Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravu si ona dječurlija fazon pušagija malo se napuše pa ne znaju šta rade, i takvim se likovima daju karte, i oni predstavljaju bilo kakvo udruženje, tu ipak trebaju ozbiljniji i stariji navijači biti, a ne ova omladina nebi im dali da budu u udruženju golubara ne takvog kluba kao što je Željezničar ali danas svako može otvorit udruženje nažalost, bez predhodne provjere o kakvim se likovima radi.corleone87 je napisao/la:Udarna ekipa odnosno ona balavurdija od 60-65 kila uz par izuzetaka..fedeltafrotta je napisao/la:udarna ekipa ide, odnosno momci koji su zasluzili... bice karti i mjesta za skoplje abdTeaM87 je napisao/la:Hocemo li mi "obicni navijaci" biti u mogucnosti da kupimo ulaznice
kad je slavija morala za kutaliju platiti gruzijcima iz pizde materine, a da mersin ne plati vama i nakon cetiri godine, brko vas opasno levati...zeljocity je napisao/la:Jel nama Mersin duzan pare?? Ljudi dovode igraca iz Svedske??
http://www.transfermarkt.co.uk/loret-sa ... ler/116611" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je vjerovat ovoj stranici ljudi doveli igraca za 1,3 miliona eura http://www.transfermarkt.co.uk/mersin-i ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
Platit će oni u to nema sumnje samo treba hodžino da se samelje, i da vodite brigu o vama samim, mi vjerujemo našem brki jer znamo koliko on voli ovaj klub, a i njegov otac on to nikad nebi uradio, a ne treba mu čovjek ima i previše para da bi uzimao odd kluba koga voli, tako da zajebite tu priču, vama nije zamjeriti jer ste svakako vještačka tvorevina nemate nikakvog osjećaja za svoje pripadnosti vašem, tako da šta god dobili od bilo koga ili izgubili vama je svejedno.licencirani je napisao/la:kad je slavija morala za kutaliju platiti gruzijcima iz pizde materine, a da mersin ne plati vama i nakon cetiri godine, brko vas opasno levati...zeljocity je napisao/la:Jel nama Mersin duzan pare?? Ljudi dovode igraca iz Svedske??
http://www.transfermarkt.co.uk/loret-sa ... ler/116611" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je vjerovat ovoj stranici ljudi doveli igraca za 1,3 miliona eura http://www.transfermarkt.co.uk/mersin-i ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
znam ja unaprijed šta ti misliš i tebi slični uvjek ste puni sumnje i sumnjičavi, ajte vi saa zrinjskim u kolo pa dogovarajte sudije protiv Želje to vam je prioritetnije, i uključite se u borbu protiv korupcije pod obavezno jer obećanja se moraju ispunjavati.licencirani je napisao/la:prije ce bit, da su to oni vec platili....
Otici ce 150 ljudi,a ako je iko bio u petrovcu,onda zna da je to malo mjesto,sa samo jednim izlazom iz grada.Ne igrajte se,nije tekma sa olimpicom na otoci pa da se gleda sa livade pored!!!anonimni je napisao/la: mozda nece biti karata, ionako je stadion mal, tako ce otici jos bruka ljudi garant + njihovi navijaci, brdasce iznad stadiona tu izgleda kao jedina opcija za nas ostale
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
cilic nije los,brz je i ima dobar udarac,pravo krilofedeltafrotta je napisao/la:kolicic bi trebao ostati, mozda i cilic... znace se sve ubrzoEdinDzekomo je napisao/la:zna li se ista za ove igrace sto su na probi jel ostaju ili ne
SarajlijaTM je napisao/la:Otici ce 150 ljudi,a ako je iko bio u petrovcu,onda zna da je to malo mjesto,sa samo jednim izlazom iz grada.Ne igrajte se,nije tekma sa olimpicom na otoci pa da se gleda sa livade pored!!!anonimni je napisao/la: mozda nece biti karata, ionako je stadion mal, tako ce otici jos bruka ljudi garant + njihovi navijaci, brdasce iznad stadiona tu izgleda kao jedina opcija za nas ostale
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Idu momci koji znaju sta i kako,fkt ne pokusavajte s tim glupostima...
@gio10-ma ja sam ih sve blokirao,znas kako mi lijepo tema izgleda
9.15 kosevo, revans 17:30Elegant je napisao/la:Dobro je da se prva igra na Kosevu taman da ih pred navijacima ako Bog da pobjedimo uz sto vecu gol razliku da budemo rahat pred revans.
Zna li se kad je utakmica u koje vrijeme, uzmite u obzir i da je ramazan, jos ove vrucine.
na kosevu 21:15 a tamo ne znamElegant je napisao/la:Dobro je da se prva igra na Kosevu taman da ih pred navijacima ako Bog da pobjedimo uz sto vecu gol razliku da budemo rahat pred revans.
Zna li se kad je utakmica u koje vrijeme, uzmite u obzir i da je ramazan, jos ove vrucine.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot] i 16 gostiju.