FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...Sjever će pamtiti tvoje ime...Ismire..
kakva je ovo tisina 

bakehz87 je napisao/la:Ismir Pintol 29.6.2002.-29.6.2014 Da mu dragi Allah podari lijepi Džennet uvijek će biti u <3 svim iskrenim navijačima našeg kluba
- Evolution87
- Kontakt:
fcsforever je napisao/la:...Sjever će pamtiti tvoje ime...Ismire..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Imal ista novo ...dolasci , naravno...a Boga mi i odlasci. Nikad nismo imali manje odlazaka od 96 do ove god. Vidi se da je klub na dobrim finansijskim temeljima a to je uslov da igraci ostaju u klubu

Pa sto ce ici redovne plate velegrad za ostale gradove klub stabilan visoke ombicije evropa ce se igrati veca mogucnost ostvarivanja ino arazmana i tako. To ti je isto u drugim klubovima da radios kao kod privatnika a nas klub kao da radis u drzavnoj firmi. Ljudi se ugljebili i nisu ludi sa konja na magarca da idu i samo nas dva posudjena igraca napustila
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ne kazem da nije tako,ali na cemu temeljis to da financijski dobro stojite kad Jajalo nije htio produziti,otislo vam jos 3-4 igraca ?fcsforever je napisao/la:Imal ista novo ...dolasci , naravno...a Boga mi i odlasci. Nikad nismo imali manje odlazaka od 96 do ove god. Vidi se da je klub na dobrim finansijskim temeljima a to je uslov da igraci ostaju u klubu![]()
-
- Kontakt:
dje si aldine, debilu stari...odjava je napisao/la:ne kazem da nije tako,ali na cemu temeljis to da financijski dobro stojite kad Jajalo nije htio produziti,otislo vam jos 3-4 igraca ?fcsforever je napisao/la:Imal ista novo ...dolasci , naravno...a Boga mi i odlasci. Nikad nismo imali manje odlazaka od 96 do ove god. Vidi se da je klub na dobrim finansijskim temeljima a to je uslov da igraci ostaju u klubu![]()
-
- Kontakt:
Jesmo finansijski jaki za nase uslove (ali ne za rijeku,dinamo,hajduk i zvezdu).Nasa jacina se vise ogleda u stabilnosti,redovni platama,premijama te sigurno dobrim nastupima u ligi,kupu i europi sto ce igracu pomoci da se proda.odjava je napisao/la:ne kazem da nije tako,ali na cemu temeljis to da financijski dobro stojite kad Jajalo nije htio produziti,otislo vam jos 3-4 igraca ?fcsforever je napisao/la:Imal ista novo ...dolasci , naravno...a Boga mi i odlasci. Nikad nismo imali manje odlazaka od 96 do ove god. Vidi se da je klub na dobrim finansijskim temeljima a to je uslov da igraci ostaju u klubu![]()
Jajalo je trazio 10 milja KM mjesecno, trosoban stan, te bonusa milion za određene rezultate uz sve to ugovor na godinu dana...

A nije otislo 3-4 vec je otisao samo Jajalo i Vule u penziju.Ostali sto su otisli zato sto smo ih mi pustili jer se nisu dokazali i nametnuli u ekipi (Travančić)
a zar nije otisao onaj tadejevic ili tatomirovic,znam da je otisao jedan?
-
- Kontakt:
@aldine...odjavi se sam...
Ako nisi aldin odgovor je...Mate nije htio više ovu ligu i ove livade a samo malo bolje uslove je dobio u Rijeci...recimo, u 1000 eura da je razlika. Nije dobio ni tamo što je tražio...
Ako nisi aldin odgovor je...Mate nije htio više ovu ligu i ove livade a samo malo bolje uslove je dobio u Rijeci...recimo, u 1000 eura da je razlika. Nije dobio ni tamo što je tražio...
Strucnjak de nam reci ta 4 igraca koja su nam bila u prvih 11 a otisli su? Aldine nemoj da brines imamo para Tan nije tu ni punu godinu samo uzivaj i gledajodjava je napisao/la:a zar nije otisao onaj tadejevic ili tatomirovic,znam da je otisao jedan?
-
- Kontakt:
odjava@ ti veze nemaš
Tadejeviću istekao ugovor i KLUB nije htio produžiti isti...znači klub ga otjero ako se to tako može nazvati a nije sam otišo. Nijedan igrač nije sam otišo (osim jajala)..oni koji su otišli, klub im se zahvalio...
Tadejeviću istekao ugovor i KLUB nije htio produžiti isti...znači klub ga otjero ako se to tako može nazvati a nije sam otišo. Nijedan igrač nije sam otišo (osim jajala)..oni koji su otišli, klub im se zahvalio...
hvala na odgovoru.fcsforever je napisao/la:odjava@ ti veze nemaš
-
- Kontakt:
Kažu da je šejtan zaključan tokom.Ramazana...evo dokaza da nije..@aldin
razvali vam temu par debila.niko ne moze nista napisati da oni ko skakavci ne izlete,spavaju ovdje i cekaju da neko nesto normalno pita.izadite malo vani,lijepo vrijeme,pustite normalne ljude da komuniciraju.nadam se da adminstracija pogledati kakvi idioti pisu na ovoj temi.
PerryFred je napisao/la:Jajalo je napustio Premijer ligu a ne FK Sarajevo.
pa ako je tako zasto je ikako dolazio u premijer ligu ? par debila se busa u prsa s nekim parama a nikad niste mogli sacuvati onog "najboljeg",bio to jajalo,komazec itd.ali to nema veze s financijama i platama ostalih igraca,to je redovno i budala zna.
Zadnja izmjena: odjava, dana/u 29 jun 2014, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Imao ugovor sa premijer ligom a ne sa sarajevom...PerryFred je napisao/la:Jajalo je napustio Premijer ligu a ne FK Sarajevo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!