Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Ajax » 29 jun 2014, 00:39

BeyKopites je napisao/la:Sad svi štoperi bolji od Spahića a čovjek hladno igra za Leverkusen u 34 godini života :salut:
Spaha ostani tako "loš" još 1-2 god. molim te, odvedi nas na EURO i onda se oprosti!
+1
Da se je bar Zukanovic pozvao ili Arslanagic prije. Pa hajde jos i nekako. Da zamejni Spahu ali ovako. Inace bezveze se raspravljate sa ljudima koji mrze pojedine igrace. Ako Pape ostaje Spaha 100% ostaje i to kao kapiten. Pape nema damu da ga makne. Ako Pape odlazi Spaha opet ostaje najvjerovatnije. Ako bi imali stopere njegovog kvaliteta. Spahu bi najvjerovatnije zbog ponasanja Pape davno najurio. Ali takvih igraca koji igraju ligu prvaka u Bayeru ili slicnom velikanu mi jednostavno nemamo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 jun 2014, 00:43

@aco, pa što ne kažeš čovječe, odmah ćemo opuštenu atmosferu napravit'. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

:opaopa: :bih:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jun 2014, 00:47

drummer je napisao/la:
lisander je napisao/la:Drummeru napisi nesto racionalno u odbranu kapitena, vidim da drkaš na njega
Hajde jos cu tebi odgovoriti.
Racionalno ti je 70 i nesto utakmica,od kojih 3,4 lose ,u ostalima jedan od presudnih faktora sto smo od prosjecne reprezentacije stigli medju ozbiljne.
Da nije bilo Spahica mi ne bi bili ni u jednom od baraza niti bi isli na svjetsko prvenstvo.To sto smo mi ljudi koji brzo zaboravljaju i lako dobiju amneziju drugi je par opanaka.
Eto,racionalnije od ovoga ne moze.
vjerovatno ja gledam fudbal nekim drugim očima

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 jun 2014, 00:48

aleksandar_veliki je napisao/la: Ovo noc pred baraz s Portugalom snimano :opaopa:
Jok, u Parizu, na poluvremenu. :mrgreen:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 29 jun 2014, 00:52

aleksandar_veliki je napisao/la: Drummer je bezobrazan i nikad istinu ne govori. Bio je Spahić i kod Fuke i kod Blaza i kod Cire, a mi ne vidjesmo velikog takmicenja. Mislim zelim reci, da ne bi Papeta mi velikog takmicenja ne bismo vidjeli. Fakti :).
Aco nadam se da se supas sto se tice Papeta :)
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 jun 2014, 00:53

Ljudi, da vas pitam nešto, imate li vi problema sa forumom......meni nikako da postovi ostanu ??? Trebam li kakvu pujku pritisnuti pa da ostanu ????

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 29 jun 2014, 00:54

calcio je napisao/la:Mi na jesen igramo protiv Lukakua i Bentekea, Spahiceva partija protiv Emenikea mi ne ulijeva bas mnogo povjerenja da ce moci cuvati ovu dvojicu koji su slicni igraci, ako ne i bolji.
+1

Pa ja ne smijem ni pomisliti sta ce Lukaku radit Emiru :shock:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 jun 2014, 00:55

aleksandar_veliki je napisao/la: to je ona tekma kad nas je pogani sudija ukopao
Upravo tako, jbo li ga otac blesavi.

[youtube][/youtube]

Daleko od zaborava.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 jun 2014, 00:56

aleksandar_veliki je napisao/la:
Kad ga vidim na stoperu u bitnoj utakmici znam da cemo popusiti. I vjeruj da sam najavio njegovo sramotno izdanje protiv Nigerije. Zena mi je svjedok :).
Pa ne mora značiti da je samo do njega. Ja kad vidim Spahu opet sam miran nego kad vidim neke druge. Problem je samo što mi mislimo da je Spaha najbolji štoper na svijetu, što je naš mentalitet da preuveličavamo vrijednosti i kvalitete naših igrača.
Mes Que Un Club

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jun 2014, 00:59

mandraX je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: to je ona tekma kad nas je pogani sudija ukopao
Upravo tako, jbo li ga otac blesavi.

[youtube][/youtube]

Daleko od zaborava.
evo na ovoj utakmici nas je sudija više povaljivao nego protiv nigerije, go je nebitan kolko je postojala tendencija, al i pored toga igračina je mogo ispucat loptu, al nije i nije ni protiv nigerije, i sto se mene tice ja bi sad njega ispuco

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 jun 2014, 01:04

Fuko Muzurovic,Baka Sliskovic,Vlatko Glavas,Faruk Hadzibegic,Muhamed Konjic,Vedin Music,Mirsad Beslija,Mirsad Hibic,Elvir Bolic,Vladan Grujic,Ninoslav Milenkovic,Hasan Salihamidzic....u savez,predsjednici,clanovi IO,komisije,folovi.
Sergej Barbarez,Zlatan Bajramovic,Mirza Varesanovic,Meho Kodro,Elvir Baljic,Sutra Emir Spahic,Zvjezdan Misimovic,Elvir Rahimic...selektori i njihovi pomocnici svih nasih reprezentacija.
To bi bio procvat,a dokle god su ovo politicke funkcije tesko na zelenu granu,mozda jedino A reprezentacija zato sto je toliko dobra da je ne mogu ni opstruirati.
:njanjanja: :tralala: :opaopa:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 29 jun 2014, 01:06

