Samo kad se sjetim... kakav strcnjak

Najjace "DOSTA SANSI I DOSTA GOLOVA" ala si ga ubo..

MB7 je napisao/la:damir_82
Dobro se sjecam odigrao pred sezonu za prvi tim HSV haman sve tekme kasnije odma na startu i debitovao za HSV tj. jedan od najmladji debitanata kluba u Bundesligi.
Mediji u BIH danima pisali o njemu, ovaj mu uputio poziv![]()
HEROJ SAFET.
Safet ga otkrio![]()
Ovakvi su ti poceli pratiti reprezentaciju prije 2 godine. Pusti ih da se provaljuju malo
![]()
Nisi vrijedan da citiram sa ovakim niskim upadom ali mene ne vrijedja jer si smijesan sa tim.
Ali samo da kazem da sam prvi put uzivo gledao rep. BIH protiv Slovenije jos kad je Hasan igrao tj. bila mi je prva pa ti se skontaj kad je to bilo...
MB7 je napisao/la:damir_82
Dobro se sjecam odigrao pred sezonu za prvi tim HSV haman sve tekme kasnije odma na startu i debitovao za HSV tj. jedan od najmladji debitanata kluba u Bundesligi.
HEROJ SAFET.
Poprilicno precizno, da je Safet radio svoj posao protiv Nigerije igraci bi iznijeli pobjeduHead je napisao/la:Za plasam u Brazil su zasluzni igraci a za ispadanje u grupi je kriv Susic.
Safet koliko god da ga je otkrio, toliko je igrao marginalnu ulogu pod njegovom palicom do nesretnog Portugala, nakon kojeg je isti taj Susic prekomandovao Besica za U-21.Cartman je napisao/la:Joj cuj Safet ga otkrio. Momak sa 18 godina zaigrao u Bundesligi i nakon toga dobio poziv za repku. Eto mi imamo milijardu igraca u Bundesligi, pa ga tesko nac.
emir79 je napisao/la:MB7 je napisao/la:damir_82
HEROJ SAFET.
![]()
![]()
![]()
hajdi jos malo
http://www.transfermarkt.de/muhamed-bes ... aison/2010" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije ga Safet otkrio, ti si![]()
Za HSV je odigrao 2 utakmice po 90 min. i jednu 10 minuta. To je po tvom haman sve utakmice za prvi tim
Da,isto tako da nije ubacio Hajrovica u Zilini Bog zna sta bi bilo.donniedarko je napisao/la:Poprilicno precizno, da je Safet radio svoj posao protiv Nigerije igraci bi iznijeli pobjeduHead je napisao/la:Za plasam u Brazil su zasluzni igraci a za ispadanje u grupi je kriv Susic.
Znaju strucnjaci....Head je napisao/la:Da,isto tako da nije ubacio Hajrovica u Zilini Bog zna sta bi bilo.donniedarko je napisao/la:Poprilicno precizno, da je Safet radio svoj posao protiv Nigerije igraci bi iznijeli pobjeduHead je napisao/la:Za plasam u Brazil su zasluzni igraci a za ispadanje u grupi je kriv Susic.
Jos jednom i za tebe, pogledaj koliko je utakmica dobio u HSV-u u jednoj sezoni, a dobio je poziv ni manje ni vise u A reprezentaciju BIH.Cartman je napisao/la:Joj cuj Safet ga otkrio. Momak sa 18 godina zaigrao u Bundesligi i nakon toga dobio poziv za repku. Eto mi imamo milijardu igraca u Bundesligi, pa ga tesko nac.
Uz duzno postovanje prema Paji, ali covjek se u zivotu opredijelio da stvara fudbalere... Osim Bandovica i Ledeta koji je jos fudbaler izasao iz Bubamare....?!arius je napisao/la:da je on nesto naucio iz naopakih postavki i izmjena protiv redom njemacke , francuske , rumunije , grcke, slovacke oba puta pa hajde , nego u utakmici, najbitnijoj otkako postoji bosna i hercegovina kao drzava izvede sastav za koji predrag pasic na tv-u kaze - ma ovo mora da je greska...dobar si covjek safete ali haj ziv bio idi i okani se trenerskog posla...
ibricic zadnji vezni - poraz francuska , mravac (poslije 1001 sugestije javnosti da ga ne zove ) zajedno sa hasagicem poraz rumunija i albanija ,ibisevic krilo - umalo poraz u grckoj (vile nas pronosale i nesretni gekas), komplet taktika za slovake , nek selektora kozaka persira kad mu se obraca..... i slag na tortu ovo s nigerijom ...
idi ziv bio idi
Pretpostavka ili provjerena informacija?Mozambik je napisao/la:Za ovo oko Besica se slazem, njega je Susic pozvao u A selekciju.
Al treba istaci i da ga je ignorisao, dok smo se mi patili u Slovackoj, a i prije toga je koristio onog panja Zahirovica, a Mume je sjedio na klupi.
Da je Zahirovic imao imalo bolju sezonu u Bochum nikad Mume ne bi vidio SP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.