Ako taj isti Lallana vrijedi tih para, Alexis vrijedi 100 miliona'ladno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
jel to problem neki sto lallana nije igrac po mom ukusu ? i sto mislim da ne vrijedi vise od 15 milionaheski je napisao/la:Što je ovo loša vijest, je li zbog tog što smo ga preplatili ili misliš da nije kvalitet za Liverpool? Meni se kao igrač sviđa, a iz očiglednih razloga mislim da gotovo da se i ne može dovesti igrač sa manje rizika za prilagođavanje. Naravno jasno je da smo ga preplatili (i to dosta) i koliko kontam da su možda tu otišle pare koje su se mogle dati za neko drugo pojačanje toliko mi je i drago što napokon uspijevamo dovesti primarne mete i ne peglamo se mjesecima zbog nekih sitnica. Po meni ga je bolje sad dovesti za 25 miliona nego se cjenkati cijelo ljeto i na kraju možda i ne uspijeti. Drago mi je i što nisu povećali "zadnju ponudu" mada je upitno da li bi to bilo tako da je imao neku značajnu ulogu na prvenstvu.fera je napisao/la: izgleda nema kraja losim vijestima kada je liverpool u pitanju...
Što kaže @Paradajz, volio bih da isto postupe za Morena, zar nije bolje sad dati za njega 20 miliona nego se cjenkati 2 mjeseca i na kraju ga možda i izgubiti. Čak bi taj bek trebao biti i veći prioritet al eto valjda oni znaju šta rade
Pa ovde ne pricamo sta bi tim uradio bez njega, jer je to irelevantno (a postoje dokazi da je Liverpool i bez njega igrao odlicno), pricamo o adekvatnoj zameni, ne moze ga Alexis zameniti sam, ali ga Alexis i Shaqiri npr mogu zameniti. Ako vec gledamo povrsnu statistiku kao golovi i asistencije, Alexis moze pruziti 20 golova i 10 asistencija, Shaqiri neka pruzi 10 golova i 10 asistencija i to je ucinak Suareza, ako ne i bolji. Ali ja ne gledam tako.JoseMourinho je napisao/la:Da se ne lazemo, lpool bez suareza nije isti a ne bi nijedna ekipa bila u istoj situaciji, glupo je rec da se može zamjeniti, alexis ga ne može zamjeniti, a sta ja pričam pogledajte kakve je brojke prošle godine imo i skontajte da bez njeg nebi bilo LP, vjerovatno ni borbe za nju nego za 7-8 mjesto sa Unitedom...
Suarez: Nisam ugrizao Chiellinija, pao sam i zubima udario u njegovo rame
Luis se zahvaljuje na podrsciLuis Suarez · @luis16suarez
28th Jun 2014 from TwitLonger
Hola a todos, escribo este mensaje para dar las gracias a todas las muestras de apoyo y cariño que estoy recibiendo. Tanto yo como mi familia se lo agradecemos mucho. Muchas gracias por estar a mi lado y quiero que todos hoy apoyemos a mis compañeros de selección para el partido contra Colombia.
keno94 je napisao/la:Luis se zahvaljuje na podrsciLuis Suarez · @luis16suarez
28th Jun 2014 from TwitLonger
Hola a todos, escribo este mensaje para dar las gracias a todas las muestras de apoyo y cariño que estoy recibiendo. Tanto yo como mi familia se lo agradecemos mucho. Muchas gracias por estar a mi lado y quiero que todos hoy apoyemos a mis compañeros de selección para el partido contra Colombia.
Sad kad se Sanchez vraca kuci, da sam na Ayreovom mjestu otisao bih u Chile na aerodrom i docekao covjeka sa velikom Milkom i ugovorom na 5 godina.
fera je napisao/la: jel to problem neki sto lallana nije igrac po mom ukusu ? i sto mislim da ne vrijedi vise od 15 miliona
zao mi je al ja se ne radujem kao ostali apsolutno svakom igracu koji dođe u livepool. mislim nek popune ostale rupe u timu i ok sto su doveli lallanu al ovako sad se istrositi a neces za bitniju poziciju da iskesiras da se dovede igrac.
ma to za problem je bila sala nisam ti ja u zadnje vrijeme za svađe raspolozenheski je napisao/la:fera je napisao/la: jel to problem neki sto lallana nije igrac po mom ukusu ? i sto mislim da ne vrijedi vise od 15 miliona
zao mi je al ja se ne radujem kao ostali apsolutno svakom igracu koji dođe u livepool. mislim nek popune ostale rupe u timu i ok sto su doveli lallanu al ovako sad se istrositi a neces za bitniju poziciju da iskesiras da se dovede igrac.
Naravno da nije problem, ne znam otkud ti to. Baš zbog toga što se ne raduješ svakom igraču kao dijete i jer poštujem tvoje mišljenje te i pitam jel ti se ne sviđa kao igrač ili radi prevelike cijene, na kraju ispade oboje. Meni se nekako svidio na prvi pogled i pomišljao sam nekoliko puta kad se nije ni spominjao kao neka opcija da bi nam legao kao igrač ali za puno manju cijenu. I sada bih tih 15-ak miliona mogao razumjeti kao neki maksimum kad se uzme u obzir da dosta veliki procenat ide bivšem klubu ali ovo je stvarno previše, pogotovo jer imamo puno bitnijih stvari za riješiti. Vratih se na istu, svima poznatu priču, samo htjedoh da razjasnim da te nisam "napao" nego me zanimalo tvoje mišljenje.
Da smo dali 30M za 18-godišnjaka šta misliš koliko bi nam tražili za recimo dokazanog i iskusnijeg Shaqirija?fera je napisao/la: evo ako ce vec davati 25 miliona za njega ja bi volio vise da su dali 30 za shawa kao scum i rijesili pitanje lijevog beka koji nam je najkriticnija pozicija u timu.
nismo mi ti koji diktiraju cijene nego klubovi ciji vlasnici trose nevjerovatne sume na transfere. tako da liverpool moze samo da se prikljuci tom trendu sto i radi ako ce lallanu platiti 25 miliona ili da se drzi dosadasnje strategije. meni je svejedno al ne mozete ocekivati titulu bez ukljucivanja u ove trendove i trosenja na transfere bez obzira koliko dobrog trenera imali ili dobre mlade igrace iz akademije. cuda su moguca al se rijetko desavaju.lfckop je napisao/la:Da smo dali 30M za 18-godišnjaka šta misliš koliko bi nam tražili za recimo dokazanog i iskusnijeg Shaqirija?fera je napisao/la: evo ako ce vec davati 25 miliona za njega ja bi volio vise da su dali 30 za shawa kao scum i rijesili pitanje lijevog beka koji nam je najkriticnija pozicija u timu.
Svaki sljedeći transfer bi ti bio gledan kroz prizmu davanja 30M na ''tinejdžera''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.