Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

levat
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la levat » 28 jun 2014, 01:41

Mozambik je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ovdje ima takvih ljudi da me strah citati sto pisete. Sve vise slicimo nacionalistima iz manjeg entiteta. Doci ce Srbin, pa sto dosao je i u rukometnu repku pa sto se dogodilo. Pa doci ce Jagodic, ni po cemu Susic nije bolji od njega. Pa doci ce Borce, a Susic mu toliko vjeruje da mu je povjerio analizu Nigerije. Pa Dusan Bajevic je Srbin ali castan. Nikad nisam cuo da se deklarirao kao nekakav velikosrbin ili slicno. Radio u komitetu sa Osimom i velicinama kojima Susic moze u dzep stati. Na kraju krajeva u klubovima iz naseg glavnog grada igraju i neki Srbi i to i ne bas malo njih. Pa je li i njih ovako gledate.
Bosnjak sam kojeg su Cetnici puno kostali, ali nikad necu ovako razmisljati. Jer ni repka BIH onda nema smisla.
Nama treba posten pametan izbornik pa bio on Srbin, Hrvat, Bosnjak ili Alzirac.
Bolje da nije :lol: :lol:

Nema niko nista protiv Srba, ja bi sutra potpisao Duska, problem je ako dovedu nekoga ko nema kvalitet, nije bitno da li je on Bosnjak, Srbin ili Hrvat.

Kvalitet treba da bude jedino mjerilo.
Recimo, Petar Jelic.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 28 jun 2014, 01:45

Trenutno slobodan.

slika

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 28 jun 2014, 07:56

pinoglavi je napisao/la:Vaha ili Bajević :pray:

:kafa:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 28 jun 2014, 11:06

Slaven Bilić ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 jun 2014, 11:12

plavalokomotiva je napisao/la:Slaven Bilić ?
Sušić je za njeg Sven.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 28 jun 2014, 18:48

Slaven Bilić,Zlatko Kranjčar,Branko Ivanković,Tomislav Ivković...,neka bude Hrvat iz Hrvatske selektor.Ova četvorica su kvalitetni,elokventni i nisu skupi.Vaha bi bio najbolji ali je preskup,u Alžiru ima ugovor vrijedan 2 miliona godišnje.Bajević je bio uspješan u Grčkoj ali je iz Zvezde otjeran,Zvezda iako je uzela titulu igrala je grozno,navijači ga otjerali,napustio Zvezdu u toku utakmice,ustao s klupe i izašao.Nije mogao trpiti uvrede s tribina.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jun 2014, 18:54

Realist je napisao/la:Slaven Bilić,Zlatko Kranjčar,Branko Ivanković,Tomislav Ivković...,neka bude Hrvat iz Hrvatske selektor.Ova četvorica su kvalitetni,elokventni i nisu skupi.Vaha bi bio najbolji ali je preskup,u Alžiru ima ugovor vrijedan 2 miliona godišnje.Bajević je bio uspješan u Grčkoj ali je iz Zvezde otjeran,Zvezda iako je uzela titulu igrala je grozno,navijači ga otjerali,napustio Zvezdu u toku utakmice,ustao s klupe i izašao.Nije mogao trpiti uvrede s tribina.
http://www.jutarnji.hr/cico-kranjcar-hr ... -/1197964/" onclick="window.open(this.href);return false;

:nene: :nene:
1946

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 28 jun 2014, 18:55

a robert prosinecki? samo mislim da je skup i vjerovatno ne bi zelio biti selektor. cini mi se da vise zeli biti trener nekog kluba!
no, i dalje mislim da je dusan bajevic nama potreban kao budali samar
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 28 jun 2014, 18:55

ANTIC !

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 28 jun 2014, 19:08

Head je napisao/la:
Realist je napisao/la:Slaven Bilić,Zlatko Kranjčar,Branko Ivanković,Tomislav Ivković...,neka bude Hrvat iz Hrvatske selektor.Ova četvorica su kvalitetni,elokventni i nisu skupi.Vaha bi bio najbolji ali je preskup,u Alžiru ima ugovor vrijedan 2 miliona godišnje.Bajević je bio uspješan u Grčkoj ali je iz Zvezde otjeran,Zvezda iako je uzela titulu igrala je grozno,navijači ga otjerali,napustio Zvezdu u toku utakmice,ustao s klupe i izašao.Nije mogao trpiti uvrede s tribina.
http://www.jutarnji.hr/cico-kranjcar-hr ... -/1197964/" onclick="window.open(this.href);return false;

:nene: :nene:
Čuj,nema veze što je on na upit iranskog novinara laska iranskoj repki.Pa lik radi u Iranu.Ne obaziri se na to.Da je trener bosanskog kluba i da ga nas novinar pita,rekao bi u našu korist.Kranjčar je dobar trener,a ne bi tražio mnogo para.Naša repka bi mu bila motiv.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 28 jun 2014, 19:22

Realist je napisao/la:Bajević je bio uspješan u Grčkoj ali je iz Zvezde otjeran,Zvezda iako je uzela titulu igrala je grozno,navijači ga otjerali,napustio Zvezdu u toku utakmice,ustao s klupe i izašao.Nije mogao trpiti uvrede s tribina.

