Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
lik je depresivan, vidi mu se na faci
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
James Rodriguez "Volio bih jednog dana zaigrati u Španiji. To je moj san, jer španka liga je najbolja na svijetu. Koji klub? Radije bih u Real Madrid nego u Barcelonu!"
Sta reci...

El Tigre + James + Veratti i mozda Beg INMB7 je napisao/la:James Rodriguez "Volio bih jednog dana zaigrati u Španiji. To je moj san, jer španka liga je najbolja na svijetu. Koji klub? Radije bih u Real Madrid nego u Barcelonu!"
Sta reci...Perez
Lopez + Khedira OUT
Xabi jr. Na posudbu
PERO BOZE
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Consigliere
- Kontakt:
Pazi, i meni je jasno da on nije isti golman kao prije 5 godina ali jednostavno nije realno ni da ga prodamo, ni da jos jednu sezonu presjedi na klupi. Lopez ce ici, Iker ce na gol, a ono sto se kupi ce braniti u Kupu Kralja. Ja bi volio vidjeti Bega na Bernabeu, ali ako ce sjediti na klupi i braniti jednom u mjesecu, onda nek ne dolazi. Treba skontati da spanci na Begovica ne gledaju kao mi, on je njima dobar golman prosjecog Stoeka, a nama bozanstvo.Sveti je napisao/la:Istina, ali je mogao da se komotno poserre na to sve da nije bilo rame. Razlog pada forme očito leži u psihičkoj nekonstantnosti, i takav golman ne smije i ne treba braniti u bitnim utakmicama.Consigliere je napisao/la:Casillas je fenomenalno branio sve do pred kraj sezone kad mu je forma odjednom naglo pala. Imao je onaj kiks u finalu, al sjetite se onog zicera Gotzea za 1:1 u Madridu ili nekoliko odbrana protiv Borussije...
btw. kakav ti je to potpis?

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
To tek sad vidis,davno ti ga je posvetio,bio je jedan i za mene ,al nema viseConsigliere je napisao/la: btw. kakav ti je to potpis?

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
begovic > 5x iker
trenutno realno stanje
uh kad bi pero doveo ovog kolumbijca (ne polomljenog tigra), kakav bi to praznik bio
trenutno realno stanje

uh kad bi pero doveo ovog kolumbijca (ne polomljenog tigra), kakav bi to praznik bio

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nit ce dovesti , nit bi imao mjesto.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Cuj da hoce dovest Hamesa, pa kud ces sa njim? Na jednoj strani Bale, na drugoj Ronaldo.
Mozda za jedno 3,4 godine,kad se Ronaldo preseli u spic napada.
Sad je najbitnije da se dovede El Tigre, a Benzemu uvalit glupom Wengeru.
Mozda za jedno 3,4 godine,kad se Ronaldo preseli u spic napada.
Sad je najbitnije da se dovede El Tigre, a Benzemu uvalit glupom Wengeru.
Nek pero prvo verrattia dovede,pa nek onda radi sta hoce
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
James vec dugo, dugo ne igra kao krilo. U Monaku igru desetku.
ovo mi je furka...kad ljudi pošize za nekim igračem nakon par dobrih tekmi....
p.s. samo mi nemojte prodavat priču da ste ga gledali u Monacu xd
A.F.C. Bournemouth!
Testiran jos na FMu 2012rambo16 je napisao/la:ovo mi je furka...kad ljudi pošize za nekim igračem nakon par dobrih tekmi....

