Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- undefined007
- Kontakt:
Re: Edin Višća
U toj utakmici i jest bio najbolji igrač, ali mu je to izgleda i najbolja utakmica za reprezentaciju. Poslije nije pružao ni približne partije.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Mišljenja sam da nam je on protiv Irana potrebniji, ovdje eventualno da uđe pred kraj ako budemo vodili da istrčava kontre
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Ovih 10-ak minuta od Visce sinoc, su najgore minute jednog igraca u BiH reprezentaciji od kad postoji.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- pintol_TM87
- Kontakt:
valjalo je primjetiti nekog za 10 minutaCelikovac je napisao/la:Ovih 10-ak minuta od Visce sinoc, su najgore minute jednog igraca u BiH reprezentaciji od kad postoji.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Da ga bogdom nismo primjetili...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Koristan i dobar igrac protiv LLL ekipa i ekipa kao sto je Iran. Na brzinu donosi nesto novo u ekipu. Posebno u zadnjih 20 - tak minuta kada je suparnik vec umoran. Minus mu je da je los u igri jedan na jedan. Plus mu je brzina, solidne asistencije i solidan ispred gola. Sve u svemu meni je ipak malo bolji igrac od Vrsajevica odnosno tu su negdje. Ali ako zeli napredak u karijeri trebao bi bar preci u prvu Tursku ligu minimalno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 jun 2014, 10:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa vec je uveo svoj tim u prvu ligu.
Nije on ni loš u igri 1 na 1 koliko nema muda da uradi nešto radikalno, da pukne neki slalom. Obično se zaleti, pa kad vidi da postoji i najmanja mogućnost da će izgubit loptu, on se okrene nazad
naprijed rejal
Cinilo se mi je da sam negdje procitao ali mi je bilo mrsko provjeravat. Jer ipak slabo pratim i prvu Tursku ligu a kamoli drugu. Ako je usao u prvu ligu onda ok.Mozambik je napisao/la:Pa vec je uveo svoj tim u prvu ligu.
On ih je odveo u prvu ligu. 10 golova 10 asistencija. Visca je meni dobar igrac, lik je zabio Feneru, Galati itd golcine dok su bili u prvoj ligi.Ajax je napisao/la:Cinilo se mi je da sam negdje procitao ali mi je bilo mrsko provjeravat. Jer ipak slabo pratim i prvu Tursku ligu a kamoli drugu. Ako je usao u prvu ligu onda ok.Mozambik je napisao/la:Pa vec je uveo svoj tim u prvu ligu.
Nije los. Za to sto nama treba.soko je napisao/la:On ih je odveo u prvu ligu. 10 golova 10 asistencija. Visca je meni dobar igrac, lik je zabio Feneru, Galati itd golcine dok su bili u prvoj ligi.Ajax je napisao/la:Cinilo se mi je da sam negdje procitao ali mi je bilo mrsko provjeravat. Jer ipak slabo pratim i prvu Tursku ligu a kamoli drugu. Ako je usao u prvu ligu onda ok.Mozambik je napisao/la:Pa vec je uveo svoj tim u prvu ligu.
- Ljiljani87
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/leicest ... scu/134730" onclick="window.open(this.href);return false; samo nek ide nije bitno Ličester ili Norwic
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Dobro je...kad se sjetim Arsenala i LyonaLjiljani87 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/leicest ... scu/134730 samo nek ide nije bitno Ličester ili Norwic

To bi bio odlican potez Visce. Bolji je cak i Norwich nego fenjeras u Turskoj ligi.
Višća samo Bundesliga....Višću bi u svom timu Leicester City, ali i Norwich City, dok je iz Bundeslige za njegove usluge zainteresovan Hoffenheim...."Drago mi je zbog ponuda. Laska mi što me traže klubovi iz najjačih liga, ali je nekako sve još u sjeni našeg nastupa na Svjetskom prvenstvu
Uspostavljeni su određeni kontakti sa čelnicima klubova koji su izrazili interesovanje za mene. Međutim, taj dio posla prepuštam ljudima sa kojima godinama radim i u koje imam puno povjerenje. To je sve što u ovom trenutku mogu reći po pitanju mog eventualnog transfera ovog ljeta".
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
1) Prvi izbor Hoffenheim ili neki Bundesligas
2) Ako to ne moze onda Leicester City ili Norwich city.
Koliko citam najblizi je Leicester Cityu.

Steta da smo prosli u drugi krug. Sada bi Visca, Besic i Hajrovic vec potpisali za neki jos bolji klub. Ali i ovako je odlicno
Dosta vise ovih *sporova.
2) Ako to ne moze onda Leicester City ili Norwich city.
Koliko citam najblizi je Leicester Cityu.

Steta da smo prosli u drugi krug. Sada bi Visca, Besic i Hajrovic vec potpisali za neki jos bolji klub. Ali i ovako je odlicno

Ne mozes stavljati Viscu u isti rang sa Hajrovicem i Besicem jer su ova dvojica igrali na SP i bili dobri, dok ovaj i ono sto je odigrao bio je katastrofalan.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bez obzira na to sto je na SP-u bio jako los, smatram da je Visca igrac koji se moze jos razviti u jednog solidnog igraca, u solidnom klubu, od kojeg bi i reprezentacija u buducnosti i dalje imala koristi. Vidim da se spominje Leicester i Norwich, iako sam ja skoro pa siguran siguran da on nece zavrsiti tamo i da su to samo nagadjanja, misljenja sam ipak da bi mogao ove ili sljedece godine napraviti iskorak u jednu jacu ligu.
Najvaznije sto je momak uporan, veliki radnik, i sto ne mari ostaviti srce na terenu, a vrijeme ce pokazati dokle moze.
Najvaznije sto je momak uporan, veliki radnik, i sto ne mari ostaviti srce na terenu, a vrijeme ce pokazati dokle moze.
Zasto nebi zavrsio u Leicesteru ili Norwichu. To su taman klubovi za njega. Treba konacno napraviti taj iskorak sad ili nikad. Dosta vise nasih igraca u tim sporovima. Ipak smo sada jedna ozbiljna reprezentacija. Ni Turci nemaju toliko igraca po sporovima.Goalgetter je napisao/la:Bez obzira na to sto je na SP-u bio jako los, smatram da je Visca igrac koji se moze jos razviti u jednog solidnog igraca, u solidnom klubu, od kojeg bi i reprezentacija u buducnosti i dalje imala koristi. Vidim da se spominje Leicester i Norwich, iako sam ja skoro pa siguran siguran da on nece zavrsiti tamo i da su to samo nagadjanja, misljenja sam ipak da bi mogao ove ili sljedece godine napraviti iskorak u jednu jacu ligu.
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... eler_46075" onclick="window.open(this.href);return false;
Nešto se konkretno sprema. Stuttgart zvuči dobro.
Nešto se konkretno sprema. Stuttgart zvuči dobro.
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Beduin, bhfanatic14, CAGarfia, dedo26, denza, HariTz, hurem, kakarut, Kaunas, Normus90, perun, Proximic, s4mke, Sheyi, Slobodanpad1945 i 158 gostiju.