cini mi se da si i kod nas igrao kada se zmaj i bosnia spoila?Micron je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam igrao u zmaju na pocetku, pa malo flajsmasina i onda JUVEBALKAN i na kraju ljiljani
jedan jedini.. jarkoc

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
cini mi se da si i kod nas igrao kada se zmaj i bosnia spoila?Micron je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam igrao u zmaju na pocetku, pa malo flajsmasina i onda JUVEBALKAN i na kraju ljiljani
jedan jedini.. jarkoc
Ne diraj mi Raiderse i Bakira!Micron je napisao/la:a i ovi raidersi na celu sa kirbom![]()
![]()
Jesi i ti bio u RaidersimaUnknown Genius je napisao/la:Ne diraj mi Raiderse i Bakira!Micron je napisao/la:a i ovi raidersi na celu sa kirbom![]()
![]()
Jesam, bio sam stoper dugo vremena, a sjećam se da si nam se ti kasnije pridružio, na SD-u čini mi se.BelminM23 je napisao/la:Jesi i ti bio u RaidersimaUnknown Genius je napisao/la:Ne diraj mi Raiderse i Bakira!Micron je napisao/la:a i ovi raidersi na celu sa kirbom![]()
![]()
Dobar je Bakir Pitar, bila su još ona dva brata i još neki igrači al ih se ne mogu sjetiti, uglavnom to su bila vremena
@fanatic objasni malo ljudima oko tog momentuma kako i šta
kirba igra sada samnom u portugalu xDMicron je napisao/la:dobar je ba kirba pucali mi termine zajedno
ne znas ti nista o juvetu vjeruj mikoja je spica bila na nasem forumu au...
A gule nam trenerMicron je napisao/la:pa et pitaj ga za samketa.. i on je igrao malo kod nas.. malo vise
a kako smo tek sa repkom odigrali na svjetskom![]()
Mislim da ce on u EX yu ligi poceti sa ljiljanima igrati (da li igrati ili trenirat nisam siguran) tako da ces ga se nagledat i sam xDMicron je napisao/la:reci guletu da mu je samke reko da veze nema.. et
Sad sam se sjetio i Hamze moderatora, i onog John Blackhand tako neštoUnknown Genius je napisao/la: Jesam, bio sam stoper dugo vremena, a sjećam se da si nam se ti kasnije pridružio, na SD-u čini mi se.
Ja se samo sjećam tebe, Amara i onog golmana, Chilavert ili kako već, za kojeg se nikad nije znalo ko je trenutno na tom profilu. A da, bio je još i Noke sa svojim duplim profilima, Nwanko Kanu.
VEDRAN, BONE Popovic i ko je 4-ti?Micron je napisao/la:trenirat i igrat
imamo mi nasu grupu na fb nego te ja malo furam
inace u jb su mi igrala cetvorica iz brckog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.