FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne zelim podcjenjivati ekipu Lovćena, ali da toliko strahujete? Ako smo plzenu zabili 3 gola, a ne mozemo isto toliko nekom nizerazrednom klubu (spram plzena) onda ja ne znam.Igrati opusteno i kako Bog zapovijeda.
mojne puno da njateke oko karti, kao sto momak rece tesko vam do Prijedora otic, a ova ekipa nije bas puno poznatija od njih.Naprijed Zeljo ljubavi moja !!!!
mojne puno da njateke oko karti, kao sto momak rece tesko vam do Prijedora otic, a ova ekipa nije bas puno poznatija od njih.Naprijed Zeljo ljubavi moja !!!!
-
- Kontakt:
A da se malo ipak drzis sredine? Da ih ne precjenjujes,ali i ne podcjenjujes? Fudbal je nepredvidiva igra.
Naravno,svi mi vjerujemo u naseg LJozeta.
Naravno,svi mi vjerujemo u naseg LJozeta.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Ko ce vjerovati u pobjedu ako necemo mi, navijaci? Ja sam uvijek optimistican i uvijek cu biti.
Jedva cekam taj 3 july

hasanspahić?barbarez je napisao/la:Golman na slici se zove eldin hasanhodzic,mozdaa sam prezime fulio,ali tako nekako,trebirao sam sa njim I arijani nekad I poslije u zelji,davno je bilo.
Momak je bio odlican na mslom fudbslu za veliki je falila visina.
Ovo onsj turnir kad je keno satro igro u napadu,jer he dobaar na malom terenu.
ili hasanbegović, mislim da je ovo drugo...
Hasanspahic, sto posto. Znam momka licno. Branio u Arijani (klub vodio Nemanja Kovacevic, onaj trener bez noge), pa onda u Zelji. Danas brani mali fudbal za Tango iz I. Sarajeva. Branio u onoj utakmici kada nas je Litex pregazio, iz vremena kad je ekipu vodio Plisek.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
Elko zvani Litex
HasanspahicChWilla je napisao/la:hasanspahić?barbarez je napisao/la:Golman na slici se zove eldin hasanhodzic,mozdaa sam prezime fulio,ali tako nekako,trebirao sam sa njim I arijani nekad I poslije u zelji,davno je bilo.
Momak je bio odlican na mslom fudbslu za veliki je falila visina.
Ovo onsj turnir kad je keno satro igro u napadu,jer he dobaar na malom terenu.
ili hasanbegović, mislim da je ovo drugo...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Jest Hasanspahić, ja mislim da ne može prečku dohvatit
, znam da je u Loveču primao s parkinga golove, bilo i neponovilo se, i ovi sa slike pojedinci nisu i neke legende, njihov odnos prema Želji je bio kasnij pomalo diskutabilan.
Jesmol mi za Ramazan, ikad pobjedili u Evropi ja mislim da nismo, i sad je red da nekog naderemo, ovi Crnogorci se ubili za to

Jesmol mi za Ramazan, ikad pobjedili u Evropi ja mislim da nismo, i sad je red da nekog naderemo, ovi Crnogorci se ubili za to
Jug 5 KM
Istok 8 KM
Zapad 10 KM
Istok 8 KM
Zapad 10 KM
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Molio bih nekoga ko zna da mi kaže kada je tačno utakmica i koji dan. Jer gledam Williams ponudu za četvrtak i nigdje nema da Željo igra a nema ni ostalih klubova iz BIH. Mislim da i Široki takođe igra u četvrtak.
Četvrtak 03.07.2014 u 21:15, Gradski stadion Koševocombe je napisao/la:Molio bih nekoga ko zna da mi kaže kada je tačno utakmica i koji dan. Jer gledam Williams ponudu za četvrtak i nigdje nema da Željo igra a nema ni ostalih klubova iz BIH. Mislim da i Široki takođe igra u četvrtak.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Ima li TV prenos za raju van sehera???vrbanjusa je napisao/la:Četvrtak 03.07.2014 u 21:15, Gradski stadion Koševocombe je napisao/la:Molio bih nekoga ko zna da mi kaže kada je tačno utakmica i koji dan. Jer gledam Williams ponudu za četvrtak i nigdje nema da Željo igra a nema ni ostalih klubova iz BIH. Mislim da i Široki takođe igra u četvrtak.
-
- Kontakt:
bice uskoro, saburalikusa je napisao/la:Znal se sta o prodaji ulaznica

