Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
@civa uvijek kad ovo radim na forumu dobijem ali ne radim cesto jer necu da izazivam sudbinu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znam primjetio sam jednom to baš, hajd' nek' bude ti sretno 

Tako blizu, a tako daleko.
Ma tesko, ne vjerujem da ce ovo proci http://prntscr.com/3x4gak" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ValurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrCiva je napisao/la:I evo nama autora poznate navijačke numereOtelo je napisao/la:Ajmo Bohemiaaaaaaaaaas
Ajmo Finn
Ajmoo Watfoooord
Ajmooooo Reykavik
Ajmooo Stjarnaaaaaaan
Ajmo Valuuuuuuuuuuur
Ajmooooooooooo FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Reykaaaaaaaaaaaaavik![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Danas srece ko nikad, igram honku 1 , dodje 2 u 1, igram stjarnan 2, dodje 1 u 2 

i on tebe pozdravljaBABADZO je napisao/la:MIIKY POZZ ZA PRADJEDA !![]()

Ja danas odigrao sistem 14/18 na prijateljskim, ps1 sve pa gdje pukne da pukne 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Svaka im čast na ovome, i što se tiče posjeda Fifini izvještaji su sumnjivi, al' eto...
OBAVIJEST IGRAČIMA !!!
Poštovani igrači,
Sportska kladionica Premier Vas želi obavijestiti o odlukama vezanim za zbroj kornera na utakmicama Svjetskog prvenstva: Portugal - Gana i Belgija - Južna Koreja, na koje je u našoj ponudi bila ponuđena margina +10,5- kornera.
Nakon žalbi naših igrača, pregledom snimki utakmica NEDVOJBENO smo ustvrdili da je FIFA u službenom izvještaju POGRIJEŠILA pri obračunu kornera. Propustili su obračunati još jedan korner Gani i još jedan korner Južnoj Koreji, tako da je prema njihovom zapisniku zbroj kornera na obje utakmice 10, iako je u stvarnosti, što bilo tko može provjeriti pregledom snimki, bilo 11 kornera na obje utakmice.
Premier kladionica brine o svojim igračima i za razliku drugih ne proglašavamo rezultate bez provjere. Zbog toga što igrači koji su zaista pogodili par NE SMIJU BITI ZAKINUTI, proglasili smo 'više kornera' te telefonskim putem i e-mailom uputili zahtjev FIFA-i za korekciju rezultata. Od njih još uvijek nismo dobili povratnu informaciju ni ispravku pogreške i, iskreno, razočarani smo njihovim pristupom obradi podataka o kojim, ne samo kod nas u BiH, nego i svugdje po svijetu ovise mnoge slične djelatnosti.
Shodno tomu, isplaćen je dobitak svim igračima koji su na listićima imali 'više kornera' na spomenutim utakmicama. Međutim, ukoliko FIFA do kraja današnjeg dana ne provede korekciju statistike, bit će isplaćen dobitak i igračima koji imaju 'manje kornera'.
Isto tako, ovom prilikom želimo nadopuniti i pravilo prema kojem je FIFA-in službeni zapisnik jedini mjerodavan izvor informacija za obradu statističkih podataka. On to ostaje i dalje, međutim, ukoliko ponovno dođe do ponavljanja sličnih pogrešaka, statistike će se korigirati detaljnim pregledavanjem video-materijala, koji je na uvid dostupan svim stranama, i Premier kladionici kao priređivaču i našim cijenjenim igračima.
Vaš Premier
OBAVIJEST IGRAČIMA !!!
Poštovani igrači,
Sportska kladionica Premier Vas želi obavijestiti o odlukama vezanim za zbroj kornera na utakmicama Svjetskog prvenstva: Portugal - Gana i Belgija - Južna Koreja, na koje je u našoj ponudi bila ponuđena margina +10,5- kornera.
Nakon žalbi naših igrača, pregledom snimki utakmica NEDVOJBENO smo ustvrdili da je FIFA u službenom izvještaju POGRIJEŠILA pri obračunu kornera. Propustili su obračunati još jedan korner Gani i još jedan korner Južnoj Koreji, tako da je prema njihovom zapisniku zbroj kornera na obje utakmice 10, iako je u stvarnosti, što bilo tko može provjeriti pregledom snimki, bilo 11 kornera na obje utakmice.
Premier kladionica brine o svojim igračima i za razliku drugih ne proglašavamo rezultate bez provjere. Zbog toga što igrači koji su zaista pogodili par NE SMIJU BITI ZAKINUTI, proglasili smo 'više kornera' te telefonskim putem i e-mailom uputili zahtjev FIFA-i za korekciju rezultata. Od njih još uvijek nismo dobili povratnu informaciju ni ispravku pogreške i, iskreno, razočarani smo njihovim pristupom obradi podataka o kojim, ne samo kod nas u BiH, nego i svugdje po svijetu ovise mnoge slične djelatnosti.
Shodno tomu, isplaćen je dobitak svim igračima koji su na listićima imali 'više kornera' na spomenutim utakmicama. Međutim, ukoliko FIFA do kraja današnjeg dana ne provede korekciju statistike, bit će isplaćen dobitak i igračima koji imaju 'manje kornera'.
Isto tako, ovom prilikom želimo nadopuniti i pravilo prema kojem je FIFA-in službeni zapisnik jedini mjerodavan izvor informacija za obradu statističkih podataka. On to ostaje i dalje, međutim, ukoliko ponovno dođe do ponavljanja sličnih pogrešaka, statistike će se korigirati detaljnim pregledavanjem video-materijala, koji je na uvid dostupan svim stranama, i Premier kladionici kao priređivaču i našim cijenjenim igračima.
Vaš Premier
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Danas nista od Wimbledona,, kisa

