FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirza1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirza1921 » 29 jun 2014, 09:33

slika eto puta odma pored stadiona , nadam se nece ogradu pokriti kako bi se onemogucilo gledanje :D
Zadnja izmjena: mirza1921, dana/u 29 jun 2014, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
ne brini mama sve je uredu

jahija

Post Postao/la jahija » 29 jun 2014, 09:36

corleone87 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Hocemo li mi "obicni navijaci" biti u mogucnosti da kupimo ulaznice
udarna ekipa ide, odnosno momci koji su zasluzili... bice karti i mjesta za skoplje abd
Udarna ekipa odnosno ona balavurdija od 60-65 kila uz par izuzetaka.. :roll:
Upravu si ona dječurlija fazon pušagija malo se napuše pa ne znaju šta rade, i takvim se likovima daju karte, i oni predstavljaju bilo kakvo udruženje, tu ipak trebaju ozbiljniji i stariji navijači biti, a ne ova omladina nebi im dali da budu u udruženju golubara ne takvog kluba kao što je Željezničar ali danas svako može otvorit udruženje nažalost, bez predhodne provjere o kakvim se likovima radi.
Druga stvar ja ću ići samostalno pa makar sjedio sa navijačima Lovćena, ipak ću tamo biti sigurniji jer je opće poznato da su se masu puta na jugu ta šačica nazovi navijača međusobno šaketali. :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

jahija

Post Postao/la jahija » 29 jun 2014, 09:58

Što se tiče Stanića za kapetana dečko je tu 7 godina zaslužio je 1000 % svojim radom, zalaganjem u našem dresu i davanjem maximum maximuma, i to je jedino ispravno riješenje, koje su svi prepoznali oni koji trebaju evo par posljednjih sezona je naš najbolji igrač, ili jedan od najboljih sigurno.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 29 jun 2014, 10:01

tako je, Stana apsolutno zasluženo :salut:

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 29 jun 2014, 10:07

zeljocity je napisao/la:Jel nama Mersin duzan pare?? Ljudi dovode igraca iz Svedske??

http://www.transfermarkt.co.uk/loret-sa ... ler/116611" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je vjerovat ovoj stranici ljudi doveli igraca za 1,3 miliona eura http://www.transfermarkt.co.uk/mersin-i ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
kad je slavija morala za kutaliju platiti gruzijcima iz pizde materine, a da mersin ne plati vama i nakon cetiri godine, brko vas opasno levati...

jahija

Post Postao/la jahija » 29 jun 2014, 10:11

licencirani je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Jel nama Mersin duzan pare?? Ljudi dovode igraca iz Svedske??

http://www.transfermarkt.co.uk/loret-sa ... ler/116611" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je vjerovat ovoj stranici ljudi doveli igraca za 1,3 miliona eura http://www.transfermarkt.co.uk/mersin-i ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
kad je slavija morala za kutaliju platiti gruzijcima iz pizde materine, a da mersin ne plati vama i nakon cetiri godine, brko vas opasno levati...
Platit će oni u to nema sumnje samo treba hodžino da se samelje, i da vodite brigu o vama samim, mi vjerujemo našem brki jer znamo koliko on voli ovaj klub, a i njegov otac on to nikad nebi uradio, a ne treba mu čovjek ima i previše para da bi uzimao odd kluba koga voli, tako da zajebite tu priču, vama nije zamjeriti jer ste svakako vještačka tvorevina nemate nikakvog osjećaja za svoje pripadnosti vašem, tako da šta god dobili od bilo koga ili izgubili vama je svejedno. :shhh:

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 29 jun 2014, 10:17

prije ce bit, da su to oni vec platili....

jahija

Post Postao/la jahija » 29 jun 2014, 10:20

licencirani je napisao/la:prije ce bit, da su to oni vec platili....
znam ja unaprijed šta ti misliš i tebi slični uvjek ste puni sumnje i sumnjičavi, ajte vi saa zrinjskim u kolo pa dogovarajte sudije protiv Želje to vam je prioritetnije, i uključite se u borbu protiv korupcije pod obavezno jer obećanja se moraju ispunjavati.

slika

hahaha evo vam ga vaš predsjednik meditira u brazilu, šta će on tamo boga ti.

