1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Sve nekako cekam kad ce ovi brazilci proigrati... A mozda je ovo njihov vrhunac, ne znaju bolje?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Normalno da ce bit neobranjivo kad uvijek zastane pri pucanje. Pa i ja bi onako svaki zabio. Golman vec ode, a on tek opali...rio_Ferdy88 je napisao/la:NeodbranjivoLillard je napisao/la:Jbemti zivot i onog ko vise dopusta Neymaru da onako izvodi penale.![]()
Iako je danas bio među lošijima kod Brazilaca ipak rutiner kod penala. Brazilci bolji bili u zadnjih pola sata i produžecima, jbg Čile stvorio dvije prilike, onu prečku pred kraj i onu ranije kad je Cesar izvukao, herojski otpor su pružili.
Zbog samog turnira mi je draže što su Brazilci prošli dalje kao domaćini, iako igrom nisu oduševili.
Nisi mi jasan, pored ovih Cileanaca koji prakticki svatko favorizira danas, tebi draze da su ovi bez ikakve igre prosli..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ono što sam ja vidio par puta na SK nije me nešto oduševio, a i u Ligi Prvaka. U odnosu kakve je partije pružao za Porto, igra u Zenitu je ispod njegovog nivoa. Ali ako ti kažeš da nije tačno poštujem očigledno više pratiš i znaš tako da sve 5.Rooney88 je napisao/la:@Janez
Nije Hulk u Zenitu uopste los, nemojte pricati ako ga vec ne gledate Rusku ligu. Hulk je vjerovatno najbolji igrac Zenita ali je Ruska liga jedan level fudbala u SP skroz drugi, posebno tekma protiv ovako nabrijanih Cileanaca. Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ostadosmo bez koncerta, tačno sam znao da će otić' u produžetke.
Donnie Darko je napisao/la:
hajmo
[youtube][/youtube]

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma gledam ga evo sve tekme za Brazil na prvenstvu i Kupu Konfederadiju, apsolutno nijednu utakmicu nije odigrao dobro. U najboljem slucaju je bio zamalo solidan, kao danas.rio_Ferdy88 je napisao/la:Danas čak i nije bio toliko loš (izuzev ovog penala), bolje odigrao od nevidljivog Neymara u svakom slučaju, trudio se, probijao MenuRooney88 je napisao/la:Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno.
Ne znam kakav je u Zenitu, ali je u Brazilu amater.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato što bih volio da izbace gauchose kasnije, ako je ikako moguće, jer su oni repka koju baš ne volim. A istina da su igrali loše, ali opet su imali više prilika od Čileanaca, koji sad mogu žaliti za onom prečkomLillard je napisao/la: Nisi mi jasan, pored ovih Cileanaca koji prakticki svatko favorizira danas, tebi draze da su ovi bez ikakve igre prosli..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Uruguay uzima ovu tekmu za Suareza
Joj kraljeva hahahahahaPuma je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:
hajmo
[youtube][/youtube]
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako Kolumbija ispadne, apsolutno uživanje u nastavku prvenstva je kompromitovano. Moro bi za Argentince navijat 
Morali su se križat svi skoro južnoamerikanci odmah