@drummer

Ti nabroja sve, a zaboravi glavnog jednog jedinog SAŠU PAPCA :facepalm: :damn:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 29 jun 2014, 01:09

drummer je napisao/la:Fuko Muzurovic,Baka Sliskovic,Vlatko Glavas,Faruk Hadzibegic,Muhamed Konjic,Vedin Music,Mirsad Beslija,Mirsad Hibic,Elvir Bolic,Vladan Grujic,Ninoslav Milenkovic,Hasan Salihamidzic....u savez,predsjednici,clanovi IO,komisije,folovi.
Sergej Barbarez,Zlatan Bajramovic,Mirza Varesanovic,Meho Kodro,Elvir Baljic,Sutra Emir Spahic,Zvjezdan Misimovic,Elvir Rahimic...selektori i njihovi pomocnici svih nasih reprezentacija.
To bi bio procvat,a dokle god su ovo politicke funkcije tesko na zelenu granu,mozda jedino A reprezentacija zato sto je toliko dobra da je ne mogu ni opstruirati.
:njanjanja: :tralala: :opaopa:
Esi mi dobar? Da se totalno raspadnemo onda :crazy:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 jun 2014, 01:10

BABADZO je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mi na jesen igramo protiv Lukakua i Bentekea, Spahiceva partija protiv Emenikea mi ne ulijeva bas mnogo povjerenja da ce moci cuvati ovu dvojicu koji su slicni igraci, ako ne i bolji.
+1

Pa ti ces i navijat za Belgiju i Lukakua,bio Emir,ne bio.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 jun 2014, 01:12

Drummeru, jel ti iskreno mislis da Spahicu nece opasti nivo igranja u sljedece dvije godine ? I da nece gurati Ibricica ? :hmmmmm:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 jun 2014, 01:12

Janez je napisao/la:@drummer

Ti nabroja sve, a zaboravi glavnog jednog jedinog SAŠU PAPCA :facepalm: :damn:
Ostavio sam tackice jer znam da ih sve nisam nabrojao,i Saša dakako.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 jun 2014, 01:20

donniedarko je napisao/la:Drummeru, jel ti iskreno mislis da Spahicu nece opasti nivo igranja u sljedece dvije godine ? I da nece gurati Ibricica ? :hmmmmm:
Iskreno mislim da Spaha ukoliko bude igrao u Leveru na nivou prosle sezone nema zime za njegovu igru,ja mislim da ce igrat jos bolje.Ako padne i ne mogne,ispadne iz prve u Leveru to bi bio alarm da se traze druga rjesenja.
Sto se tice Ibricica,nemojte biti smijesni,lik je nebitan,nije uopste ni igrao u Brazilu ni minute(vidis kako taj strasni klan ipak nije bas tako svemoguc).
Puno veci problem su Germanijevci i Hajdukovci,oni si igrali i ako Safet ostane igrat ce opet.
Sto se Ibre tice on vise nece dobiti poziv a ako ga i dobije pa zavrsi na tribinama gdje mu je i mjesto ne vidim problem.
Reko sam vec,imamo jednog ozbiljnog stopera Bicakcica,treba mu jos utakmica i iskustva ali klub i liga u kojima igra govore za njega,imamo i Zuku ako se ustali u Chievu.Šunjić je na pravom putu ali jos daleko od provjerenog igraca.
Ostalo je šaša,ukljucujuci i Vranjesa.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 jun 2014, 01:23

zato Sunjic ulijeva nevjerovatno povjerenje..Kakav Spahic,prvotimac u jednom od najboljih klubova u njemackoj,ma nema on pojma

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 jun 2014, 01:28

drummer je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Drummeru, jel ti iskreno mislis da Spahicu nece opasti nivo igranja u sljedece dvije godine ? I da nece gurati Ibricica ? :hmmmmm:
Iskreno mislim da Spaha ukoliko bude igrao u Leveru na nivou prosle sezone nema zime za njegovu igru,ja mislim da ce igrat jos bolje.Ako padne i ne mogne,ispadne iz prve u Leveru to bi bio alarm da se traze druga rjesenja.
Sto se tice Ibricica,nemojte biti smijesni,lik je nebitan,nije uopste ni igrao u Brazilu ni minute(vidis kako taj strasni klan ipak nije bas tako svemoguc).
Puno veci problem su Germanijevci i Hajdukovci,oni si igrali i ako Safet ostane igrat ce opet.
Sto se Ibre tice on vise nece dobiti poziv a ako ga i dobije pa zavrsi na tribinama gdje mu je i mjesto ne vidim problem.
Reko sam vec,imamo jednog ozbiljnog stopera Bicakcica,treba mu jos utakmica i iskustva ali klub i liga u kojima igra govore za njega,imamo i Zuku ako se ustali u Chievu.Šunjić je na pravom putu ali jos daleko od provjerenog igraca.
Ostalo je šaša,ukljucujuci i Vranjesa.
:thumbup: Pokazati ce vrijeme za Emira ali skeptican sam. Ibricic i nije toliko nebitan, mnostvo mladih igraca zasluzuje priliku prije njega. Glupo je da nam Prcic okrece ledja zbog cirkusanta. Bespotrebna stvar sa Ibricicem i germanijom ali to sebi nekako zamisljam kao djecije bolesti reprezentacije koja je na putu da postane ozbiljna i profesionalna, da mi bude lakse . :D

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 29 jun 2014, 01:29

drummer je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:
+1

Pa ti ces i navijat za Belgiju i Lukakua,bio Emir,ne bio.
Jadnice.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.