FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radovac postiže i treći gol. Guber-Sarajevo 0:3
- Sarajlijc@
- Kontakt:
0:3, opet Radovac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
0:4 Sevko Okic
Forsirati Radovca,Cimirota,Duljevica.
-
- Kontakt:
Jaki smo , malo je reć. Samo sad ,pripreme u Slo. uigravanje...i to je to.
...idemo ludo,idemo jako..
...idemo ludo,idemo jako..
U kojoj ligi igra ovaj Guber ?
Sto da podbadas?Neke tvoje kalkulacije i mjerenja da slusamo, briga te..ajde voz.Koja god da su odlicni za TRENING utakmice.Ajmo rausterabajt je napisao/la:U kojoj ligi igra ovaj Guber ?

I usput : utakmica je bila cisto rodjendanskog tipa.
Zadnja izmjena: hertinho, dana/u 28 jun 2014, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Klub se trenutno takmiči u trećoj reginalnoj ligi RS- istok.terabajt je napisao/la:U kojoj ligi igra ovaj Guber ?
Ti si opet šampion !
Hvala.simon je napisao/la:Klub se trenutno takmiči u trećoj reginalnoj ligi RS- istok.terabajt je napisao/la:U kojoj ligi igra ovaj Guber ?
Dobro je da se malo spustimo na zemlju jer ovaj sastav primi dvicu od Gubera. Nadam se da nije Baric kumovao 

Nema to veze igralo se opusteno, a nasi su malo popustili pred kraj uglavnom prave utakmice na pripremama tek slijede.kengur je napisao/la:Dobro je da se malo spustimo na zemlju jer ovaj sastav primi dvicu od Gubera. Nadam se da nije Baric kumovao
Ti si opet šampion !
kengur je napisao/la:Dobro je da se malo spustimo na zemlju jer ovaj sastav primi dvicu od Gubera. Nadam se da nije Baric kumovao
E cuj da se spustimo na zemlju.

Pa ovo je bilo sve, osim utakmice.Stim da svi znamo o kojem se klubu radi, mozda je trebalo i nerjeseno igrati.Sta je trebalo da se izivljavamo i da im uvalimo 7-8 komada.
Ne pokusavaj strucnjacima objasnjavati zivota ti eto, i ova i prve dvije su takvog karaktera ili ti ga nidje veze.Kad moze jedan Bayern igrati protiv amatera iz 5 lige npr i busiti ih po 15-0 i ne uzimajuci ih za ozbiljno cisto TRENING UTAKMICA, ne prijateljska mada i ovo ima naslov prijateljske al upravo zbog "jacine" protivnika vise izgleda kao trening utakmica sto se i ispostavi rezultatom.amypitar je napisao/la:kengur je napisao/la:Dobro je da se malo spustimo na zemlju jer ovaj sastav primi dvicu od Gubera. Nadam se da nije Baric kumovao
E cuj da se spustimo na zemlju.![]()
Pa ovo je bilo sve, osim utakmice.Stim da svi znamo o kojem se klubu radi, mozda je trebalo i nerjeseno igrati.Sta je trebalo da se izivljavamo i da im uvalimo 7-8 komada.
amy,
Razumijem ja tvoju poentu, i tacno je da je atmosfera bila slavljenicka ali ne volim ove izjave na forumu kako gazimo i u ovakvim tekmama. Nas jedino nasa prevelika euforija moze sprijeciti da uspijemo pa volim da malo odvadim.
Ja nisam pesimista jer sam gledao i HSV na Kosevu tako da moja ocekivanja su puno veca od vecine ali sada smo tek na putu do tog nivoa ali jos ni blizu.
Razumijem ja tvoju poentu, i tacno je da je atmosfera bila slavljenicka ali ne volim ove izjave na forumu kako gazimo i u ovakvim tekmama. Nas jedino nasa prevelika euforija moze sprijeciti da uspijemo pa volim da malo odvadim.
Ja nisam pesimista jer sam gledao i HSV na Kosevu tako da moja ocekivanja su puno veca od vecine ali sada smo tek na putu do tog nivoa ali jos ni blizu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nista do Slovenije ljudi, samo sabura 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ma to svakako, nekako je blize Slovenija 93 - ci..izmedju ostalog.Strpljen - spasenSarajlijc@ je napisao/la:Ma nista do Slovenije ljudi, samo sabura

Ponosan sam na FK čast mi je navijat za Fudbalkski Klub Sarajevo još jednom smo pokazali koliki smo mi klub svaka čast upravi i igračima
Naši iz uprave rekoše davno da će ove pripreme biti puno bolje od onih u Antaliji. Ja koliko vidim mi idemo u Sloveniju zar je moguće da su uslovi bolji (u većini segmenata za treniranje) u Sloveniji nego u Antaliji
Još 14 dana i eto Cardiff-a na Koševo da ih preispitamo i da im očitamo lekciju iz sporta i rekreacije.
Kontam da nam se tim ne premori protiv Cardiff-a, 5 dana prije prve evropske tekme

Još 14 dana i eto Cardiff-a na Koševo da ih preispitamo i da im očitamo lekciju iz sporta i rekreacije.

Kontam da nam se tim ne premori protiv Cardiff-a, 5 dana prije prve evropske tekme

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 16 gostiju.