Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koji ste hinjaci vas dvojicaSarajlijc@ je napisao/la:E to je bitno samo nek se crno pise![]()
![]()
Kad bude abd 93ca zabija u 93. minuti za prolaz Sarajeva u grupnu fazu EL
![]()
![]()
Valja kisobrane kupitivisokohz je napisao/la:"Kemo sine sprema se oluja"![]()
Hvalasimon je napisao/la:1. julacobefks je napisao/la:Kad nasi putuju za Sloveniju?
jel taj posudba? na koliko?rammstein je napisao/la:aaaaaa pa jesi vidii koliko je igraca na probimora neko potpisati i da se crno pisšše
Nostradamuse ti si i najavio oluju i kišobranerammstein je napisao/la:paa vidi nevremena gdje ces na ovom sta raditi
nisam ja nego ovaj iz visokogAdo76 je napisao/la:Nostradamuse ti si i najavio oluju i kišobranerammstein je napisao/la:paa vidi nevremena gdje ces na ovom sta raditi![]()
Ma ti stalno najaviš oluju,a ovo je prešlo svaku mjerurammstein je napisao/la:nisam ja nego ovaj iz visokogAdo76 je napisao/la:Nostradamuse ti si i najavio oluju i kišobranerammstein je napisao/la:paa vidi nevremena gdje ces na ovom sta raditi![]()
![]()
Ja samo kazem ds ce nas imati ko braniti od kiše
hilmo je napisao/la:Jedva cekam da pocnu takmicarske utakmice, da vidim ove nove na djelu, od Duljevica najvise ocekujem.
Kako nam je sad paklena ta desna strana, a kako smo se sa njom patili.
Duljevic nije igrao dva, tri mjeseca. To je kao neka laksa ozlijeda po duzini, a svo vrijeme je trenirao.Realist je napisao/la:Duljević je strašan,ali se bojim što nije igrao na proljeće.Sjetimo se koliko je stanka ostavila traga na Bilbiju,dugo mu je trebalo da se vrati.Doduše Duljević je imao kraću pauzu,ali...