FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jazavci voznja s teme.Svaki vas upit je s podbadanjem ajmo voznja, kuci pa provocirajte.
PerryFred je napisao/la:Mene pitas ? Ja nisam Mato Jajalo.odjava je napisao/la:PerryFred je napisao/la:Jajalo je napustio Premijer ligu a ne FK Sarajevo.
pa ako je tako zasto je ikako dolazio u premijer ligu ?
Ja nikad nebi igrao u Premijer ligi.
Jajalo je igrao u Bundes i Serie A i on da igra na Bosanskim livadama.
e bas se sad ono usrecio,otisao samo na hrvatske livade.
Voznja pacijentu.
Znači Aldin se vratio
i glumi neku kulturu
kako smiješna situacija
. I naravno eto ga odmah s novim acc na našu temu. Idi smaraj komše nas popusti.

SRETAN BROJ - 1725
nemoj bar ti biti idiot kao sto ima ovi par ovdje sto ubise ovu temu.meni je ovo mozda pet post na vasoj temi s ciljem normalnog komunicaranja,ali ja moram se s idiotima nabadat.pisao si normalne postove ne treba ti ovo!pitic je napisao/la:Znači Aldin se vratioi glumi neku kulturu
kako smiješna situacija
. I naravno eto ga odmah s novim acc na našu temu. Idi smaraj komše nas popusti.
Dobro, ali čovječe hiljadu puta smo objasnili i tebi i ostalima situaciju oko Jajala i ti nas ponovno gušiš pričom da nismo imali para da mu damo. Shvati da ne može više igrač postavljati uslove FKS, kao nekada dok su nas haranbaše krale, mi jednostavno nismo htjeli pristati na lovu koju je tražio Jajalo, a imali smo tu lovu da damo da smo htjeli. Naša igra ne ovisi o jednom igraču, a to ćemo dokazi uskoro kada liga i evropa krenu.odjava je napisao/la:nemoj bar ti biti idiot kao sto ima ovi par ovdje sto ubise ovu temu.meni je ovo mozda pet post na vasoj temi s ciljem normalnog komunicaranja,ali ja moram se s idiotima nabadat.pisao si normalne postove ne treba ti ovo!pitic je napisao/la:Znači Aldin se vratioi glumi neku kulturu
kako smiješna situacija
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
neovisi o jednom igracu,ali mogli ste vala dovest barem jedno zvucno ime,ako imate para,ovako jedino sto vas dijeli od ostatka lige su redovne plate..morate dovesti nekog sa imenom i prezimenom evropskog kalibra,vi ste divovi jbt..nerazumijem vasu upravu,ima se,a dovode se prosjecni igraci.berberovicu svaka cast,ali stari i on polako jbg
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Svoj ti pos'o.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto se dusmani sekiraju 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ne znaju od svoje sikiracije sta ce a oni o nama misle ali oni najbolje znaju kako im jeSarajlijc@ je napisao/la:Sto se dusmani sekiraju
vidi svaki igrac koji je kvalitet postavlja uslove bio to zeba,bekric,jajalo,komazec pa ti ako imas para pristat ces,ako nemas dovest ces nekog iz makedonije,srbije prosjecnog igraca.ali da ne idemo previse u srz jer ce se naklatiti ovi par debila pa onda ode tema u neku stvar.samo je to bilo to,a nikakva provokacija.pitic je napisao/la:Dobro, ali čovječe hiljadu puta smo objasnili i tebi i ostalima situaciju oko Jajala i ti nas ponovno gušiš pričom da nismo imali para da mu damo. Shvati da ne može više igrač postavljati uslove FKS, kao nekada dok su nas haranbaše krale, mi jednostavno nismo htjeli pristati na lovu koju je tražio Jajalo, a imali smo tu lovu da damo da smo htjeli. Naša igra ne ovisi o jednom igraču, a to ćemo dokazi uskoro kada liga i evropa krenu.odjava je napisao/la:nemoj bar ti biti idiot kao sto ima ovi par ovdje sto ubise ovu temu.meni je ovo mozda pet post na vasoj temi s ciljem normalnog komunicaranja,ali ja moram se s idiotima nabadat.pisao si normalne postove ne treba ti ovo!pitic je napisao/la:Znači Aldin se vratioi glumi neku kulturu
kako smiješna situacija
evo ga i Jimmy se pridružio, samo da te pozdravimwienultras je napisao/la:neovisi o jednom igracu,ali mogli ste vala dovest barem jedno zvucno ime,ako imate para,ovako jedino sto vas dijeli od ostatka lige su redovne plate..morate dovesti nekog sa imenom i prezimenom evropskog kalibra,vi ste divovi jbt..nerazumijem vasu upravu,ima se,a dovode se prosjecni igraci.berberovicu svaka cast,ali stari i on polako jbg