Morali su se križat svi skoro južnoamerikanci odmah

Navijam za Kolumbiju .
Zenit je imao dosta problema ove godine, klub je bogatiji sigurno od mnogih u ligi petice, od vecine da budem precizniji i moze rame uz rame sa ovim najvecima, finansijski da ne bude zabune. Ali je svo to bogatstvo lose uticalo na svlacionicu Zenita gdje se stvorio razdor i ekipa se dijelila na klanove, to se kasnije smirilo ali kasno, vec su odradili ocajnu sezonu u LP. To je razlog tih slabijih partija u Ligi prvaka koje si naveo a vjeruj da je Zenit, a pogotovo Ruska liga, daleko od amaterskog fudbala, po svemu. Pogledaj stadione kada budes imao vremena, koliko se ulaze, dobri igraci sada dolaze u Rusiju igrati a igraci nemaju potrebu ici u jenku od liga petice da napreduju.Janez je napisao/la:Ono što sam ja vidio par puta na SK nije me nešto oduševio, a i u Ligi Prvaka. U odnosu kakve je partije pružao za Porto, igra u Zenitu je ispod njegovog nivoa. Ali ako ti kažeš da nije tačno poštujem očigledno više pratiš i znaš tako da sve 5.Rooney88 je napisao/la:@Janez
Nije Hulk u Zenitu uopste los, nemojte pricati ako ga vec ne gledate Rusku ligu. Hulk je vjerovatno najbolji igrac Zenita ali je Ruska liga jedan level fudbala u SP skroz drugi, posebno tekma protiv ovako nabrijanih Cileanaca. Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno.![]()
Sto se Hulka tice vjerujem da si naletio na beke utakmice ispod njegovog nivoa, kao ova veceras. Ali ti garantujem da je i dalje strasan i paklen igrac koji moze zabiti gol odakle god hoce ali je podbacio na ovom Svjetskom, kao i ostatak Brazila realno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kolumbija vs. Urugvaj, bice krvi ovdje.
Ali bmk ko ce pobjediti, ja navijam za evropske reprezentacije.
Hajmo evropljani

Ali bmk ko ce pobjediti, ja navijam za evropske reprezentacije.

Hajmo evropljani

Tehnička
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 28 jun 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
- donniedarko
- Kontakt:
Jaoo kako me nervira ova drama Brazilaca na sp. Svi nesto placu, raspadaju se od emocija. Evo Cezar se rasplakao pred kamerama 

Francuska, Švicarska, Belgija, Holandija, Grčka, Njemačka, pronađi uljeza 

Dobro si to primijetio sve neki glumci. A nejmar se odvojo jedno 10 m od drugih i plače raspada se cojkdonniedarko je napisao/la:Jaoo kako me nervira ova drama Brazilaca na sp. Svi nesto placu, raspadaju se od emocija. Evo Cezar se rasplakao pred kamerama

Svicarska trajno neutralna drzava.Sheyi je napisao/la:Francuska, Švicarska, Belgija, Holandija, Grčka, Njemačka, pronađi uljeza

Call the coroner!
Znam znam zamjerili su domaći igrači npr. za platu Hulka da je precijenjen i da zarađuje previše u odnosu na njih. Pratim pomalo, samo su tekme ranije nedjeljom pa ne ispratim često. Ali se slažem da liga nije amaterska, više sam mislio na njegovu igru, a ne na ligu tamo ima sjajnih igrača bez sumnje. Pa ljudi na forumu su se smijali kad je Šuko u prvoj utakmici Rusije hvalio Dzagoev-a i govorio da ćemo upamtiti to ime. A zbog njega sam većinom gledao CSKA kad su prenosili tekme.Rooney88 je napisao/la: Zenit je imao dosta problema ove godine, klub je bogatiji sigurno od mnogih u ligi petice, od vecine da budem precizniji i moze rame uz rame sa ovim najvecima, finansijski da ne bude zabune. Ali je svo to bogatstvo lose uticalo na svlacionicu Zenita gdje se stvorio razdor i ekipa se dijelila na klanove, to se kasnije smirilo ali kasno, vec su odradili ocajnu sezonu u LP. To je razlog tih slabijih partija u Ligi prvaka koje si naveo a vjeruj da je Zenit, a pogotovo Ruska liga, daleko od amaterskog fudbala, po svemu. Pogledaj stadione kada budes imao vremena, koliko se ulaze, dobri igraci sada dolaze u Rusiju igrati a igraci nemaju potrebu ici u jenku od liga petice da napreduju.
Sto se Hulka tice vjerujem da si naletio na beke utakmice ispod njegovog nivoa, kao ova veceras. Ali ti garantujem da je i dalje strasan i paklen igrac koji moze zabiti gol odakle god hoce ali je podbacio na ovom Svjetskom, kao i ostatak Brazila realno.

Moguće stvarno ili sam znao okrenuti kad već vode pa onda i on nije previše se trudio jer je već riješena tekma. Uglavnom povlačim riječ da mu je igra na nivou amatera ubijedio si me i hvala ti na tome pogriješio sam očigledno.

Lijep pozdrav legendo.
PS.
Ja navijam za Urugvaj samo zbog Suareza, a da li će proći sjajnu Kolumbiju to je već teško.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.