1/8 finala: SVI DUELI

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: 1/8 finala: SVI DUELI

Post Postao/la calcio » 28 jun 2014, 21:10

Sve nekako cekam kad ce ovi brazilci proigrati... A mozda je ovo njihov vrhunac, ne znaju bolje?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jun 2014, 21:10

slika

hajmo :!:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 jun 2014, 21:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Jbemti zivot i onog ko vise dopusta Neymaru da onako izvodi penale.
Neodbranjivo :kafa:

Iako je danas bio među lošijima kod Brazilaca ipak rutiner kod penala. Brazilci bolji bili u zadnjih pola sata i produžecima, jbg Čile stvorio dvije prilike, onu prečku pred kraj i onu ranije kad je Cesar izvukao, herojski otpor su pružili. :tokralju:

Zbog samog turnira mi je draže što su Brazilci prošli dalje kao domaćini, iako igrom nisu oduševili. :)
Normalno da ce bit neobranjivo kad uvijek zastane pri pucanje. Pa i ja bi onako svaki zabio. Golman vec ode, a on tek opali...

Nisi mi jasan, pored ovih Cileanaca koji prakticki svatko favorizira danas, tebi draze da su ovi bez ikakve igre prosli.. :damn:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 jun 2014, 21:11

Rooney88 je napisao/la:@Janez
Nije Hulk u Zenitu uopste los, nemojte pricati ako ga vec ne gledate Rusku ligu. Hulk je vjerovatno najbolji igrac Zenita ali je Ruska liga jedan level fudbala u SP skroz drugi, posebno tekma protiv ovako nabrijanih Cileanaca. Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno. ;)
Ono što sam ja vidio par puta na SK nije me nešto oduševio, a i u Ligi Prvaka. U odnosu kakve je partije pružao za Porto, igra u Zenitu je ispod njegovog nivoa. Ali ako ti kažeš da nije tačno poštujem očigledno više pratiš i znaš tako da sve 5. :thumbup: ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 jun 2014, 21:11

Ostadosmo bez koncerta, tačno sam znao da će otić' u produžetke.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jun 2014, 21:11

Donnie Darko je napisao/la:slika

[youtube][/youtube]

:rol: :rol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jun 2014, 21:12

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno. ;)
Danas čak i nije bio toliko loš (izuzev ovog penala), bolje odigrao od nevidljivog Neymara u svakom slučaju, trudio se, probijao Menu :)
Ma gledam ga evo sve tekme za Brazil na prvenstvu i Kupu Konfederadiju, apsolutno nijednu utakmicu nije odigrao dobro. U najboljem slucaju je bio zamalo solidan, kao danas.

Ne znam kakav je u Zenitu, ali je u Brazilu amater.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jun 2014, 21:13

Lillard je napisao/la: Nisi mi jasan, pored ovih Cileanaca koji prakticki svatko favorizira danas, tebi draze da su ovi bez ikakve igre prosli.. :damn:
Zato što bih volio da izbace gauchose kasnije, ako je ikako moguće, jer su oni repka koju baš ne volim. A istina da su igrali loše, ali opet su imali više prilika od Čileanaca, koji sad mogu žaliti za onom prečkom :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 28 jun 2014, 21:14

Uruguay uzima ovu tekmu za Suareza

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jun 2014, 21:14

Puma je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:slika

[youtube][/youtube]

:rol: :rol:
Joj kraljeva hahahahaha

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jun 2014, 21:15

Ako Kolumbija ispadne, apsolutno uživanje u nastavku prvenstva je kompromitovano. Moro bi za Argentince navijat :problem:

Morali su se križat svi skoro južnoamerikanci odmah :(

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 28 jun 2014, 21:16

Navijam za Kolumbiju .

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jun 2014, 21:17

Janez je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:@Janez
Nije Hulk u Zenitu uopste los, nemojte pricati ako ga vec ne gledate Rusku ligu. Hulk je vjerovatno najbolji igrac Zenita ali je Ruska liga jedan level fudbala u SP skroz drugi, posebno tekma protiv ovako nabrijanih Cileanaca. Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno. ;)
Ono što sam ja vidio par puta na SK nije me nešto oduševio, a i u Ligi Prvaka. U odnosu kakve je partije pružao za Porto, igra u Zenitu je ispod njegovog nivoa. Ali ako ti kažeš da nije tačno poštujem očigledno više pratiš i znaš tako da sve 5. :thumbup: ;)
Zenit je imao dosta problema ove godine, klub je bogatiji sigurno od mnogih u ligi petice, od vecine da budem precizniji i moze rame uz rame sa ovim najvecima, finansijski da ne bude zabune. Ali je svo to bogatstvo lose uticalo na svlacionicu Zenita gdje se stvorio razdor i ekipa se dijelila na klanove, to se kasnije smirilo ali kasno, vec su odradili ocajnu sezonu u LP. To je razlog tih slabijih partija u Ligi prvaka koje si naveo a vjeruj da je Zenit, a pogotovo Ruska liga, daleko od amaterskog fudbala, po svemu. Pogledaj stadione kada budes imao vremena, koliko se ulaze, dobri igraci sada dolaze u Rusiju igrati a igraci nemaju potrebu ici u jenku od liga petice da napreduju.