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
http://****.ba/novost/156939/f ... og-prenosa" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbalski klub Željezničar spreman je za novi evropski nastup! Plavi će u četvrtak igrati prvi meč prvog kola kvalifikacija za Evropa ligu, a protivnik će na Koševu biti crnogorski Lovćen.
Mašindžije su favoriti, što zbog golemog iskustva u Evropi, što zbog domaćeg terena i većeg broja navijača na tribinama.
Kako su za portal ****.ba potvrdili iz kluba s Grbavice, mnogo posla u pripremi susreta već je napravljeno.
Iz Željezničara su apelirali na navijače da ulaznice kupuju kod ovlaštenih prodavača.
''Sretni smo što se sve odvija prema planu. Bit će to praznik fudbala u našem gradu, ponovo u plavoj boji. Interes je veliki, uostalom tako je uvijek kada naši momci igraju evropske utakmice'', rekao nam je glasnogovornik kluba Emir Muhamedagić.
Poznate su i cijene ulaznica za ovaj meč.
''Na južnu tribinu navijači će ulaziti za pet maraka, cijena ulaznice za istok bit će osam, dok će se na zapad ulaziti za deset konvertibilnih maraka. Cijena ulaznice za gostujuće navijače je deset maraka'', dodao je Muhamedagić naglasivši da još uvijek nije poznato da li će neka televizijska kuća utakmicu prenositi uživo:
''Pregovori su u toku. Vidjet ćemo, još uvijek nemamo zvaničnu informaciju'', zaključio je glasnogovornik bh. kluba.
Fudbalski klub Željezničar spreman je za novi evropski nastup! Plavi će u četvrtak igrati prvi meč prvog kola kvalifikacija za Evropa ligu, a protivnik će na Koševu biti crnogorski Lovćen.
Mašindžije su favoriti, što zbog golemog iskustva u Evropi, što zbog domaćeg terena i većeg broja navijača na tribinama.
Kako su za portal ****.ba potvrdili iz kluba s Grbavice, mnogo posla u pripremi susreta već je napravljeno.
Iz Željezničara su apelirali na navijače da ulaznice kupuju kod ovlaštenih prodavača.
''Sretni smo što se sve odvija prema planu. Bit će to praznik fudbala u našem gradu, ponovo u plavoj boji. Interes je veliki, uostalom tako je uvijek kada naši momci igraju evropske utakmice'', rekao nam je glasnogovornik kluba Emir Muhamedagić.
Poznate su i cijene ulaznica za ovaj meč.
''Na južnu tribinu navijači će ulaziti za pet maraka, cijena ulaznice za istok bit će osam, dok će se na zapad ulaziti za deset konvertibilnih maraka. Cijena ulaznice za gostujuće navijače je deset maraka'', dodao je Muhamedagić naglasivši da još uvijek nije poznato da li će neka televizijska kuća utakmicu prenositi uživo:
''Pregovori su u toku. Vidjet ćemo, još uvijek nemamo zvaničnu informaciju'', zaključio je glasnogovornik bh. kluba.
Mi umjesto da više dajemo, sa ovom "otvorenijom" taktikom, mi manje primamo.Novi trener Admir Adžem, naime, promijenio je formaciju plavog tima, pa se sad, umjesto sa dva defanzivca, igra samo sa jednim, koji će imati znatno više odbrambenih zadataka.
"Igramo malo drugačije u odnosu na prošle sezone i upravo iz tog razloga jako je bitno što smo u ova dva susreta ubilježili pobjede ...

http://**.postimg.org/dgz0sf567/View_image_IMG_0578.jpg
Prezadovoljan, a vi!?

P. S. Odlične cijene ulaznica, nema niko razloga da se ljuti!
JUG 5 KM, Istok 8 KM, Zapad 10 KM, Sjever 5 EUR.

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 30 jun 2014, 12:15, ukupno mijenjano 3 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ma kakv saburfedeltafrotta je napisao/la:bice uskoro, saburalikusa je napisao/la:Znal se sta o prodaji ulaznica

Treba odma uzet karte da su mi u rukama

fine cijene
5 i 8

Željeznicar za život cijeli !
Utakmicu vam sudi Marco Borg sa Malte 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Cijena ulaznice pogodna pravo,nadam se da ce posjeta biti odlicna jer ce i sigurno privuci i normalne,neutralne ljubitelje fudbala.
Jug nek bude pun 4.500,istok 3-4 milje,zapad 2-3 milje i gostujucim je ostavljeno 1000 karata,znaci oko 15 hiljada(mozda malo manje,al otprilike),sto znaci da ce se fina cifra uzeti na kartama(ako bi racunali po ovim gore ciframa znaci od juga 22.500,istok 24.000,zapad oko 15.000-20.000,sjever oko 5.000 nevjerujem da ce ih vise od 500 doci) oko 65.000 po toj nekoj srednjoj racunici..
Jos za vrijeme sam gledao nece biti kiše znaci nema izgovora,što vise da nas bude na lavoru..
Zna li neko u koliko sati su sada treninzi,da se malo svrati da se vidi kakva je atmosfera..
Jug nek bude pun 4.500,istok 3-4 milje,zapad 2-3 milje i gostujucim je ostavljeno 1000 karata,znaci oko 15 hiljada(mozda malo manje,al otprilike),sto znaci da ce se fina cifra uzeti na kartama(ako bi racunali po ovim gore ciframa znaci od juga 22.500,istok 24.000,zapad oko 15.000-20.000,sjever oko 5.000 nevjerujem da ce ih vise od 500 doci) oko 65.000 po toj nekoj srednjoj racunici..

Jos za vrijeme sam gledao nece biti kiše znaci nema izgovora,što vise da nas bude na lavoru..
Zna li neko u koliko sati su sada treninzi,da se malo svrati da se vidi kakva je atmosfera..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Slaba ti matematika
Kad bi bilo 10 milja to bi bilo super, vecina raje trenutno samo prati SP, ramazan je poceo, termin od 21:15 je poprilicno skakljiv, mada i nije mogao biti bolji. Nadam se da ova kisa nece potrajati i zbog terena i zbog posjete. Karte su prilagodjene, to ne bi trebao biti problem. Sve u svemu, kad se sjetim sezone koja je iza nas i posjete koja je bila kakva je bila, ne smijem ocekivati vise od 10 milja u cetvrtak.

Kad bi bilo 10 milja to bi bilo super, vecina raje trenutno samo prati SP, ramazan je poceo, termin od 21:15 je poprilicno skakljiv, mada i nije mogao biti bolji. Nadam se da ova kisa nece potrajati i zbog terena i zbog posjete. Karte su prilagodjene, to ne bi trebao biti problem. Sve u svemu, kad se sjetim sezone koja je iza nas i posjete koja je bila kakva je bila, ne smijem ocekivati vise od 10 milja u cetvrtak.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.