FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nolimit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nolimit » 29 jun 2014, 18:34

wienultras je napisao/la:
nolimit je napisao/la:Moze li na, ova fukara napisati titule njegovog seoskog tima?da napomenemo fukaru da pise na temi dvostrugog sampiona ex yu,visestrukim osvajacem bh kupa,i visetrukim sampionom BiH,i nasim najuspjesnijim timom u evropi poslije rata,ipak ste vi drugoligasi! Kaze znamo nase limite do juce pisao na temi slobode o evropi i milionski pojacanjima kako on rece neznate vi ko je azmir :lol:
i dalje stojim iza tih rijeci,sloboda ce igrati veliku ulogu u prvenstvu,ali vidi
u slobodu dolaze mladi igraci,i svi moraju potpisati visegodisnje ugovore,hadzija je otisao najvise zbog takvog ugovora,jer nemoze otici kada pozeli,redjepi se jos premislja,nije istina da su otisli jer ich nemozemo platiti,recimo Hadzic je od azmira trazio pare i bonuse zbog kojih nebi nasao angazman ni u mnogo jacim ligama od nase..a da je dobio povisicu jeste,ako dovodimo igrace mlade zeljne dokazivanja,koje bi koliko toliko mogli unovciti,to radite i vi upravo,zasto je to u sarajevu prikazano kao nesto bombasticno,dok vecina tvojih kolega pljuje po slobodi,a radimo,fakticki isto..
Daj nam reci koji vam potpisase na 3 godine,posto kod nas svi na 3 potpisuju? Radovac,Kovacevic,Travancic,Cimirot,Duljevic igraju za mladu u21 pa nam napisi te vase koje cete da unovcite mozda mi nismo upuceni u te vase talnte,i Imamo mladog rep makdonije i potencijalnog a rep imamo Velkoskog A rep,BIlbiju bivsi kapiten mlade itd

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 18:35

ako su mladi i perspektivni,jer bitno da igraju za u21...uostalom govorimo o bih mladoj repki,u koju se dolazi svakako ponajmanje zaslugom.cast izuzecima..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 29 jun 2014, 18:36

wienultras je napisao/la:ako su mladi i perspektivni,jer bitno da igraju za u21...uostalom govorimo o bih mladoj repki,u koju se dolazi svakako ponajmanje zaslugom.cast izuzecima..
Znam ti vasi mladi su bolji od Duljevica i Cimirota,il Zolotica i Hodzica sto su u Zelji bili vidi se da to nije mjerodavno

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 29 jun 2014, 18:37

nolimit je napisao/la:Moze li na, ova fukara napisati titule njegovog seoskog tima?da napomenemo fukaru da pise na temi dvostrugog sampiona ex yu,visestrukim osvajacem bh kupa,i visetrukim sampionom BiH,i nasim najuspjesnijim timom u evropi poslije rata,ipak ste vi drugoligasi! Kaze znamo nase limite do juce pisao na temi slobode o evropi i milionski pojacanjima kako on rece neznate vi ko je azmir :lol:
i dalje stojim iza tih rijeci,sloboda ce igrati veliku ulogu u prvenstvu,ali vidi
u slobodu dolaze mladi igraci,i svi moraju potpisati visegodisnje ugovore,hadzija je otisao najvise zbog takvog ugovora,jer nemoze otici kada pozeli,redjepi se jos premislja,nije istina da su otisli jer ich nemozemo platiti,recimo Hadzic je od azmira trazio pare i bonuse zbog kojih nebi nasao angazman ni u mnogo jacim ligama od nase..a da je dobio povisicu jeste,ako dovodimo igrace mlade zeljne dokazivanja,koje bi koliko toliko mogli unovciti,to radite i vi upravo,zasto je to u sarajevu prikazano kao nesto bombasticno,dok vecina tvojih kolega pljuje po slobodi,a radimo,fakticki isto..
Ne možete zadržati brzog, koji je brz na pivi, a kod nas nije mogao biti u prvih 18 igrača kada je otišao. Hajd na svoju temu pa maštajte.

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 29 jun 2014, 18:39

wienultras je napisao/la:ako su mladi i perspektivni,jer bitno da igraju za u21...uostalom govorimo o bih mladoj repki,u koju se dolazi svakako ponajmanje zaslugom.cast izuzecima..
Pa covjece na vasoj temi si mastao o Travancicu kako ce nam ga oteti Azmir,kako je stroj itd a on kod nas na tribinama il na kakjnje u Bosnu Visoko,koji su vam to talenti de nam reci da pogledamo i mi te zvjeri

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 18:44

nolimit je napisao/la:
Pa covjece na vasoj temi si mastao o Travancicu kako ce nam ga oteti Azmir,kako je stroj itd a on kod nas na tribinama il na kakjnje u Bosnu Visoko,koji su vam to talenti de nam reci da pogledamo i mi te zvjeri
ja nisam rekao da ce ga azmir oteti ikome,mjesas me sa drugim nekim..niti sam rekao da je travancic stroj.ali vecina i tih vasih zvijezdica su do skora bili potpuni anonimusi,sa izuzetkom bilbije,kao kapitena mlade repke,dizete ekipu previse u nebesa,i tako svake godine,pa sjetite se samo polusezone,najbolji trener u drzavi,stroj ekipa,pa jedva do evropske lige,da neuzese celiku licencu pred samo finale,igrali bi pripremne sa famosom...previse se dizete,a nema te ni ****,poput ostatka lige.trebace vam puno da svatite neke stvari,mozda i nece,sace izlet u evropsku ligu lijep provod

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 29 jun 2014, 18:48

Sloboda ce se boriti za opstanak i njihov jedini cilj i jeste da ostanu u ligi, ovo sto pisu ovi pojedinci su njihove gluposti kojima vas pokusavaju provocirati, a mi im odgovaramo na njihove gluposti. Ako neko ima onaj propuh od ekipe kao oni na osnovu cega on moze komentarisati nasu ekipu, ostavite ih neka dovode Jimmya,skautaju igrace po brazilu :urnebes: , daju trenerima plate od 50 hiljada a jednog Krpica nemogu da zadrze :urnebes: ,dovode Torlaka,Basica,Tomica itd. :lol: da ne pisem dalje njihove gluposti , samo ih ignorisite.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 29 jun 2014, 18:54

Kakva ba Sloboda...i ublehe i Jimmy Floyd Halsenbank...možda da ga čumurom plate ili balavim ćevapima. Boriće se sa Slavijom za zadnjih nekoliko mjesta koje znače OPSTANAK.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 18:59

fcsforever je napisao/la:Kakva ba Sloboda...i ublehe i Jimmy Floyd Halsenbank...možda da ga čumurom plate ili balavim ćevapima. Boriće se sa Slavijom za zadnjih nekoliko mjesta koje znače OPSTANAK.
mi cemo se boriti za opstanak a vi cete i dalje borcu koji se raspada,umjetnom klubu poput zrinjskog,selji u fazi teskog raspadanja,igracki i finansijski,da ljubite dupe na tabeli,dok ce siroki onako iz prikrajka da vas g... ko i do sada...ali sta ce oni,vi ste divovi,institucija za te seoske klubice...poput moje slobode,ali valja doci u nase selo,na nas seoski stadioncic,i odnjeti bodove,do tada,adio divovi

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 29 jun 2014, 19:01

fcsforever je napisao/la:Kakva ba Sloboda...i ublehe i Jimmy Floyd Halsenbank...možda da ga čumurom plate ili balavim ćevapima. Boriće se sa Slavijom za zadnjih nekoliko mjesta koje znače OPSTANAK.
mi cemo se boriti za opstanak a vi cete i dalje borcu koji se raspada,umjetnom klubu poput zrinjskog,selji u fazi teskog raspadanja,igracki i finansijski,da ljubite dupe na tabeli,dok ce siroki onako iz prikrajka da vas g... ko i do sada...ali sta ce oni,vi ste divovi,institucija za te seoske klubice...poput moje slobode,ali valja doci u nase selo,na nas seoski stadioncic,i odnjeti bodove,do tada,adio divovi
hahha ja smora lika, Haselbank hahahha
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jun 2014, 19:18

