FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne razumijem kji je vama k.urac pa se lozite na nekog retardiranog lika koji ne zna sta bi od sebe i kao takav uspije da razjebe temu zahvaljujuci nama samima.Kontam evo nabralo se strana nesto fino se desilo a ono nekakav maloumnik j.ebe pola foruma.Pa sta ste to sebi ljudi dozvolili sta vam je???!!!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
hertinho je napisao/la:Ovih admina nema kad treba, a znaju par havera braniti banom drugih clanova i tako dalje..i za svaku glupost odstraniti s foruma a evo covjek tacnije pacijent, citav dan na temi prosipa sovinizam i papanluk i nece biti sankcionisan?!Nista novo..
Jes vala,,, hej ba ovo ispade dobar stih ha?.,, vrijedjao si sebe nas srbe hrvate normalne Tuzlake,,,,
Kakav morbid nemoj se ti za nas brinut krelac nek nas zasipaju cim hoce neces nas ti branit da ti je znati kakav vatromet ja imam al morwc3s staru pitat
Izbrisao si mi post aleksandre ocekujem da vidim da si ovog iz tuzle trajno banovao
"7"
"7"
Aco,ne bih ni slucajno da se mijesam u tvoj rad ali bih te zamolio da malo cesce posjecujes ove teme jer ovo danas je fakat preslo sve granice normalnog dijaloga
Hajde taman i ti sada pocni pa neka opet ide sve u tri lijepe materine i tema i sve.Pa koji je vaka pojedinima ,svega vam??????UltraDobrinja je napisao/la:Sloboda smrdi
E'o sta padobranac uradi od teme,al' stvarno,i logicno je da ce se nas nekoliko uvijek zalijepiti,kao i na svakoj drugoj temi,nit' mozes gledati sta lupeta,nit' se mozes upustiti u raspravu,jer ovakvi ciljano dolaze da bi izminirali temu..
A,onda uleti "inspekcija",i zna se..

A,onda uleti "inspekcija",i zna se..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Drago mi je sto je Muharemovic produzio , mislim da ima on potencijala da se bori za 1 tim 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
tisina je znak opasnosti... il je prosla ili dolazi
Hoće li ukinut zabranu gostujućih navijača do početka prvenstva ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- tarikhordas
- Kontakt:
Samo da pozdravim Ramu,naseg Nostradamusa..rammstein je napisao/la:tisina je znak opasnosti... il je prosla ili dolazi

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Po meni je bolje da je tisina , nek se u tisini i miru radisocrates je napisao/la:Samo da pozdravim Ramu,naseg Nostradamusa..rammstein je napisao/la:tisina je znak opasnosti... il je prosla ili dolazi

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nakon svih dolazaka igraca u zadnju liniju nema on mjesta realno , i kroz samu izjavu se vidi da je svjestan da ce na posudbu,i pozitivno je sto on na to gleda normalno,onako kako treba,i kaze kako je najvaznije da igra,pa nek je to i Bosna,i sa te strane pohvale za momkaSuki46 je napisao/la:Drago mi je sto je Muharemovic produzio , mislim da ima on potencijala da se bori za 1 tim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Nakon svih dolazaka igraca u zadnju liniju nema on mjesta realno , i kroz samu izjavu se vidi da je svjestan da ce na posudbu,i pozitivno je sto on na to gleda normalno,onako kako treba,i kaze kako je najvaznije da igra,pa nek je to i Bosna,i sa te strane pohvale za momkaSuki46 je napisao/la:Drago mi je sto je Muharemovic produzio , mislim da ima on potencijala da se bori za 1 tim
Pa dobro ako je on po vokaciji desni bek ,mislim da on ima mjesta bar na klupi . Po menije bolje njega gurati i rijesiti se Barica (koji je svakako stranac) , a od onog Kalasija svakako ne vjerujem da ce doci. Moze bar biti zamjena kup utakmica umjesto Džemice.Ako bi se slao na pozajmicu , ja bi ga najvise u Slaviju volio vidjeti . Prva liga + stalno nam je na vidjelu

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja jedva cekam pripremne da gledamo posebno cardiff
Poozzzz raja
Poozzzz raja

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja jedva cekam neko pojacanje da zavrsimo prelazni rok 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pojacanjASarajlijc@ je napisao/la:Ja jedva cekam neko pojacanje da zavrsimo prelazni rok

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sipu ga loma sta me furasrammstein je napisao/la:pojacanjASarajlijc@ je napisao/la:Ja jedva cekam neko pojacanje da zavrsimo prelazni rokvaljda

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, JavierBosnia i 21 gost.