Sto se Hulka tice vjerujem da si naletio na beke utakmice ispod njegovog nivoa, kao ova veceras. Ali ti garantujem da je i dalje strasan i paklen igrac koji moze zabiti gol odakle god hoce ali je podbacio na ovom Svjetskom, kao i ostatak Brazila realno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 jun 2014, 21:17

Kolumbija vs. Urugvaj, bice krvi ovdje.
Ali bmk ko ce pobjediti, ja navijam za evropske reprezentacije. :)
Hajmo evropljani

slika

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 jun 2014, 21:19

Tehnička
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 28 jun 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 28 jun 2014, 21:21

Jaoo kako me nervira ova drama Brazilaca na sp. Svi nesto placu, raspadaju se od emocija. Evo Cezar se rasplakao pred kamerama :facepalm:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 jun 2014, 21:22

Francuska, Švicarska, Belgija, Holandija, Grčka, Njemačka, pronađi uljeza :mrgreen:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jun 2014, 21:22

donniedarko je napisao/la:Jaoo kako me nervira ova drama Brazilaca na sp. Svi nesto placu, raspadaju se od emocija. Evo Cezar se rasplakao pred kamerama :facepalm:
Dobro si to primijetio sve neki glumci. A nejmar se odvojo jedno 10 m od drugih i plače raspada se cojk :puke: :puke:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jun 2014, 21:23

Sheyi je napisao/la:Francuska, Švicarska, Belgija, Holandija, Grčka, Njemačka, pronađi uljeza :mrgreen:
Svicarska trajno neutralna drzava. :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 jun 2014, 21:24

Rooney88 je napisao/la: Zenit je imao dosta problema ove godine, klub je bogatiji sigurno od mnogih u ligi petice, od vecine da budem precizniji i moze rame uz rame sa ovim najvecima, finansijski da ne bude zabune. Ali je svo to bogatstvo lose uticalo na svlacionicu Zenita gdje se stvorio razdor i ekipa se dijelila na klanove, to se kasnije smirilo ali kasno, vec su odradili ocajnu sezonu u LP. To je razlog tih slabijih partija u Ligi prvaka koje si naveo a vjeruj da je Zenit, a pogotovo Ruska liga, daleko od amaterskog fudbala, po svemu. Pogledaj stadione kada budes imao vremena, koliko se ulaze, dobri igraci sada dolaze u Rusiju igrati a igraci nemaju potrebu ici u jenku od liga petice da napreduju.

Sto se Hulka tice vjerujem da si naletio na beke utakmice ispod njegovog nivoa, kao ova veceras. Ali ti garantujem da je i dalje strasan i paklen igrac koji moze zabiti gol odakle god hoce ali je podbacio na ovom Svjetskom, kao i ostatak Brazila realno.
Znam znam zamjerili su domaći igrači npr. za platu Hulka da je precijenjen i da zarađuje previše u odnosu na njih. Pratim pomalo, samo su tekme ranije nedjeljom pa ne ispratim često. Ali se slažem da liga nije amaterska, više sam mislio na njegovu igru, a ne na ligu tamo ima sjajnih igrača bez sumnje. Pa ljudi na forumu su se smijali kad je Šuko u prvoj utakmici Rusije hvalio Dzagoev-a i govorio da ćemo upamtiti to ime. A zbog njega sam većinom gledao CSKA kad su prenosili tekme. ;)

Moguće stvarno ili sam znao okrenuti kad već vode pa onda i on nije previše se trudio jer je već riješena tekma. Uglavnom povlačim riječ da mu je igra na nivou amatera ubijedio si me i hvala ti na tome pogriješio sam očigledno. :oops: :tokralju:

Lijep pozdrav legendo.

PS.

Ja navijam za Urugvaj samo zbog Suareza, a da li će proći sjajnu Kolumbiju to je već teško. :) ;)

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.