Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Serie A
u cijelom tom sranju ja sam citao da su dvije namjestene,nesto milan-udinese i parma i jos neko,to je kao dokazano,mada nista ja to ne uzimam za ozbiljno,jer kao vecinu tih dokaza su iznjeli tabloidi bez ranije provjere ,a sudi se jos uvijek u nekim stvarima et
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
A,zasto onda optuzujete Inter?
Nema tu konkretno utakmica i koliko je placano....On je imao sdije i novinare...Njega su zvali i pitali koju utakmicu i koji sudija da sudi,opterecivanje s' zutim kartonima glavne igrace Rome Milana Intera Firence itd...novinari koji su za njega radili,su ga zvali pitali,sta da pisu i koji igrace da hfale a koje ne....jednom igracu prijetio da nece nikada zaigrat za Italiju ako ne predje u Juventus,kad je Ittaliju vodio Lipi....To su samo mali dio koji je pusten u javnost!!!!
Nema tu konkretno utakmica i koliko je placano....On je imao sdije i novinare...Njega su zvali i pitali koju utakmicu i koji sudija da sudi,opterecivanje s' zutim kartonima glavne igrace Rome Milana Intera Firence itd...novinari koji su za njega radili,su ga zvali pitali,sta da pisu i koji igrace da hfale a koje ne....jednom igracu prijetio da nece nikada zaigrat za Italiju ako ne predje u Juventus,kad je Ittaliju vodio Lipi....To su samo mali dio koji je pusten u javnost!!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
zato sto se prave djevica marija,a direktor telecom italia koji je i prisluskivao je u upravi intera ili je tu u klubu,tako to su veca posla i komplikovanije je mnogo,nego kao sto pojedini kazu,ma taj Juve namjestao i to je to
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jok, Inter ga navukao da namjesta i jos postavio svog covjeka u telecom Italije (:lol:) da ih snimi pri dogovorima sa sucima, na sto ih je takodjer natjerao.
Kako ih samo nije stid to raditi velikom Juventusu. 

...Život za Široki...
-------GAME OVER-------
- JuveSissoko
- Kontakt:
da da ,smrdljivi interovci ,zavidna kopilad
ne tebi, vec Googleu..tony-mortale je napisao/la:to ti meni jel?daffy je napisao/la:ne znamo, haj nam ti reci molim te!
upitnik na kraju rečenice bi ti trbao dati do znanja da i ja to pitam, znači ne znam ni ja
3 tekme su bile "namjestene", od kojih je jedna tekma bila Lecce - Parma, kojom bi se omogucilo Fiorentini da ostane u Serie A

ako klub koji je imao onakve igrace nije mogao da pobjedi Doriju i Udine nemam komentara.. previse smo puta raspravljali o Farsopoliju, i misljenje svih Juventina je da smo pokrani od Morattija.. a ako citas imalo englesku stampu u zadnje vrijeme, jako cesto ces vidjeti kako se spominje da je Calciopoli samo jedna farsa, na wikipediji pise da sve cinjenica vode do toga da je to farsa od strane Morattija, sama cinjanica da zalbe nikad nije ni bilo i da nismo ni imali pravo na zalbu sve ti govori.. proces je jos uvijek u toku, a ako pratis Serie A i desavanja u Napulju isto tako bi trebao znati da su Moggi i ekipa osobodjeni vecine optuzbi.. da Moggi ima stotine svjedoka, dok "protivnci" Moratti prije svih nema mi 20 svjedoka od kojih su skoro svi ispali smijesni kada su izasli da svjedoce.. lijepo je znati takve stvari..

cestitke interu na pobjedi, a bruka interovim navijacima.. stvarno ste bruka za Italiju..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
A sto su bruka? Mislis ove na tribinama....ili mene kao mene iza ekrana....Smjesno
- JuveSissoko
- Kontakt:
Milan-Udinese je ta neka "namjestena" ,valjda x,kao Milanu bod za LS ,a Fiorentina gubi korak za Milanom pred kraj a Udineseu bod za opstanak,l
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
kako je namještena, ko je kome dao pare, koliko, gdje, slike, svjedoci, išta???JuveSissoko je napisao/la:Milan-Udinese je ta neka "namjestena" ,valjda x,kao Milanu bod za LS ,a Fiorentina gubi korak za Milanom pred kraj a Udineseu bod za opstanak,l
ja sam čito za juve-sapdorija, ali isto tako nemam pojma koji su dokazi??
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- JuveSissoko
- Kontakt:
i ja sam citao svasta pa i moj klub u seriu b ode,a nigdje para,ziro-racuna,kesha,valjda se nije namjestalo za kikiriki al eto
mi smo kaznjeni ,popusili ga pravo,i to je to,

jedno je sigurno a to je da Juventus nije bezveze izbacen u Seriju B. Cuj bez razloga
. Postojao je sigurno razlog samo nije za pricu nije ovako za nas raju. sta znas sta se iza brda valja.

- JuveSissoko
- Kontakt:
iza brda valja? pa valjalo se Boga mi,samo mi nemamo premijera za predsjenika kluba,itekako se valjalo 

i mi smo spletkarili 100% niko nije dzaba kaznjen al vi ste ono bas cim ste izbaceni u Seriju B. nema tu puno pametovanja.
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe, najgluplji argument što se može s vremena na vrijeme pročitati,a otkad je taj kojeg ti spominješ premijer italije milan je osvojio ravno 0 titula u italiji, a u evropi vjerovatno nije moga namještati, prema tome strašna je pomoć od toga da ti bivši predsjednik kluba bude premijer državeJuveSissoko je napisao/la:iza brda valja? pa valjalo se Boga mi,samo mi nemamo premijera za predsjenika kluba,itekako se valjalo

- JuveSissoko
- Kontakt:
jest jest,glup pravo argument,nema sta,kazna MIlan u seriu b,ma cek cek,kroz koji dan vracen Milan u seriu a ,vraceni bodovi i idu u LS,a neki dan bili u seri b,ma pravedno to sudstvo pravo
81-e,kad ste uzeli titulu,a Romi ponisten cist gol...slucajnooo.....kao sto vam sviraju penale izvan 16m!!!!
otad se ta mrznja prema Juventusu granici s' mrznjom Lazia......
-------------------------
otad se ta mrznja prema Juventusu granici s' mrznjom Lazia......
-------------------------
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma samo su Juventusu svirali penale,nikad drugim ekipama,inace italijani vole te mafijaske klubove sto im se sviraju penali redovno,pa su najpopularniji u Italiji,samo nas gadjajte,ne boli ba nista
Pogledajte tabeli iz 81-e
- tony-mortale
- Kontakt:
jbg ako ćeš već penale spominjati zadnja 2 svirana za juve 100% nisu postojala, potvrdila i moviola, al šta ćeš desi se, jbg naravno češće u korist velikih ali to ne znači da je kupljena utakmica, tako je svugdje u svijetu uvijek se griješi u korist velikog kluba, rijetko kad obrnutoJuveSissoko je napisao/la:ma samo su Juventusu svirali penale,nikad drugim ekipama,inace italijani vole te mafijaske klubove sto im se sviraju penali redovno,pa su najpopularniji u Italiji,samo nas gadjajte,ne boli ba nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.