Prvo pitaj mamu imas li ti mozga pa se javi kad mognes korektno da pises. Ako ti zakletva ne moze igrati SP to nije razlog da se mi ovdje vrijedjamo. Ja zavrsio s ovim.JoseMourinho je napisao/la:Aaa mati moja ti stvarno mozga nemaš, pitaj nekog ko ima sekundu veze sa medicinom sta je kad istegnes zadnju lozu, i koliko je opasna
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
boli me kur.ac i za Ronalda i messia, nit za real nit za barsu navijam tako da ne okreci na ti stranubparena je napisao/la:Prvo pitaj mamu imas li ti mozga pa se javi kad mognes korektno da pises. Ako ti zakletva ne moze igrati SP to nije razlog da se mi ovdje vrijedjamo. Ja zavrsio s ovim.JoseMourinho je napisao/la:Aaa mati moja ti stvarno mozga nemaš, pitaj nekog ko ima sekundu veze sa medicinom sta je kad istegnes zadnju lozu, i koliko je opasna
ti gluposti valjas od početka pričaš o povredi koja je opasna ko kad te golub pos.ere i nabrajas costu, ronalda i messia, a samo Kosta se tek oporavio od te bezazlene povrede, Ronaldo koliko ja znam ima probleme sa koljenom a ne zadnjom lozom, a za messija niko nezna al zna se da nije ta tvoja famozna zadnja loza
kad hoćeš da ispadnes pametan bar ubaci malo realnih stvari a ne samo gluposti pisat
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ronaldo ima problema sa koljenom koju je zadobio par sedmica prije finala LP, sjetite se da nije igrao nikako do te utakmice 4 utakmice u komadu. Ja ne znam o čemu ovaj tip priča, o kakvim zadnjim ložama, i ne kontam zašto predviđa kraj karijere jednom 24-godišnjaku, 27-godišnjaku, i 29godišnjaku, kad je jasno da su ovi igrači pretrpjeli i teže povrede.
naprijed rejal
I koja je sad razlika ? 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
razlika je da ti cijelo vrijeme pričaš o ronaldovom kraju karijere jer ima povredu zadnje lože, a čovjek ima povredu koljena 
naprijed rejal
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da si ti jedan od rijetkih korisnika ovog foruma nakon čijeg odstranjivanja bi forum znatno dobio na kvalitetu. Samo ti lave nastavi da pišeš o zadnjim ložama i krajevima karijera. sretnobparena je napisao/la:Koja je razlika izmedju vas i ovaca ?
naprijed rejal
.
zamrla tema

pa da se malo zakuha

3,4 sad ....

pa da se malo zakuha
3,4 sad ....
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ronaldo ce prije poceti s pripremamabarca_87 je napisao/la: 3,4 sad ....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jel ti godra što nam dade golbarca_87 je napisao/la:zamrla tema
pa da se malo zakuha![]()
![]()
3,4 sad ....
naprijed rejal
Procitah da je dao u posljednje 23 utakmice 24 gola za Argentinu ... A SP "tek pocinje"... 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
2010. nije dao gol na SP = užasan je za ArgentinuLillard je napisao/la:Procitah da je dao u posljednje 23 utakmice 24 gola za Argentinu ... A SP "tek pocinje"...
Čista matematika.
Kako sam mu laj'o kad ga zavuče nama jbo li ga otac rahljavi...nema šta nije izlazilo od mene, lijepo me stid sad kad se sjetim.Sveti je napisao/la: jel ti godra što nam dade gol
Donnie Darko je napisao/la:2010. nije dao gol na SP = užasan je za ArgentinuLillard je napisao/la:Procitah da je dao u posljednje 23 utakmice 24 gola za Argentinu ... A SP "tek pocinje"...
Čista matematika.
ne, to govore jer je 20 i kusur komada zabio u prijateljskim utakmicama od 40 koliko je vec zabio za argentinu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mes que una reklama 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
barca_87 je napisao/la:zamrla tema
pa da se malo zakuha![]()
![]()
3,4 sad ....

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kad se počnu nalazit izvlake za ugrizača,od toga da ima gingivitis do toga da se protivnici sami poturaju njemu u usta
Ko li će bit prva žrtva u Španiji?
Možda evoluira pa ovaj put pojede nekog u vlastitoj svlačionici,recimo Tuco Mascherana ili meni najdražeg culesa Pintoa
.
Ko li će bit prva žrtva u Španiji?
Možda evoluira pa ovaj put pojede nekog u vlastitoj svlačionici,recimo Tuco Mascherana ili meni najdražeg culesa Pintoa
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.