FK Sarajevo 1946 !
-
- Kontakt:
cane7 je napisao/la:evo ga i Jimmy se pridružio, samo da te pozdravimwienultras je napisao/la:neovisi o jednom igracu,ali mogli ste vala dovest barem jedno zvucno ime,ako imate para,ovako jedino sto vas dijeli od ostatka lige su redovne plate..morate dovesti nekog sa imenom i prezimenom evropskog kalibra,vi ste divovi jbt..nerazumijem vasu upravu,ima se,a dovode se prosjecni igraci.berberovicu svaka cast,ali stari i on polako jbg

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
kada pocne sezona vidjet cemo ko je sta dovodio i ciji su igraci prosjecniwienultras je napisao/la:neovisi o jednom igracu,ali mogli ste vala dovest barem jedno zvucno ime,ako imate para,ovako jedino sto vas dijeli od ostatka lige su redovne plate..morate dovesti nekog sa imenom i prezimenom evropskog kalibra,vi ste divovi jbt..nerazumijem vasu upravu,ima se,a dovode se prosjecni igraci.berberovicu svaka cast,ali stari i on polako jbg
Mi smo sine doveli skoro pola mlade repke,doveli skoro najbolje igrace nase lige,i jos neke o kojima mozete mastati,nema potrebe da dovodimo 20 igraca nama je zvucno ime npr Duljevic a tebi nije,razlika izmedju DIVA I fukare je ta sto div daje odlicne plate, pa tako Travancic ce radje na tribinama DIVA sjediti nego igrat za Slobodu,dalje DIV potp8suje ugovore na 3 godine a FUKARA na1.5 mjeseci,i fukata nemoze ni redjepija i kapica da plati jel ti sad jasnije fukarowienultras je napisao/la:neovisi o jednom igracu,ali mogli ste vala dovest barem jedno zvucno ime,ako imate para,ovako jedino sto vas dijeli od ostatka lige su redovne plate..morate dovesti nekog sa imenom i prezimenom evropskog kalibra,vi ste divovi jbt..nerazumijem vasu upravu,ima se,a dovode se prosjecni igraci.berberovicu svaka cast,ali stari i on polako jbg
mojne ganolimit je napisao/la:Mi smo sine doveli skoro pola mlade repke,doveli skoro najbolje igrace nase lige,i jos neke o kojima mozete mastati,nema potrebe da dovodimo 20 igraca nama je zvucno ime npr Duljevic a tebi nije,razlika izmedju DIVA I fukare je ta sto div daje odlicne plate, pa tako Travancic ce radje na tribinama DIVA sjediti nego igrat za Slobodu,dalje DIV potp8suje ugovore na 3 godine a FUKARA na1.5 mjeseci,i fukata nemoze ni redjepija i kapica da plati jel ti sad jasnije fukarowienultras je napisao/la:neovisi o jednom igracu,ali mogli ste vala dovest barem jedno zvucno ime,ako imate para,ovako jedino sto vas dijeli od ostatka lige su redovne plate..morate dovesti nekog sa imenom i prezimenom evropskog kalibra,vi ste divovi jbt..nerazumijem vasu upravu,ima se,a dovode se prosjecni igraci.berberovicu svaka cast,ali stari i on polako jbg

I da nas razumijes mi cemo Cimirota,Dulju unovciti kako treba jer su mladi i imaju odlicne ugovore,zato je bolje da su nam oni u timu nego te zvjezde o kojima pricas i inace mi smo prezadovoljni i cijenimo nasu upravu koga boli taki sta ti mislis o nasoj upraviwienultras je napisao/la:neovisi o jednom igracu,ali mogli ste vala dovest barem jedno zvucno ime,ako imate para,ovako jedino sto vas dijeli od ostatka lige su redovne plate..morate dovesti nekog sa imenom i prezimenom evropskog kalibra,vi ste divovi jbt..nerazumijem vasu upravu,ima se,a dovode se prosjecni igraci.berberovicu svaka cast,ali stari i on polako jbg
Trenutno korisnika/ca: broj6, MostarNeretva, Stanceski i 59 gostiju.