FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jun 2014, 23:55

Cudni su putevi gospodnji :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 28 jun 2014, 23:57

čudno je to...igrači će promijeniti dres a mi bolesnici nikad ili skoro nikad. Ok oni žive od toga ..mi trošiimo radi njih i ono malo što imamo..ali ipak..

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 29 jun 2014, 00:00

Sarajlijc@ je napisao/la:
RobertoBaggio je napisao/la:Dođe Stanić do kapitenske trake.

http://media.fkzeljeznicar.ba/olimpic_z ... ar_1-4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Čestitam!
Od redovnog na sjevernoj tribina Koseva i dijeteta Sarajeva do kapitena Zeljeznicara. Kakav put :mrgreen: :mrgreen:
daj bar dvije slike gdje je on redovan na sjevernoj tribini,a bez dokaza to ti spada u ono "suplja".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 jun 2014, 00:10

Dobro pasice.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 jun 2014, 00:16

vrbanjusa je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Zna li se koliko cemo karti dobiti u Petrovcu ?
150 karti ce dobiti udruzenje.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Hocemo li mi "obicni navijaci" biti u mogucnosti da kupimo ulaznice
FKŽ !

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 29 jun 2014, 00:16

Sarajlijc@ je napisao/la:Dobro pasice.
pa nije dobro,a hoces na silu da bude kao vas navijac i igrac,a to nije istina.a i da jeste to ne bi bila nikakva provokacija,to bi trebalo biti nesto cega bi se vi trebali stidjeti da vam igraci idu u najljuceg rivala i dodu na korak do reprezentacije ali ne iz sarajeva,nego iz zelje!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 jun 2014, 00:17

odjava je napisao/la:
pa nije dobro,a hoces na silu da bude kao vas navijac i igrac,a to nije istina.a i da jeste to ne bi bila nikakva provokacija,to bi trebalo biti nesto cega bi se vi trebali stidjeti da vam igraci idu u najljuceg rivala i dodu na korak do reprezentacije ali ne iz sarajeva,nego iz zelje!
Raspitaj se malo i po svojoj tribini medju nekim starijim momcima o stanicu.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 jun 2014, 00:22

TeaM87 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Zna li se koliko cemo karti dobiti u Petrovcu ?
150 karti ce dobiti udruzenje.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Hocemo li mi "obicni navijaci" biti u mogucnosti da kupimo ulaznice
tesko ustvari 99% nemoguce al imas opciju da odes dole i uzmes kartu ...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 jun 2014, 00:23

odjava je napisao/la:
Raspitaj se malo i po svojoj tribini medju nekim starijim momcima o stanicu.
Pa kad se pravis budala i mislis da sve znas onda sigurno znas da je Almir Turkovic prosao sve Zeljine selekcije i da nije bilo rata nebi krocio na kosevo, isto tako i Dzenan Uscuplic a obojca su bili kapiteni manjeg sarajevskog premierligasa.

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 29 jun 2014, 00:23

sta cu se raspitivati isao sa mnom u skolu u katolicki skolski centar.mozda je s 8 godina navijao za vas.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 jun 2014, 00:25

TeaM87 je napisao/la:Hocemo li mi "obicni navijaci" biti u mogucnosti da kupimo ulaznice
udarna ekipa ide, odnosno momci koji su zasluzili... bice karti i mjesta za skoplje abd
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 jun 2014, 00:28

Glupa vam je priča vezano za Stanića,on je bio u omladinskom pogonu Sarajeva jer živi na Bjelavama i bliže mu je ići na treninge u to doba bilo na Koševo nego na Grbavicu,kasnije prešao u Slaviju i nakon toga u Želju,sad je pokretačka snaga Želje i zasluženo je kapiten jer je bio najborbeniji igrač Želje prošle sezone,čovjek je možda i ranije volio Sarajevo ali vam kažem da sad voli Želju svim srcem,i da ništa ne osjeća prema Sarajevu.I sadašnji trener Sarajeva je navijao za Želju dok je bio mlađi,Emir Obuća,Almir Turković,ima tih primjera puno na obje strane..i iskreno da kažem Stanić kao i svaki drugi igrač koji igra u Želji može slobodno navijati za bilo koji klub sve dok na terenu, gine i daje više od 100% u Željinom dresu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 29 jun 2014, 00:46

bob je napisao/la: tesko ustvari 99% nemoguce al imas opciju da odes dole i uzmes kartu ...
mozda nece biti karata, ionako je stadion mal, tako ce otici jos bruka ljudi garant + njihovi navijaci, brdasce iznad stadiona tu izgleda kao jedina opcija za nas ostale :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 29 jun 2014, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 jun 2014, 00:47

Željooooo je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:ne znam sta pricate sa jufkama, dovoljno je samo reci albin pelak, faruk ihtijarevic, cenan :urnebes: :urnebes:
kad se sjetim kad su Pelaku slali prijetece poruke,donosili mu invalidska kolica ispred vrata,govorili da ce mu noge slomiti itd.. :urnebes:
Pa jel nije bilo tako? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mislio sam na navijačke prijetnje a lom noge se može desiti svakom igraču,Vuletu nije 100% bila namjera da mu slomi nogu,jer je Vule sportista od glave do pete..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 29 jun 2014, 01:09

zna li se ista za ove igrace sto su na probi jel ostaju ili ne

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 jun 2014, 02:15

EdinDzekomo je napisao/la:zna li se ista za ove igrace sto su na probi jel ostaju ili ne
kolicic bi trebao ostati, mozda i cilic... znace se sve ubrzo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 29 jun 2014, 02:47

Jel nama Mersin duzan pare?? Ljudi dovode igraca iz Svedske??

http://www.transfermarkt.co.uk/loret-sa ... ler/116611" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je vjerovat ovoj stranici ljudi doveli igraca za 1,3 miliona eura http://www.transfermarkt.co.uk/mersin-i ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 29 jun 2014, 03:33

fedeltafrotta je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Hocemo li mi "obicni navijaci" biti u mogucnosti da kupimo ulaznice
udarna ekipa ide, odnosno momci koji su zasluzili... bice karti i mjesta za skoplje abd
hajde što ti je nick klaunski, ime jedne podgrupe čiji član nisi, nego ti je i priča loša.. čuj biće karti za skoplje, a do tada laprdajte po forumu? ne, neee, grupa je dobila 150 karata i uglavnom 150ak momaka iz jezgra su već rezervisali, čak i neki momci koji su redovni neće imati kartu, tako da će i oni ići i tam ose snalaziti za kartu, i što više raje bude otišlo odavde to je bolje, ionako sumnjam da će biti veliko zanimanje za tekmu sa crnogorske strane. zato lagano put pod noge, i za nekih 50ak maraka sa par prijatelja odraditi prvo u nizu od par evropskih gostovanja aBd
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 jun 2014, 08:58

fedeltafrotta je napisao/la:
Udarna ekipa odnosno ona balavurdija od 60-65 kila uz par izuzetaka.. :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 29 jun 2014, 09:09

idu momci koji su zelju pratili tokom cijele sezone ma gdje god igrao i normalno i logicno je da idu i sada
Manijaci Zeljini

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood i 45 gostiju.