FaraonTM je napisao/la:Hajde Galliani jeyem ti svaku dlaku na kosi koju nemaš sredi nam tog malca u svom stilu
"dlaku na kosi"

Popravio si mi dan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
FaraonTM je napisao/la:Hajde Galliani jeyem ti svaku dlaku na kosi koju nemaš sredi nam tog malca u svom stilu
Ja se bojim da nam na kraju i dodju samo alternativne alternativemuxa je napisao/la:Ako je Lavezzi alternativa Iturbeu nemam nista protiv
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Za Ramija jos uvijek nista nije gotovo. A od Taarabta smo haman odustali.rope11 je napisao/la:E vala ga i ti Kaka kakis, il idi il nemoj, odluci se. Ako je on jedna od kocnica zasto Iturbe ne dolazi, onda neka polako pocne kupiti prnje.
I sta je ljudi dragi sa Ramijem, Tarabom, ni traga ni glasa od ljudi. Haj ovaj vise manje, ali Rami se ne smije izgubiti. Alooo celavi, rjesavajte to.
Juventus are ready to offer €21m + Quagliarella for Iturbe. Milan are ready to offer €25m.
Sissoko gdje ti to sve citas?Sissoko je napisao/la:Lawyer Tiziano Treu:"I'm assisting Seedorf in the lawsuit against Milan, we just started" via GdS
Seedorf will demand compensation for 'moral and material damages' from Milan (who already owe him €10m) according to Gazzetta dello Sport.
Gdje na twitteru, daj link, ja znam za ovaj Milanello, ali tu jos nista ne pise o tome.rope11 je napisao/la:Aj ćelavi dovodite Iturbea dok još para imate, dok vas Seedorf nije opuhao.![]()
Znači, Juventus i mi nudimo identičnu cifru. Još ubaciti kojeg ublehaša u dogovor i naša će ponuda biti čak primamljivija. Još dok ćelo povuče svoje veze...![]()
Ma imaš svega na twitteru.![]()
Seedorf will demand compensation for 'moral and material damages' from Milan (who already owe him €10m) according to Gazzetta dello Sport.