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 29 jun 2014, 10:27

milion zavrnut, a on se prolicem bavi...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jun 2014, 10:33

inače hoće to da UEFA donese presudu da neko mora opet platiti što je već plaćeno. mafija je to.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 jun 2014, 10:35

Ignorišite lobotomca, njemu je hrana to kad ga citirate

Stana zasluženo :bih:
Ja te volim, volim Željo..

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jun 2014, 10:39

anonimni je napisao/la: mozda nece biti karata, ionako je stadion mal, tako ce otici jos bruka ljudi garant + njihovi navijaci, brdasce iznad stadiona tu izgleda kao jedina opcija za nas ostale :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Otici ce 150 ljudi,a ako je iko bio u petrovcu,onda zna da je to malo mjesto,sa samo jednim izlazom iz grada.Ne igrajte se,nije tekma sa olimpicom na otoci pa da se gleda sa livade pored!!!

Idu momci koji znaju sta i kako,fkt ne pokusavajte s tim glupostima...

@gio10-ma ja sam ih sve blokirao,znas kako mi lijepo tema izgleda :lol:

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 29 jun 2014, 11:50

fedeltafrotta je napisao/la:
EdinDzekomo je napisao/la:zna li se ista za ove igrace sto su na probi jel ostaju ili ne
kolicic bi trebao ostati, mozda i cilic... znace se sve ubrzo
cilic nije los,brz je i ima dobar udarac,pravo krilo
kolicic je takodjer bardo

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 jun 2014, 12:47

Gazi Lovcen.Kad im huknemo iza gola kontace Sta je vo dzetici.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jun 2014, 13:01

Jos cetri dana. :cool:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Micron
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Micron » 29 jun 2014, 13:10

SarajlijaTM je napisao/la:
anonimni je napisao/la: mozda nece biti karata, ionako je stadion mal, tako ce otici jos bruka ljudi garant + njihovi navijaci, brdasce iznad stadiona tu izgleda kao jedina opcija za nas ostale :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Otici ce 150 ljudi,a ako je iko bio u petrovcu,onda zna da je to malo mjesto,sa samo jednim izlazom iz grada.Ne igrajte se,nije tekma sa olimpicom na otoci pa da se gleda sa livade pored!!!

Idu momci koji znaju sta i kako,fkt ne pokusavajte s tim glupostima...

@gio10-ma ja sam ih sve blokirao,znas kako mi lijepo tema izgleda :lol:

bice nas vise od 150 ;)

i cuj ovih sto se sjete zelje svakog petog ramazana... sta je spica vam otici u petrovac i skoplje a daleko prijedor ?

denole
Kontakt:

Post Postao/la denole » 29 jun 2014, 13:46

Jos malo :opaopa: :opaopa:
1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jun 2014, 14:10

Dobro je da se prva igra na Kosevu taman da ih pred navijacima ako Bog da pobjedimo uz sto vecu gol razliku da budemo rahat pred revans.

Zna li se kad je utakmica u koje vrijeme, uzmite u obzir i da je ramazan, jos ove vrucine.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 jun 2014, 14:13

Elegant je napisao/la:Dobro je da se prva igra na Kosevu taman da ih pred navijacima ako Bog da pobjedimo uz sto vecu gol razliku da budemo rahat pred revans.

Zna li se kad je utakmica u koje vrijeme, uzmite u obzir i da je ramazan, jos ove vrucine.
9.15 kosevo, revans 17:30
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 29 jun 2014, 14:13

Elegant je napisao/la:Dobro je da se prva igra na Kosevu taman da ih pred navijacima ako Bog da pobjedimo uz sto vecu gol razliku da budemo rahat pred revans.

na kosevu 21:15 a tamo ne znam
Manijaci Zeljini

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot] i 16 gostiju.