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jel u premieru ima samo 4 ponudena tacna rezultata utakmice(1-0,2-1,1-1 i 2-2) ??
Ima jos ostali rezultati,, kvota paklena 1,50semica je napisao/la:Jel u premieru ima samo 4 ponudena tacna rezultata utakmice(1-0,2-1,1-1 i 2-2) ??

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
ahahahhah a vidim..smradovigonzales je napisao/la:Ima jos ostali rezultati,, kvota paklena 1,50semica je napisao/la:Jel u premieru ima samo 4 ponudena tacna rezultata utakmice(1-0,2-1,1-1 i 2-2) ??![]()
![]()
- ultrassa1921
- Kontakt:
pauza 2 mjeseca,tamam da se malo razbistri i onda napadamo jako kad pocnu lige 5
@habib, poslat će ti pismo na kućnu adresu u kojem će biti postal verification code, kojeg uneseš na njihovoj stranici i to je to, nakon toga možeš prebacivati novac na karticu.
Pustiću sunce da topi ljubav!
imam dojavu,kvota velika,zavisi od kladionice..ja sam dobio 6 dojava i svih 6 je proslo,danas sam dobio dojavu na rezultat i prosla je i ona..ko zeli,mozemo se dogovoriti.. prolazi 1000000000 :%
- 10DelPiero
- Kontakt:
E sto ne mogu ovog glupiranja Sereninog poslije 6-1 treba da me obori na under gemova 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Pozdrav raja.Zna li netko ukljucuju li se ofsajdi u produzetke na svjetskom?
mislim da ti sve klade šikaju samo regularno vrijeme 90 minutakola123456 je napisao/la:Pozdrav raja.Zna li netko ukljucuju li se ofsajdi u produzetke na svjetskom?

e da bar hoće čile izbaciti ovaj mutavi brazil
Vala bash,gg3+ padamzgmiky je napisao/la:mislim da ti sve klade šikaju samo regularno vrijeme 90 minutakola123456 je napisao/la:Pozdrav raja.Zna li netko ukljucuju li se ofsajdi u produzetke na svjetskom?
e da bar hoće čile izbaciti ovaj mutavi brazil

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.