Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Istina jeste da mu brat hoda i kofrci se kao da je dio strucnog staba....ima istu majicu kao Pape, Balja...itd (po majicama su podijeljeni-igraci, SS i doktori, ljudi zaduzeni za dresove itd).
On hoda i kofrci se isto ko da je on Pape.....ono, niko ko on.
Dalje, prica u Salvadoru, koju sam ja cuo da je Spahicev brat - GLAVNI za adidas i dresove, da ga je Emir tu uvalio, tako da je on #1 za vezu sa adidasom
Dalje, jedna od prica sto sam cuo je da Emir sve radi kako bi Pape bio otjeran, a Sergej doveden, s tim uslovom da mu Emir bude pomocni trener.....
Onda sam cuo pricu da ce Sergej preuzeti U21 od onog krelca Jagodica
Neznam, jesam li prije pisao, Spahic je prvi pobjegao u svlacionicu protiv Nigerije. Ovo je osvrt momka koji je bio u Brazilu , koji nije novinar i koji nema veze sa medijima.
Dalje, prica u Salvadoru, koju sam ja cuo da je Spahicev brat - GLAVNI za adidas i dresove, da ga je Emir tu uvalio, tako da je on #1 za vezu sa adidasom
Dalje, jedna od prica sto sam cuo je da Emir sve radi kako bi Pape bio otjeran, a Sergej doveden, s tim uslovom da mu Emir bude pomocni trener.....
Neznam, jesam li prije pisao, Spahic je prvi pobjegao u svlacionicu protiv Nigerije. Ovo je osvrt momka koji je bio u Brazilu , koji nije novinar i koji nema veze sa medijima.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ma decko ti si prava mahalusa. Gori si od moje komsinice Minke koja viri iza store svaki put kad neko dodje na ulicu.GameFKS je napisao/la:Istina jeste da mu brat hoda i kofrci se kao da je dio strucnog staba....ima istu majicu kao Pape, Balja...itd (po majicama su podijeljeni-igraci, SS i doktori, ljudi zaduzeni za dresove itd).
Tebi nije mjesto da navijas nego da gledas Turske/Spanske sapunice. Bjazi ba.
shandrlike-tandrlike
Koju dijagnozu ovaj ima?mumebesic je napisao/la:dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
TROLL!Cartman je napisao/la:Koju dijagnozu ovaj ima?mumebesic je napisao/la:dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Objasni mi zasto ? Jer je momak koji je bio u Brazilu napisao ovo sve gore ? Da lik bio u Brazilu i izmislja neke stvari .reptile je napisao/la:Ma decko ti si prava mahalusa. Gori si od moje komsinice Minke koja viri iza store svaki put kad neko dodje na ulicu.GameFKS je napisao/la:Istina jeste da mu brat hoda i kofrci se kao da je dio strucnog staba....ima istu majicu kao Pape, Balja...itd (po majicama su podijeljeni-igraci, SS i doktori, ljudi zaduzeni za dresove itd).
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
to sto je bio u brazilu ne daje mu nikakav kredibilitet.GameFKS je napisao/la:Objasni mi zasto ? Jer je momak koji je bio u Brazilu napisao ovo sve gore ? Da lik bio u Brazilu i izmislja neke stvari .reptile je napisao/la:Ma decko ti si prava mahalusa. Gori si od moje komsinice Minke koja viri iza store svaki put kad neko dodje na ulicu.GameFKS je napisao/la:Istina jeste da mu brat hoda i kofrci se kao da je dio strucnog staba....ima istu majicu kao Pape, Balja...itd (po majicama su podijeljeni-igraci, SS i doktori, ljudi zaduzeni za dresove itd).
Emir Spahić
Pa kopirao sam jer je momak tamo bio , bio sa nasim ljudima zna o cemu se radi , o kakvom kredibilitetu pricas , moze covjek rec ono sto je vidio ... I da uhvattite se nekih stvari a nista o tome da je kapiten prvi zapalio u svlacionicubiskitt je napisao/la:to sto je bio u brazilu ne daje mu nikakav kredibilitet.GameFKS je napisao/la:Objasni mi zasto ? Jer je momak koji je bio u Brazilu napisao ovo sve gore ? Da lik bio u Brazilu i izmislja neke stvari .reptile je napisao/la: Ma decko ti si prava mahalusa. Gori si od moje komsinice Minke koja viri iza store svaki put kad neko dodje na ulicu.
