehidić.

STARBUZZ
Kontakt:

Post Postao/la STARBUZZ » 30 jun 2014, 12:37

intercontinental je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Ove sezone ispada Randnik iz Bijeljine i još jedan klub,a šanse da je taj klub Sloboda su minimalne!!!
Ma Slavija ove godine zrela ko sljiva... a vjeruj mi sekunda fali da i u Borcu pukne pa da se pocnu boriti za opstanak... Ne vjerujem da ce se Sloboda boriti za opstanak, gledajuci nako ekipe, moguce da se Sloboda umjesa u borzbu za 4. mjesto koje ce sigurno voditi u evropu.
Zeljeznicar i nije neka ekipa, jos dok im ode ovo igraca, ostace samo na omladincima, pa ne vidim onda zasto bi bili jaci od vas, Veleza... mada imaju oni svoje "adute" za vrh, bice tu penala isl...
Velez mi se nekako rasuo a taman sam se ponadao da ce konacno malo ufatiti sprinta na vrh... Previse igraca im je otislo a nista specijalno nisu doveli, Olimpic rasulo, Celik ocajan i...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 jun 2014, 13:15

STARBUZZ je napisao/la:Ma Slavija ove godine zrela ko sljiva... a vjeruj mi sekunda fali da i u Borcu pukne pa da se pocnu boriti za opstanak... Ne vjerujem da ce se Sloboda boriti za opstanak, gledajuci nako ekipe, moguce da se Sloboda umjesa u borzbu za 4. mjesto koje ce sigurno voditi u evropu.
Zeljeznicar i nije neka ekipa, jos dok im ode ovo igraca, ostace samo na omladincima, pa ne vidim onda zasto bi bili jaci od vas, Veleza... mada imaju oni svoje "adute" za vrh, bice tu penala isl...
Velez mi se nekako rasuo a taman sam se ponadao da ce konacno malo ufatiti sprinta na vrh... Previse igraca im je otislo a nista specijalno nisu doveli, Olimpic rasulo, Celik ocajan i...
Ti brate kudiš ove tri ekipe, a sve tri su iz vrha PL. Ne treba nam da podcjenjujemo ikoga :nene: i mi smo trenutno puni omladinaca, od kojih pola nije igralo PL.
Borac nema šanse da ispadne, jedino im problem mogu predstavljati blokade računa, a i to će skrpit od prodaje onog omladinca i od Asmirovog nastupa u Brazilu.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 jun 2014, 13:36

Al najjači su mi ovi manijaci,kaže potpisalo 7-8 omladinaca za prvi tim i bore se za titulu.Sloboda dovela nekoliko solidnih igrača i oni dolaze na temu i pišu opet je borba za opstanak :facepalm:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 30 jun 2014, 13:48

ne treba se zaletiti odma i bacati pare u bunar, strpljenja momci, svaki ovaj momak je doveden sa razlogom, u vidovicu su prepoznali dobrog igaca koji moze eksplodirati a igra za male pare ali redovne i ovo mu moze biti odskocna daska, neka potpisemo takvih 4-5 igraca, 1 prodamo, 2 da nama ostanu i nek ovi propadnu mi smo na konju... :mrgreen:

vjerujem da ovo nije kraj i da ce biti tu jos iznenadjenja, nego radil sta ova marketing sluzba u vezi sa
dresovima novim i novim majicama?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 jun 2014, 13:58

Darjan Todorović na probi.Zna li neko o kakvom se igraču radi??

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2014, 13:59

Kakav je ovaj Todorovic sto je dosao na probu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 jun 2014, 14:01

Fudbalsku karijeru započeo je u Javoru iz Ivanjice. Nastupao je i za podgoričku Budućnost, Radnički Beograd, Srem, dobojsku Slogu, Modriču Maxima, teslićki Proleter, Inđiju...
Na probu u Rudarsku 2 stigao je iz redova švajcarskog nišeligaša FC Wangen bei Olten. U prevodu, nema hljeba od njega :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jun 2014, 14:08

nemap otrebe obajvljivati na sluzbenoj stranici ove anonimuse sto dolaze na probu :!: Omic se povrijedio ako je ozbiljnije eto nam problema :!:
Sloboda Tuzla

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 jun 2014, 14:24

fukaratz je napisao/la:nemap otrebe obajvljivati na sluzbenoj stranici ove anonimuse sto dolaze na probu :!: Omic se povrijedio ako je ozbiljnije eto nam problema :!:
Red je da navijači Slobode budu upoznati s tim ko dolazi u klub i ko trenira u klubu !!!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 30 jun 2014, 16:36

kod nas igrac kad dodje na stranici se samo pojavi koju poziciju igra i odakle je,a sta je ugovorom ?? jel potpise on na 1,2 godine il samo dodji budi tu dok ne dobijes bolju ponudu
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 jun 2014, 16:41

Omerbavarac je napisao/la:A mozda iznenadimo pa uhvatimo Evropu. :kafa:
Titula je vaša :zviz:
Ja te volim, volim Željo..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2014, 16:56

gio10 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:A mozda iznenadimo pa uhvatimo Evropu. :kafa:
Titula je vaša :zviz:
Pa pored ovakvog Zelje nam nece ni biti tesko doci do trona. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.