Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
Zekoo
-
Kontakt:
-
Nitro
-
Kontakt:
Messi: ''I am flattered by mufc intrest and it's an honor but I must speak with the club and see about my future”
I wanna be Mr.United

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
sikirica
-
Kontakt:
Kako se cita ovo de Vrij ?
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
Gusar1995
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Sancheza treba dovest. Zrtvovao bi i Nania za njega.

ako postoji i najmanja šansa da će napustiti Barcu, učinite sve, ali sve da ga se dovede...nevjerovatan igrač
-
OnlyUnited
-
Kontakt:
Postao/la OnlyUnited » 28 jun 2014, 22:51
Prioritetne pozicije: stoper/defanzivni vezni.. Sve ostalo od sekundarnog znacanja..
Zaboravih, pa prodati Chicarita bila bi velika glupost. Decko koji je tako uzoran profesionalac, nije bitno igra li 10 min. ili citavu utakmicu. Trenutno nas zlatni joker.. Necemo gledati proslu sezonu, jer je klokan napravio sranje epskih razmjera.
Zadnja izmjena:
OnlyUnited, dana/u 28 jun 2014, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
brazzo
-
Kontakt:
Ma moze i James

nema veze i Depay ima strasan potencijal i ja bi bio rezadovoljan da ga ulovimo.. Chicu niposto prodavat a jedva cekam da Gaal stigne u Manchester,otvori svoj rokovnik i napise u kolonu out Anderson,Young, Cleverley,Valencia
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 28 jun 2014, 22:54
brazzo je napisao/la:Ma moze i James

nema veze i Depay ima strasan potencijal i ja bi bio rezadovoljan da ga ulovimo.. Chicu niposto prodavat a jedva cekam da Gaal stigne u Manchester,otvori svoj rokovnik i napise u kolonu out Anderson,Young, Cleverley,Valencia
Valencia ne ide sigurno potpiso novi ugovor

-
Rooney88
-
Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:brazzo je napisao/la:Ma moze i James

Valencia ne ide sigurno potpiso novi ugovor

Nek` ostane on, najmanje je los od gore nabrojanih + moze po potrebi nekad igrati i beka, nekad.
Klub ce sigurno i prodavati. Mislim da za Andu vise nema mjesta sigurno, Young i Clev bi vrlo lako mogli ici, vidjet cemo sta ce LVG reci za Hernandeza (steta bi bilo njega pustiti) ili Welbecka (vjerujem kako ce on ostati).
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
Patrice_Evra_3
-
Kontakt:
Postao/la Patrice_Evra_3 » 28 jun 2014, 22:57
Narin je napisao/la:Patrice_Evra_3 je napisao/la:Herrera govori engleski.

To mi je ugodno iznenađenje, jer neznanje jezika može predstavljat veliki problem. Ovako će se puno brže uklopit u ekipu.
Cudi me da nisi znao,citao sam na redcafeu da je Ferdinandu odgovarao na twitteru nekad na engleskom sve,tako da se odavno pričalo o tome da zna engleski..

A još su tu Mata i De Gea,tako da se uopste ne brinem za njega..

Pa, nadam se da je i De Gea dosad savlad'o jezik. U suprotnom, neka ga se kloni.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
brazzo
-
Kontakt:
Jbt kad smo vec kod jezika antonio ne zna beknut a skoro deceniju u engleskoj..koliki kloc moras bit da ne savladas tako lagan jezik ? A znam za ugovor mada to nije problem ako ne bas sada moze on izletit u januaru samo kako je igro pogotov na SP tesko da ima zainteresovanih
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
Nitro
-
Kontakt:
Dajte i Sancheza i Jamesa. Može nam se jednostavno...

