Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koji ste hinjaci vas dvojicaSarajlijc@ je napisao/la:E to je bitno samo nek se crno pise![]()
![]()
Kad bude abd 93ca zabija u 93. minuti za prolaz Sarajeva u grupnu fazu EL
![]()
![]()
Valja kisobrane kupitivisokohz je napisao/la:"Kemo sine sprema se oluja"![]()
Hvalasimon je napisao/la:1. julacobefks je napisao/la:Kad nasi putuju za Sloveniju?
jel taj posudba? na koliko?rammstein je napisao/la:aaaaaa pa jesi vidii koliko je igraca na probimora neko potpisati i da se crno pisšše
Nostradamuse ti si i najavio oluju i kišobranerammstein je napisao/la:paa vidi nevremena gdje ces na ovom sta raditi
nisam ja nego ovaj iz visokogAdo76 je napisao/la:Nostradamuse ti si i najavio oluju i kišobranerammstein je napisao/la:paa vidi nevremena gdje ces na ovom sta raditi![]()
Ma ti stalno najaviš oluju,a ovo je prešlo svaku mjerurammstein je napisao/la:nisam ja nego ovaj iz visokogAdo76 je napisao/la:Nostradamuse ti si i najavio oluju i kišobranerammstein je napisao/la:paa vidi nevremena gdje ces na ovom sta raditi![]()
![]()
Ja samo kazem ds ce nas imati ko braniti od kiše
hilmo je napisao/la:Jedva cekam da pocnu takmicarske utakmice, da vidim ove nove na djelu, od Duljevica najvise ocekujem.
Kako nam je sad paklena ta desna strana, a kako smo se sa njom patili.
Duljevic nije igrao dva, tri mjeseca. To je kao neka laksa ozlijeda po duzini, a svo vrijeme je trenirao.Realist je napisao/la:Duljević je strašan,ali se bojim što nije igrao na proljeće.Sjetimo se koliko je stanka ostavila traga na Bilbiju,dugo mu je trebalo da se vrati.Doduše Duljević je imao kraću pauzu,ali...
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, roccosiffredi, SAMO BORDO, Velaxsa i 42 gosta.