Zadnja izmjena: GameFKS, dana/u 28 jun 2014, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Prenio sam kako je napisao, momak je bio na stadionu i kaže sa je jedini Begović prišao navijačima a ostali il su bili na centru ili u svlačionici.aleksandar_veliki je napisao/la:Nista nije slagao, samo ne znam za ovo oko bijega u svlacionicu.GameFKS je napisao/la:Objasni mi zasto ? Jer je momak koji je bio u Brazilu napisao ovo sve gore ? Da lik bio u Brazilu i izmislja neke stvari .reptile je napisao/la: Ma decko ti si prava mahalusa. Gori si od moje komsinice Minke koja viri iza store svaki put kad neko dodje na ulicu.
Spahic,Dzeko i Misimovic imaju odlicne odnose sa predsjednikom Begicem sto smo nebrojeno puta vidjeli.Takodje,velika vecina navijaca koji idu na utakmice gotive Spahica.
Za razliku od njih Susic nema skoro nikakve odnose sa Begicem ni sa vecinom ostalih ljudi u savezu otkad su mu smjenili mentora Munju Usanovica.
E sad,sto je Begic dobar sa Spahicem i ostalim momcima,vjerovatno je i on ucjenjen pa im mora povladjivati-rekli bi hasicevski spineri
Pametnom dosta.
I nece Spahic nikad otici na nacin na koji spineri misle,to je jasno svakome ko iole prati reprezentaciju.On moze samo otici sam a nemoguce je da bude otjeran.
Vremena kad su se nasi najbolji i najzasluzniji igraci tjerali su,na zalost mnogih,davno prosla.
Za razliku od njih Susic nema skoro nikakve odnose sa Begicem ni sa vecinom ostalih ljudi u savezu otkad su mu smjenili mentora Munju Usanovica.
E sad,sto je Begic dobar sa Spahicem i ostalim momcima,vjerovatno je i on ucjenjen pa im mora povladjivati-rekli bi hasicevski spineri

Pametnom dosta.
I nece Spahic nikad otici na nacin na koji spineri misle,to je jasno svakome ko iole prati reprezentaciju.On moze samo otici sam a nemoguce je da bude otjeran.
Vremena kad su se nasi najbolji i najzasluzniji igraci tjerali su,na zalost mnogih,davno prosla.
Zanimljivo da je jedan od najboljih igrača, ako ne i najbolji, otjeran upravo zbog dotičnog. Kakav paradoks.drummer je napisao/la:Vremena kad su se nasi najbolji i najzasluzniji igraci tjerali su,na zalost mnogih,davno prosla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam rekao da Munja i Spaha nisu dobri,nego sam napisao da je Pape bjesnio kad su mu smjenili Usanovica.Pa to je bilo u svim medijima,Spaha se bar nigdje nije oglasavao po tom pitanju.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislio sam da si ozbiljniji. Spaha i Munja guzni haveri, cak je zbog Munje od strane Spahica bilo i ucjena prema ovom portalu. Ti ustvari nista ne znas, a kontas da sve znas. Ovaj post te razotkrio. Munja i Spaha dva havera ljuta. Navijaci gotive Spahica, umiremdrummer je napisao/la:Spahic,Dzeko i Misimovic imaju odlicne odnose sa predsjednikom Begicem sto smo nebrojeno puta vidjeli.Takodje,velika vecina navijaca koji idu na utakmice gotive Spahica.
E sad,sto je Begic dobar sa Spahicem i ostalim momcima,vjerovatno je i on ucjenjen pa im mora povladjivati-rekli bi hasicevski spineri![]()
Pametnom dosta.
A vecina igraca,da ne kazem svi,su bili dobri sa Munjom,Bolic,Bajramovic...Iskreno,to mi je uvijek bilo cudno ali je tako,znaci i oni bivsi i oni sadasnji su bili dobri sa Munjom.
Hasan nije najbolji,bolji su Misimovic i Dzeko a bice i Pjanic i Begovic.
Za reprezentaciju,Bayern i to nisu bitni u ovoj prici.