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
Rooney88
-
Kontakt:
brazzo je napisao/la:Jbt kad smo vec kod jezika antonio ne zna beknut a skoro deceniju u engleskoj..koliki kloc moras bit da ne savladas tako lagan jezik ? A znam za ugovor mada to nije problem ako ne bas sada moze on izletit u januaru samo kako je igro pogotov na SP tesko da ima zainteresovanih
Nije to samo on nego mnogi, sto je fkt cudno, juznjaci (tako da ih nazovem) u EPL-u nikada nisu ni ucili jezik, klub im jednostavno angazuje prevodioca i on ih prati po treninzima ako nema niko u strucnom stabu ko govori Spanjolski ili Portugalski. Recimo Aguero takodjer ne zna Engleski, on je pod Mancinijem imao prevodioca koji je bio s njom non-stop na treningu i prevodio mu sta Italijan govori. A takvih je u Engleskoj dosta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
-
brazzo
-
Kontakt:
Ma to se podrazumijeva ista stvar je bila i sa Tevezom mada je on nesto nabado ovaj nista.jbg kad se u Epl spanski i portugalski skoro pa podjednako govore kao i engleski tako da.. Fiorentini dat Valenciu Andersona i 10 mil za Cuardada (James nam je nemoguca misija)
-
Rooney88
-
Kontakt:
brazzo je napisao/la:Ma to se podrazumijeva ista stvar je bila i sa Tevezom mada je on nesto nabado ovaj nista.jbg kad se u Epl spanski i portugalski skoro pa podjednako govore kao i engleski tako da.. Fiorentini dat Valenciu Andersona i 10 mil za Cuardada (James nam je nemoguca misija)
Cuadrado ce biti velika zelja svih klubova koji imaju pare da ga dovedu, tako da kazem. Moze covjek igrati na obje strane a dobar je i na beku i na krilu, fantastican igrac. Ja bih i dalje radije Depaya ali ko bi se bunio protiv Cuadrada?
Jamesa ce biti izuzetno tesko dovesti bilo kome. Monaco iduce sezone ima jos vece ambicije vjerovatno a i otisao je tamo radi para tako da...
R.I.P
MIRZA RASCIC
-
Cartman
-
Kontakt:
Kako mene iritira sto PSG i Monaco dovode fantasticne igrace u taj odron od lige. Fuj. Umjesto da uzivamo u igrama Jamesa svakog vikenda, on u Monacu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
R.J.W.G.
-
Kontakt:
sikirica je napisao/la:Kako se cita ovo de Vrij ?
Stefan de Frej.
Nisam par dana bio na netu, ulogujem se, i ne mogu da vjerujem kakva pojačanja smo doveli. Bravo za Eda!

LUHG!
-
brazzo
-
Kontakt:
Ko moze garantovat da francuska liga nece bit ajde ne prva ali medju prve 2 od liga petica..imaju kes time i neke od najboljih igraca, imaju infrastrukturu pogotov sad za EP sve obnovljeno, imaju i tradiciju tako da ne smeta zasluzili su.. I draze mi je da neko kupi jedan Monaco nego sto arapi uloze u City ili Chelsea koji skupa nemaju trofeja ni za jednu policu a o drugim stvarima da ne govorim. @R.J.W.G Ed se jos nije ni oznojio
-
Narin
-
Kontakt:
Fakat da ne povjeruješ da neki za 10 godina nisu u stanju naučit engleski,i Anderson pravo loše govori koliko znam..Al hajd da oni pokusavaju,pa da i netacno govore,al da se na neki nacin sporazumijevaju,al neki namjerno odbijaju da ga komuniciraju,a igrači tipa Herrera koji su skoro citav zivot proveli u zemlji u kojoj se ne prica taj jezik,opet moze biti profesor Valenciji,Andersonu,Tevezu i sličnima..

-
BABADZO
-
Kontakt:
brazzo je napisao/la:Ko moze garantovat da francuska liga nece bit ajde ne prva ali medju prve 2 od liga petica..imaju kes time i neke od najboljih igraca, imaju infrastrukturu pogotov sad za EP sve obnovljeno, imaju i tradiciju tako da ne smeta zasluzili su.. I draze mi je da neko kupi jedan Monaco nego sto arapi uloze u City ili Chelsea koji skupa nemaju trofeja ni za jednu policu a o drugim stvarima da ne govorim. @R.J.W.G Ed se jos nije ni oznojio
Eto nek je Monako veci klub od ovih.Ljudi nemaju navijace kako treba
-
Rule_hz
-
Kontakt:
dajte nam ovog rodingeza i nista nam vise ne treba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.