A dajte ba ljudi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 29 jun 2014, 19:25

nolimit je napisao/la:
ja nisam rekao da ce ga azmir oteti ikome,mjesas me sa drugim nekim..niti sam rekao da je travancic stroj.ali vecina i tih vasih zvijezdica su do skora bili potpuni anonimusi,sa izuzetkom bilbije,kao kapitena mlade repke,dizete ekipu previse u nebesa,i tako svake godine,pa sjetite se samo polusezone,najbolji trener u drzavi,stroj ekipa,pa jedva do evropske lige,da neuzese celiku licencu pred samo finale,igrali bi pripremne sa famosom...previse se dizete,a nema te ni ****,poput ostatka lige.trebace vam puno da svatite neke stvari,mozda i nece,sace izlet u evropsku ligu lijep provod
Osvojili smo kup a to je za vas naucna fantastika a za nas samo jedan u nizu trofeja jesil nasao razliku fukaro?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 19:29

ma naravno,pa vi ste divovi covjece,nedodirljivi.pola vam ekipe srbi,pola hrvati,vlasnik malezijac,jos malo imacete i novo ime.srpskohrvatski klub Sarajevo..bicete nebeski navijaci...kako ste umisljeni,puu nema veze naguzice vas neki amateri u evropskoj ligi, :puke:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jun 2014, 19:31

Haj reko da vidim sta ima novo,ima li kakvog habera,kad 2-3 strane prepirka sa Fukarama. :oops:
Skim se vi prepirete. :hmmmmm:

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 29 jun 2014, 19:37

Jel može neko napisati ko je dos'o/otiš'o u lištici

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 29 jun 2014, 19:45

@wienultras, koji je tvoj problem druze?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 19:49

UltraSA je napisao/la:@wienultras, koji je tvoj problem druze?
nemam ja Problem druze,sarajlije ocigledno imaju Problem sami sasobom,ponizavajuci sve zivo sto nema veze sa sarajevom..i onda se pitate sto vas Niko nemoze...ni diskutovati se sa vama nemoze normalno

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 29 jun 2014, 19:55

UltraSA je napisao/la:@wienultras, koji je tvoj problem druze?
nemam ja Problem druze,sarajlije ocigledno imaju Problem sami sasobom,ponizavajuci sve zivo sto nema veze sa sarajevom..i onda se pitate sto vas Niko nemoze...ni diskutovati se sa vama nemoze normalno
Ko nas mrzi?pa jesil ti dobar dosao na nasu temu da provocira i kaze mi sve ponizavamo :?: :lol: vidi ovako vise mi navijaca u drugim gradovima vaseg kantona imamo i ko tu koga mrzi vas ili nas :lol: ajde ubleho popusti niste nam bitni,niste nam rivali pusticemo vas da nas pobijedite i time sebi ostvarite glavni plan pobjediti Sarajevo

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 29 jun 2014, 19:58

wienultras je napisao/la:ma naravno,pa vi ste divovi covjece,nedodirljivi.pola vam ekipe srbi,pola hrvati,vlasnik malezijac,jos malo imacete i novo ime.srpskohrvatski klub Sarajevo..bicete nebeski navijaci...kako ste umisljeni,puu nema veze naguzice vas neki amateri u evropskoj ligi, :puke:
Vi nam nasli pricat o srbima pa zar se tvoj grad nije uvijek ponosio sa srbima i hrvatima,jedinstvom medju narodima bla bla i mi nismo politicka szrana ubleho vec fudbalski klub a Duljevic,Berberovic,Okic,Dupovac itd su tradicionalne srpske familije uostalom kad nemas niceg da se uhvatis onda pisete ovo na vjerskoj osnovi,dao bi ti g uze za bili kojeg naseg srbina il hrvata

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 29 jun 2014, 20:01

wienultras je napisao/la:ma naravno,pa vi ste divovi covjece,nedodirljivi.pola vam ekipe srbi,pola hrvati,vlasnik malezijac,jos malo imacete i novo ime.srpskohrvatski klub Sarajevo..bicete nebeski navijaci...kako ste umisljeni,puu nema veze naguzice vas neki amateri u evropskoj ligi, :puke:
Ajde strucnjak zamolio bi te da navedes pola tih hrvata u nasem timu? I onako reda radi tu imas ljudi koji sebe nazivaju bosancima eto onako da znas a mi n8smo muslimanski klub nego fudbalski ako tvoj plitki mouak moze da svari to

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, bvsic, CAGarfia, Evander, itatabisine, johntravolta123, keli, MaroonBjelave, mavi, sekac, svabonja, zagorski i 122 gosta.