IDI PRAVI SEBI BRATA IDIOTEwienultras je napisao/la:nemam ja Problem druze,sarajlije ocigledno imaju Problem sami sasobom,ponizavajuci sve zivo sto nema veze sa sarajevom..i onda se pitate sto vas Niko nemoze...ni diskutovati se sa vama nemoze normalnoUltraSA je napisao/la:@wienultras, koji je tvoj problem druze?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
i siroki je fudbalski klub,i borac,i slavija,i zrinjski....i,koliko tih,deklarisanih bosanaca ima tamo...nikada pameti doci...vjecito glumimo tolerantnost,dok drugi rade svoj posonolimit je napisao/la:Ajde strucnjak zamolio bi te da navedes pola tih hrvata u nasem timu? I onako reda radi tu imas ljudi koji sebe nazivaju bosancima eto onako da znas a mi n8smo muslimanski klub nego fudbalski ako tvoj plitki mouak moze da svari towienultras je napisao/la:ma naravno,pa vi ste divovi covjece,nedodirljivi.pola vam ekipe srbi,pola hrvati,vlasnik malezijac,jos malo imacete i novo ime.srpskohrvatski klub Sarajevo..bicete nebeski navijaci...kako ste umisljeni,puu nema veze naguzice vas neki amateri u evropskoj ligi,
"7"
-
- Kontakt:
nema problema,evo ja Imam predlog bre,fudbalski klub Gavrilo princip Sarajevo,nolimit je napisao/la:Tvoja Tuzla se ponosi tim stvarima neznam sta si se nas uhvatio,nego nabroj nam te hrvate,i pocni da navijas za neki muslimanski klub mi to nismo na tvoju zalost i zbog tebe cemo promjeniti ime srpski klub jesil zadovoljan?
Pogledaj malo vas sastav godinama unazad ukazace ti se samo sve,i ajde pali zagadio si nam temu ovdje su pametni ljudi a ti si ocigledno visak,knjigu u ruke i uci istoriju posto nemas 8 osnovne pa dodji da te ispitamwienultras je napisao/la:nema problema,evo ja Imam predlog bre,fudbalski klub Gavrilo princip Sarajevo,nolimit je napisao/la:Tvoja Tuzla se ponosi tim stvarima neznam sta si se nas uhvatio,nego nabroj nam te hrvate,i pocni da navijas za neki muslimanski klub mi to nismo na tvoju zalost i zbog tebe cemo promjeniti ime srpski klub jesil zadovoljan?
-
- Kontakt:
U SARAJEVU NISU SAMO DOBRO DOSLI LIKOVI POPUT TEBE, OGRANICENI K'O BALKON. A to ko se kako Bogu moli,i kako se zove, to je licna stvar svakog pojedinca.
TI ocito to ne moze shvatiti, limitiran si, i to je to.

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
koga sam vrijedjaovalter22 je napisao/la:Apel za aleksandra da zbog nacionalističkih/fašističkih vrijeđanja da haj za ovog tuzlaka

Rekao sam ti da cu te propitati kad naucis,za pocetak i domaci zadatak nauci osnovna pravila koristenja foruma,i sta je strogo kaznjivo pa ce nolimit da te ocijeni i vidi jesil zasluzio prolaznu ocjenuwienultras je napisao/la:koga sam vrijedjaovalter22 je napisao/la:Apel za aleksandra da zbog nacionalističkih/fašističkih vrijeđanja da haj za ovog tuzlaka
inteligenciju svih ostalih na ovoj temiwienultras je napisao/la:koga sam vrijedjaovalter22 je napisao/la:Apel za aleksandra da zbog nacionalističkih/fašističkih vrijeđanja da haj za ovog tuzlaka
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
terabajt je napisao/la:Haselbank vam uprlja temu .
Ma djeca se prepiru, i sa jedne, i sa druge strane..
Nista dok raspust ne završi.
wienultras je napisao/la:i dalje stojim iza tih rijeci,sloboda ce igrati veliku ulogu u prvenstvu,ali vidinolimit je napisao/la:Moze li na, ova fukara napisati titule njegovog seoskog tima?da napomenemo fukaru da pise na temi dvostrugog sampiona ex yu,visestrukim osvajacem bh kupa,i visetrukim sampionom BiH,i nasim najuspjesnijim timom u evropi poslije rata,ipak ste vi drugoligasi! Kaze znamo nase limite do juce pisao na temi slobode o evropi i milionski pojacanjima kako on rece neznate vi ko je azmir
u slobodu dolaze mladi igraci,i svi moraju potpisati visegodisnje ugovore,hadzija je otisao najvise zbog takvog ugovora,jer nemoze otici kada pozeli,redjepi se jos premislja,nije istina da su otisli jer ich nemozemo platiti,recimo Hadzic je od azmira trazio pare i bonuse zbog kojih nebi nasao angazman ni u mnogo jacim ligama od nase..a da je dobio povisicu jeste,ako dovodimo igrace mlade zeljne dokazivanja,koje bi koliko toliko mogli unovciti,to radite i vi upravo,zasto je to u sarajevu prikazano kao nesto bombasticno,dok vecina tvojih kolega pljuje po slobodi,a radimo,fakticki isto..
boli nas qrac za slobodu, tuzlu, redjepijaa, hadzica, azmira i sve te gluposti
da bi se postalo europski klub moraju se imati igraci svih nacionalnosti a ne samo jedne
i sta tebe boli qrac sto u saraj'vu igraju srbi, hrvati i makedonci

Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Anex, BeHighirly, BeYaZ, boki86, bordospartanac, Confiance, Dadox, dencho, Dobrinja12345, egocentrik, Fudo, galia95, Gomis99, Hazre, iliyaa8, insimadop, James1987, johntravolta123, JuricaSpindl, keli, kogmagie46, kraljlavova, Kyle88, Lavcina, laznokrilo, MaroonBjelave, mercurial, MokraKifla, Morgen19, n0dix, napoleon72, NazorUso, Pantelija, perodeformero, Posejdon, Rauber33, relativizam, rimljanin90, samoFKS, Sanfrancisco, sassari, StevieG8, stokastoka23, strahmeipomisliti, tajsamja, Taree, tuitamo, ZmajOdBosne33 i 491 gost.