Za reprezentaciju,Bayern i to nisu bitni u ovoj prici.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 28 jun 2014, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: Emir Spahić
Munja, Spaha i Barbarez su bili najveci mesetari u BH fudbalu. To ce mnogi osporiti radi ovog zadnjeg imena, ali to je jedina istina. Ljudi nisu ni svjesni sta se svojevremeno radilo i kakve su tu sve seme bile.
Sad smijesno zvuci ono prizivanje navijaca da Barbarez razotkrije Munju. Naravno, nikad niti jedne nije rekao protiv njega.
U sustini, svi igraci su volili Munju i da su se oni pitali, Munja bi i danas bio u savezu. On jeste onako naoko smusen covjek, ali je jako sposoban. Na kraju je pao radi srvari za koju iskreno i nije bio kriv, napakovali su mu. Puno gore stvari je radio, a pao je za nesto za sta nije kriv. Ironija
Sad smijesno zvuci ono prizivanje navijaca da Barbarez razotkrije Munju. Naravno, nikad niti jedne nije rekao protiv njega.
U sustini, svi igraci su volili Munju i da su se oni pitali, Munja bi i danas bio u savezu. On jeste onako naoko smusen covjek, ali je jako sposoban. Na kraju je pao radi srvari za koju iskreno i nije bio kriv, napakovali su mu. Puno gore stvari je radio, a pao je za nesto za sta nije kriv. Ironija

Ko sad spinuje...drummer je napisao/la:Hasan nije najbolji,bolji su Misimovic i Dzeko a bice i Pjanic i Begovic.
Dotakao si se nebitnog dijela rečenice na koju si replicirao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: Emir Spahić
Pjesnik,pobij cinjenicu da je Munja doveo Safeta Susica i da je Safet bjesnio kad je ovaj smjenjen.pisac je napisao/la:Munja, Spaha i Barbarez su bili najveci mesetari u BH fudbalu. To ce mnogi osporiti radi ovog zadnjeg imena, ali to je jedina istina. Ljudi nisu ni svjesni sta se svojevremeno radilo i kakve su tu sve seme bile.
Bjesnili su svi. I Spahic i Dzeko i Misimovic i Susic. Kazem ti, Munja je bio omiljeni lik medju svima njima.
- donniedarko
- Kontakt:
Spahic medju najboljim i najzasluznijim.
Da nije bio kiks protiv Francuske i sada Nigerije
Spahic je precijenjen igrac. Zbog cinjenice sto su nam falili stoperi on je medju rajom dignut medju nekakve iznadprosjecne igrace. To je jos pojacala traka oko ruke. Ja vjerujem glasinama o njemu, realno njegov los uticaj cini prevagu nad njegovom igrom. Tako da mislim da je vrijeme da se oprosti od repke zajedno sa Susicem. 

ma realno su jako male sanse da spahic ode iz reprezentacije.mozda jedino kad bi se raja digla,ovako skoro nemoguca misija.donniedarko je napisao/la:Spahic medju najboljim i najzasluznijim.Da nije bio kiks protiv Francuske i sada Nigerije
Spahic je precijenjen igrac. Zbog cinjenice sto su nam falili stoperi on je medju rajom dignut medju nekakve iznadprosjecne igrace. To je jos pojacala traka oko ruke. Ja vjerujem glasinama o njemu, realno njegov los uticaj cini prevagu nad njegovom igrom. Tako da mislim da je vrijeme da se oprosti od repke zajedno sa Susicem.
Polako uvoditi nove igrace,Prcica,Vrančića,Arslanagica,ako je moguce Hrgotu...
Ovi momci odmah a Spaha,Miske neka ih malo uce,neka im prenose svoje bogato iskustvao i ako zatreba nekad uskoce i zaigraju,pogotovo ako ne bude islo.
To se tako radi i tako treba.
Ovi momci odmah a Spaha,Miske neka ih malo uce,neka im prenose svoje bogato iskustvao i ako zatreba nekad uskoce i zaigraju,pogotovo ako ne bude islo.
To se tako radi i tako treba.
Ono najgore.Cartman je napisao/la:Koju dijagnozu ovaj ima?mumebesic je napisao/la:dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka