FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
de vam je budet, yeboti obitelj
hertinho je napisao/la:Ovih admina nema kad treba, a znaju par havera braniti banom drugih clanova i tako dalje..i za svaku glupost odstraniti s foruma a evo covjek tacnije pacijent, citav dan na temi prosipa sovinizam i papanluk i nece biti sankcionisan?!Nista novo..
"7"
Hajde taman i ti sada pocni pa neka opet ide sve u tri lijepe materine i tema i sve.Pa koji je vaka pojedinima ,svega vam??????UltraDobrinja je napisao/la:Sloboda smrdi
A,onda uleti "inspekcija",i zna se..

Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- tarikhordas
- Kontakt:
Samo da pozdravim Ramu,naseg Nostradamusa..rammstein je napisao/la:tisina je znak opasnosti... il je prosla ili dolazi

Po meni je bolje da je tisina , nek se u tisini i miru radisocrates je napisao/la:Samo da pozdravim Ramu,naseg Nostradamusa..rammstein je napisao/la:tisina je znak opasnosti... il je prosla ili dolazi

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nakon svih dolazaka igraca u zadnju liniju nema on mjesta realno , i kroz samu izjavu se vidi da je svjestan da ce na posudbu,i pozitivno je sto on na to gleda normalno,onako kako treba,i kaze kako je najvaznije da igra,pa nek je to i Bosna,i sa te strane pohvale za momkaSuki46 je napisao/la:Drago mi je sto je Muharemovic produzio , mislim da ima on potencijala da se bori za 1 tim
miky_hz je napisao/la:Nakon svih dolazaka igraca u zadnju liniju nema on mjesta realno , i kroz samu izjavu se vidi da je svjestan da ce na posudbu,i pozitivno je sto on na to gleda normalno,onako kako treba,i kaze kako je najvaznije da igra,pa nek je to i Bosna,i sa te strane pohvale za momkaSuki46 je napisao/la:Drago mi je sto je Muharemovic produzio , mislim da ima on potencijala da se bori za 1 tim
Pa dobro ako je on po vokaciji desni bek ,mislim da on ima mjesta bar na klupi . Po menije bolje njega gurati i rijesiti se Barica (koji je svakako stranac) , a od onog Kalasija svakako ne vjerujem da ce doci. Moze bar biti zamjena kup utakmica umjesto Džemice.Ako bi se slao na pozajmicu , ja bi ga najvise u Slaviju volio vidjeti . Prva liga + stalno nam je na vidjelu

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Poozzzz raja

- Sarajlijc@
- Kontakt:

PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pojacanjASarajlijc@ je napisao/la:Ja jedva cekam neko pojacanje da zavrsimo prelazni rok

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sipu ga loma sta me furasrammstein je napisao/la:pojacanjASarajlijc@ je napisao/la:Ja jedva cekam neko pojacanje da zavrsimo prelazni rokvaljda

PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, BeHighirly, Benko123, bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, budzak, bvsic, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, Fouzi1, gh0stHZ, HyperOS, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, Lecler, LegendKiller, Mana, MaroonWhite1946, mercurial, mohz1987, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, perodeformero, PingoFTW, pinki, Pitar6785, Pitaristok, Posejdon, Rauber33, roccosiffredi, Rodman, SAMO BORDO, seha77, selver79, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, strucnjak9, Taree, ubipara, unityvillage, USB, Varijantas8, Zagor, zagorski, Zeko87 i 535 gostiju.