Znaci ima covjek karakter i autoritet.
Pape karaktera nema. Nikad on nije pogrijesio, svejedno mu je da li ga se vrijedja ili proziva, o ne yebe zivu silu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2014, 21:21

džakailibu je napisao/la:a robert prosinecki? samo mislim da je skup i vjerovatno ne bi zelio biti selektor. cini mi se da vise zeli biti trener nekog kluba!
no, i dalje mislim da je dusan bajevic nama potreban kao budali samar
Izuzev Robija u Hrvatskoj ne postoji nogometni strucnjak koji bi donio nesto dobroga reprezentacije BIH. Ostalo je sve na niskoj razini. Bilic je dobro placen u Besiktasu ali moje privatno misljenje je da je Robi bolji i od njega. Sto se cijene tice bio bi na razini Kovaca sto znaci jeftiniji od Susica.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2014, 21:34

aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da bi selektor mogao biti neko od generacije koja je igrala 1990. SP u Italiji. Dakle, Hadzibegić ili Baždarević, koji istina nije igrao jer je suspendovan zbog pljuvanja prema sudiji...
Uz duzno postovanje sjecam se igraca Bazdarevica i bio je vrhunski trkac. Srednjak koji bi zadovoljavao i u danasnjem nogometu. Ali samo to pljuvanje sudije ti govori o nivou Mese sto se tice one druge strane. Hadzibegic je bio pametan igrac a vjerovatno je i takav trener. Tesko mi je povjerovati da ljudi koji su u stanju pljunuti drugog mogu postati osobe kojima povjeravas repku. Mozda se varam ali to mi prvo padne na pamet kad se spomene Bazdarevic.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 jun 2014, 21:50

Sigurno je jos uvijek prerano za njega ali moram spomenuti Zlatana Bajramovica. Jednog dana ce sigurno biti nas selektor. Mozda da Pape odradi jos jedan ciklus i Euro pa onda Zlatan preuzima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jun 2014, 21:53

Bice Barbarez novi selektor,ali U21 :D
1946

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jun 2014, 21:55

Vaha,Barbarez,Kodro.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2014, 21:56

Nemam pojma ako je od one sirovine Mihajlovica postao dobar trener moguce da je i od njega. Nisam ga pratio niti mogu puno reci. Samo mi je taj detalj ostao u pamcenju jer se vrlo rijetko dogadja pljuvanje na terenu. A osobno mislim da bi trebalo ako do toga dodje uzeti npr. Bajramovica za pomocnika jer bi spremao selektora za buducnost. Na mjesto pomocnika bi dobro dosao i Barbarez uz uvjet da se Spaha i Ibrica udalje iz repke. Nije mi drago ovako nesto pisati ali ako vecina rezi na Spahica mora da tu nesto grubo lezi iza njega.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jun 2014, 21:57

Vrlo bitno je bude bivsi reprezentativac BiH,Jugoslavija nista,osim Vahe,njemu bi jedino presao preko jugoslovenstva.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 jun 2014, 21:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
calcio je napisao/la:Sigurno je jos uvijek prerano za njega ali moram spomenuti Zlatana Bajramovica. Jednog dana ce sigurno biti nas selektor. Mozda da Pape odradi jos jedan ciklus i Euro pa onda Zlatan preuzima.
Ja bih Zlatana volio vidjeti na klupi uz novog ili starog selektora. To bi bila neka priprema, covjek koji nema mrlje, ne povezuje se ni s cim, jednostavno idealan...
Kakav je bio igrac, takav je i trener. Napreduje iz godine u godinu, prosle sezone je trenirao djecu u St. Pauliju, sada je vec pomocni trener u Hamburgu. Bez ikakvih stela ili guranja laktovima.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jun 2014, 22:00

dubrovnik je napisao/la:Nemam pojma ako je od one sirovine Mihajlovica postao dobar trener moguce da je i od njega. Nisam ga pratio niti mogu puno reci. Samo mi je taj detalj ostao u pamcenju jer se vrlo rijetko dogadja pljuvanje na terenu. A osobno mislim da bi trebalo ako do toga dodje uzeti npr. Bajramovica za pomocnika jer bi spremao selektora za buducnost. Na mjesto pomocnika bi dobro dosao i Barbarez uz uvjet da se Spaha i Ibrica udalje iz repke. Nije mi drago ovako nesto pisati ali ako vecina rezi na Spahica mora da tu nesto grubo lezi iza njega.
Ne daj se zavarati,ne rezi vecina na Spahica nego manjina koja je glasna i koja ima glasila.Da dodjes na neku utakmicu dobio bi stvarnu sliku.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.