kralju kako ce se pisati normalno,pa pogledaj samo kakvi debilu pisu na ovoj temi.znaju napisati pet recenica i to im je sve.High je napisao/la:Šta uradiste od ove teme? Ovdje se, nekad, pisalo kvalitetno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
Ja samo ne kontam sto vi uopste odgovarate ovim sto dodju ovdje da provociraju, isto djeca 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prije je to bilo bolje. Od 2008. sam na forumu, ali ne pamtim kad je bila gora situacija od ove trenutne; zbog ovih idiotluka rijetko i pišem. Ovakve je najbolje zaobići.odjava je napisao/la:kralju kako ce se pisati normalno,pa pogledaj samo kakvi debilu pisu na ovoj temi.znaju napisati pet recenica i to im je sve.High je napisao/la:Šta uradiste od ove teme? Ovdje se, nekad, pisalo kvalitetno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
wienultras je napisao/la:hebace vas fukare barem jednom ove sezone,genijalacfcsforever je napisao/la:upalio se čovjek jer ti pričaš neviđene gluposti...fukaro...sanjate titulu,samo sanjajte,divovi

Sa kojom ekipom klempo, smijesni ste a ti si najjaci vrati se malo na svoju temu procitaj sta ste do prije 2 sedmice tamo pisali a sta se sada desava, ljudi vam se smiju.Nije mi jasno sa kojim razlogom ti dolazis na ovu temu i pricas nama o pojacanjima, tuga

Ti si opet šampion !
Nemaju ni prvih 11 doso im jimmy f h i on nama doso nesto pricati jaca slavija od njih opet on nesto prica smijesan si djecace kad ste spali na jogeta da vam dodje i redjepi mrtvi vam najbolji igrac haha
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
mi voje limite znamo,vama ce trebati jos 7 promasenih sezona da svatite svojsimon je napisao/la:wienultras je napisao/la:hebace vas fukare barem jednom ove sezone,genijalacfcsforever je napisao/la:upalio se čovjek jer ti pričaš neviđene gluposti...fukaro...sanjate titulu,samo sanjajte,divovi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa kojom ekipom klempo, smijesni ste a ti si najjaci vrati se malo na svoju temu procitaj sta ste do prije 2 sedmice tamo pisali a sta se sada desava, ljudi vam se smiju.Nije mi jasno sa kojim razlogom ti dolazis na ovu temu i pricas nama o pojacanjima, tuga.

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ima teren sve če se vidjeti ko je ko i kako igra 

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 29 jun 2014, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Sa kojom ekipom klempo, smijesni ste a ti si najjaci vrati se malo na svoju temu procitaj sta ste do prije 2 sedmice tamo pisali a sta se sada desava, ljudi vam se smiju.Nije mi jasno sa kojim razlogom ti dolazis na ovu temu i pricas nama o pojacanjima, tuga

mi voje limite znamo,vama ce trebati jos 7 promasenih sezona da svatite svoj

Jos si tu papak pjeni papcic :/ , ajde voznja bolan

-
- Kontakt:
mi voje limite znamo,vama ce trebati jos 7 promasenih sezona da svatite svojhertinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa kojom ekipom klempo, smijesni ste a ti si najjaci vrati se malo na svoju temu procitaj sta ste do prije 2 sedmice tamo pisali a sta se sada desava, ljudi vam se smiju.Nije mi jasno sa kojim razlogom ti dolazis na ovu temu i pricas nama o pojacanjima, tuga.

Jos si tu papak pjeni papcic :/ , ajde voznja bolan

ajde ti malo do banovica kopaj ugalj,il procitaj pravila foruma

Jos si tu papak pjeni papcic :/ , ajde voznja bolanwienultras je napisao/la:mi voje limite znamo,vama ce trebati jos 7 promasenih sezona da svatite svojhertinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako vam je okic pojacanje za to evropsko Sarajevo ovaj mali secerovic sto je dosao iz holadije kod nas je **** mesi..sretno vam divovi

ajde ti malo do banovica kopaj ugalj,il procitaj pravila foruma

Al to i dalje ne mijenja cinjenicu da si napaceni papcic.

-
- Kontakt:
vidim po vasim postovima ko su najveci p... u drzavi,bili i ostali..kapa dolje pitari 

Za tvoju vuko*ebinu gospoda kao i uvijek, ja vas ne mrzim kao vi sto mrzite nas i nas grad, lijepi grad, glavni grad nase lijepe BIH..a zasto bi mrzio papke zaostale, napacene, primitivne? ima li povoljnih motorki?Bjez ba papak.wienultras je napisao/la:vidim po vasim postovima ko su najveci p... u drzavi,bili i ostali..kapa dolje pitari
-
- Kontakt:
hertinho je napisao/la:Za tvoju vuko*ebinu gospoda kao i uvijek, ja vas ne mrzim kao vi sto mrzite nas i nas grad, lijepi grad, glavni grad nase lijepe BIH..a zasto bi mrzio papke zaostale, napacene, primitivne? ima li povoljnih motorki?Bjez ba papak.wienultras je napisao/la:vidim po vasim postovima ko su najveci p... u drzavi,bili i ostali..kapa dolje pitari

Ok, ajd sad voznja.wienultras je napisao/la:hertinho je napisao/la:Za tvoju vuko*ebinu gospoda kao i uvijek, ja vas ne mrzim kao vi sto mrzite nas i nas grad, lijepi grad, glavni grad nase lijepe BIH..a zasto bi mrzio papke zaostale, napacene, primitivne? ima li povoljnih motorki?Bjez ba papak.wienultras je napisao/la:vidim po vasim postovima ko su najveci p... u drzavi,bili i ostali..kapa dolje pitari![]()
![]()
div,u svakom pogledu
Moze li na, ova fukara napisati titule njegovog seoskog tima?da napomenemo fukaru da pise na temi dvostrugog sampiona ex yu,visestrukim osvajacem bh kupa,i visetrukim sampionom BiH,i nasim najuspjesnijim timom u evropi poslije rata,ipak ste vi drugoligasi! Kaze znamo nase limite do juce pisao na temi slobode o evropi i milionski pojacanjima kako on rece neznate vi ko je azmir 

Pa to je cilj seoskih timova bez titula pobjediti velikane makar jednom,nema veze vi nas pobjedite a mi da osvojimo titulu i svi sretniwienultras je napisao/la:hebace vas fukare barem jednom ove sezone,genijalacfcsforever je napisao/la:upalio se čovjek jer ti pričaš neviđene gluposti...fukaro...sanjate titulu,samo sanjajte,divovi
-
- Kontakt:
i dalje stojim iza tih rijeci,sloboda ce igrati veliku ulogu u prvenstvu,ali vidinolimit je napisao/la:Moze li na, ova fukara napisati titule njegovog seoskog tima?da napomenemo fukaru da pise na temi dvostrugog sampiona ex yu,visestrukim osvajacem bh kupa,i visetrukim sampionom BiH,i nasim najuspjesnijim timom u evropi poslije rata,ipak ste vi drugoligasi! Kaze znamo nase limite do juce pisao na temi slobode o evropi i milionski pojacanjima kako on rece neznate vi ko je azmir
u slobodu dolaze mladi igraci,i svi moraju potpisati visegodisnje ugovore,hadzija je otisao najvise zbog takvog ugovora,jer nemoze otici kada pozeli,redjepi se jos premislja,nije istina da su otisli jer ich nemozemo platiti,recimo Hadzic je od azmira trazio pare i bonuse zbog kojih nebi nasao angazman ni u mnogo jacim ligama od nase..a da je dobio povisicu jeste,ako dovodimo igrace mlade zeljne dokazivanja,koje bi koliko toliko mogli unovciti,to radite i vi upravo,zasto je to u sarajevu prikazano kao nesto bombasticno,dok vecina tvojih kolega pljuje po slobodi,a radimo,fakticki isto..
Od tih koji su dosli jesu igrali u u21 ili ???wienultras je napisao/la:i dalje stojim iza tih rijeci,sloboda ce igrati veliku ulogu u prvenstvu,ali vidinolimit je napisao/la:Moze li na, ova fukara napisati titule njegovog seoskog tima?da napomenemo fukaru da pise na temi dvostrugog sampiona ex yu,visestrukim osvajacem bh kupa,i visetrukim sampionom BiH,i nasim najuspjesnijim timom u evropi poslije rata,ipak ste vi drugoligasi! Kaze znamo nase limite do juce pisao na temi slobode o evropi i milionski pojacanjima kako on rece neznate vi ko je azmir
u slobodu dolaze mladi igraci,i svi moraju potpisati visegodisnje ugovore,hadzija je otisao najvise zbog takvog ugovora,jer nemoze otici kada pozeli,redjepi se jos premislja,nije istina da su otisli jer ich nemozemo platiti,recimo Hadzic je od azmira trazio pare i bonuse zbog kojih nebi nasao angazman ni u mnogo jacim ligama od nase..a da je dobio povisicu jeste,ako dovodimo igrace mlade zeljne dokazivanja,koje bi koliko toliko mogli unovciti,to radite i vi upravo,zasto je to u sarajevu prikazano kao nesto bombasticno,dok vecina tvojih kolega pljuje po slobodi,a radimo,fakticki isto..
Na koliko su novi potpisali?
Jeste istinawienultras je napisao/la:i dalje stojim iza tih rijeci,sloboda ce igrati veliku ulogu u prvenstvu,ali vidinolimit je napisao/la:Moze li na, ova fukara napisati titule njegovog seoskog tima?da napomenemo fukaru da pise na temi dvostrugog sampiona ex yu,visestrukim osvajacem bh kupa,i visetrukim sampionom BiH,i nasim najuspjesnijim timom u evropi poslije rata,ipak ste vi drugoligasi! Kaze znamo nase limite do juce pisao na temi slobode o evropi i milionski pojacanjima kako on rece neznate vi ko je azmir
Trenutno korisnika/ca: Beli98, gh0stHZ, James1987, ledesma, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, tajsamja, Venom i 75 gostiju.