Ma igracina je on i mlad jos uvijek.
Al igra poziciiju koje nema u Madridu (pa Ezel drugacijih karakteristika od njega al slicnog polozaja na terenu je morao napustit ekipu radi 4-3-3 formacije).
Doci ce jedan il max dva veznjaka , najizgledniji Kroos
Verratti ce tesko
i prije jedan kvalitetan bekap nego Radamel.
Al igra poziciiju koje nema u Madridu (pa Ezel drugacijih karakteristika od njega al slicnog polozaja na terenu je morao napustit ekipu radi 4-3-3 formacije).
Doci ce jedan il max dva veznjaka , najizgledniji Kroos
Verratti ce tesko
i prije jedan kvalitetan bekap nego Radamel.
Zavisi ko ce ice.
Casemeiro ide 100%
Illara bi trebao na posudbu,tako su pisali neki dan.
Khedira 90% ide,nije produzio ugovor,istice mu iduce sezone.
Di maria 50% ide .
Dakle ostajemo na xabiu koji moze jedno pola utakmica odigrati,i luki .
Verratti i Kross 90% dolaze.
A sto se tice dzejmsa on moze sve ofanzivne pozicije igrati,u portu je igrao krila ,u monacu ofanzivnog ,al monaco ga je platio 45M ,tako da ,ispod 60 nece biti ,nepotrebno za sad .
Casemeiro ide 100%
Illara bi trebao na posudbu,tako su pisali neki dan.
Khedira 90% ide,nije produzio ugovor,istice mu iduce sezone.
Di maria 50% ide .
Dakle ostajemo na xabiu koji moze jedno pola utakmica odigrati,i luki .
Verratti i Kross 90% dolaze.
A sto se tice dzejmsa on moze sve ofanzivne pozicije igrati,u portu je igrao krila ,u monacu ofanzivnog ,al monaco ga je platio 45M ,tako da ,ispod 60 nece biti ,nepotrebno za sad .
Ma pusti Hamesa , nek razvali jednu sezonu LP i Francuskoj josh pa cemo pricati.
Nece ba Illarramendi na posudbu , sad se pojavaljuju neke vijesti al rekao je Perez prije pauze da ce sigurno ostati u klubu i da mu ne bi prijala posudba.
Casemiro ide(U Inter navjerovatnije sa klauzulom)
--------------------------------Xabi(Illarra)------------------------------------
---------------Modric------------------------------Angel(Isco)-------------------
Jedan veznjak mora doci , a izgledniji i laski za dovest je Kroos.
Pogotovo mora doci jer ce Angel odradjivati dosta minuta po krilima dok se Jese ne vrati kao prva zamjena.
A Verratti jedino ako PSG potrosi jos hrpu novca na nekog Pogbu ili Tourea , pa im treba nazad nekih 30-40 mil. radi FFP , tu jedino mozemo uskocit.
Khedira kae trazi vise novca nego sto RM bi ponudio
pa je haman odlazak izvijestan..
Nece ba Illarramendi na posudbu , sad se pojavaljuju neke vijesti al rekao je Perez prije pauze da ce sigurno ostati u klubu i da mu ne bi prijala posudba.
Casemiro ide(U Inter navjerovatnije sa klauzulom)
--------------------------------Xabi(Illarra)------------------------------------
---------------Modric------------------------------Angel(Isco)-------------------
Jedan veznjak mora doci , a izgledniji i laski za dovest je Kroos.
Pogotovo mora doci jer ce Angel odradjivati dosta minuta po krilima dok se Jese ne vrati kao prva zamjena.
A Verratti jedino ako PSG potrosi jos hrpu novca na nekog Pogbu ili Tourea , pa im treba nazad nekih 30-40 mil. radi FFP , tu jedino mozemo uskocit.
Khedira kae trazi vise novca nego sto RM bi ponudio
pa je haman odlazak izvijestan..
@Raule
Što misliš da ce Bajern pustiti Krosa Realu ?
Jer nije produzio ugovor,a vjerovatno mu je djecacki san igrati za realBelmin6 je napisao/la:@Raule

A i rekao je mislim nedavno da ce doci ukoliko odu khedira ili di maria,da ne zeli biti backup

Ako zele zaraditBelmin6 je napisao/la:@Raule

Mislim najrealnije je bash zbog toga sto mu istice ugovor 2015 a zeli platu koju mu Bayern nije spreman dati.
Mada ne bi bilo prvi put da bavarci budu tvrdoglavi i zadrze igraca do kraja ugovora ma makar otisao besplatno sljedece ljeto ( vidi pod Ballack).
Nadam se da ce razum prevladati.
Mi dobiti svog veznjaka , Kroos svoju zeljenu platu , a Bayern 25-30 mil.

Samo se ceka da se vodja vrati s brazilskih plaza i posalje nekih 70Mrambo16 je napisao/la:Svi znamo gdje će Sami....a s njim Abda i Ángel

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.