Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
...oba spomenuta igraca su totalni promasaj...dugo ih pratim i ne moram ici dalje ...ljudi moji iz Holandije doci na nase prostore...gurali su ga od 18-te i to bas Mido Memisevic.koji je i svoga sina ugurao prije par dana.taj na svojim zaslugama ,misli da moze gurati Zivinicane (familijarne relacije) i naravno izvuci koju marku na transferima. Ovo je ocigledan uticaj Midhata Memisevica...iz sjene ,ali se to jako dobro vidi. Moje pitanje,za gospodina Midhata M.: ima li nesto bolje ponuditi iz Zivinica..a mogao bi itekako: Eldin Trumic (nema menadzera koji bi ga po njegovim sposobnostima po kratkom postupku uvrstio u sastav Slobode). Momak je pokazao koliko vrijedi,ali..ali gdje su ti skauti Slobode da ga ..samo ..samo bar nazovu i pitaju.Chinaglia je napisao/la:kakve igrače imamo, vuče mi da ćemo igrat' u formaciji 4-4-2
Elvir Čolić, nije zadovoljio navijače Selje i Veleža, tako da se i ja ničemu ne nadamako se desi, bolje da se iznenadim ugodno, nego neugodno
što se tiče ovog Šećerovića, nadam se da zna s loptom, da zna napravit' šansu, kreirat' akciju, jer nemamo ama baš niti jednog takvog igrača, valjda on bude taj
mada, ja bih doveo još jednog takvog igrača
asultrasstyle_tz je napisao/la:za sad je rano pricati o timu..sto se tice Colica vjerujem da je doveden da pojaca konkurenciju po desnoj strani, jer cini mi se da je u pitanju igrac koji moze igrati i krilo i beka za nuzdu, dakle po cijeloj desnoj strani...a da ce se tu traziti jos jedno pojacanje...
i meni sve mirise na neku postavku 4-4-2 gdje bi Jusufbasic igrao kao neki poluspic, a jos se trazi taj centarfor...
traze se jos jedan stoper, centralni vezni, playmaker, ofanzivni vezni, napadac te ne nuzno lijevi bek nego ako iskoci neki mlad igrac...dakle 5+1...za poziciju LB konkurisu Halilovic, Kuduzovic i Mehanovic tako da trenutno ona nije prioritet, obzirom na ambicije..
Torlak je najcesce spominjano ime na stoperu..cinjenica je da ulazi u godine, da je malo spor, ali isto tako je i cinjenica da nama treba mrcina na stoperu i igrac jak prvenstveno u skoku..a u nasoj ligi tu nema puno boljih od njega..prosle sezone smo bili, za nase navike, nekarakteristicno losi u skoku kako ofanzivno tako defanzivno, a sad je jos otisao i visoki napadac Krpic koji je pomagao odbrani kod prekida tako da nam hitno treba stoper takvog profila koji dominira u skoku...vjerovatno bi zrtvovali malo brzinu odbrane, ali realno u ovoj ligi puno veca opasnost prijeti iz prekida nego sto ima brzih napadaca i puno vise belaja ces imati ako si los iz prekida nego sto ces ako ne mozes ganjat 1-2 brza napadaca u ligi..
treba nam i jedan stabilan centralni vezni, koji moze trcati, presjecati akcije, ali i odigrati nesto..dakle nesto izmedju Ome i ovog novog sto je dosao..
playmaker bi volio da bude Redzepi ili izuzetno na njegovo mjesto Almir Bekic a da onda desno bude taj kreativniji igrac... spic ne bih imao nista protiv drugog Beke ili cak Stojanova (nek proba u PL), i jos nac tog dobrog igraca desno, koji zna igrati lopte i eto ti solidne ekipice, koja moze i vise od zacrtanog..
Piric (Fejzic); Mehanovic(Efendic), Moranjkic(Salihovic), Torlak, Kuduzovic(Halilovic); Omic (Prses), Secerovic (Tomic recimo??), Redzepi (Mehidic), Pojacanje?? (Colic); Jusufbasic (M.Mujic), Bekic/Stojanov?? (J.Mujkic)....kad bi ovako izgledali to bi bila jedna solidna ekipica , spoj mladosti i iskustva koja bi sigurno iznijela bez problema zacrtane ambicije
za sad mi je samo zao sto nismo kako Rahmanovica ugrabili, te ako vrati bar jednog Bekica, to bi bio dobar prelazni rok...digla se buka samo takva, a fali nam jos samo 5 igraca da kompletiramo tim, od kojih 2-3 moraju biti neka pojacanja ostali cak mogu i da se dokazuju
pa nista dovedi nam ti kolasinca,besica,ibisevica,da se prosetamo ligom...dobro si reko,ovo je tk,i Tuzla bolan,saberi se malo,pa nismo mi real..vizionar57 je napisao/la:asultrasstyle_tz je napisao/la:za sad je rano pricati o timu..sto se tice Colica vjerujem da je doveden da pojaca konkurenciju po desnoj strani, jer cini mi se da je u pitanju igrac koji moze igrati i krilo i beka za nuzdu, dakle po cijeloj desnoj strani...a da ce se tu traziti jos jedno pojacanje...
i meni sve mirise na neku postavku 4-4-2 gdje bi Jusufbasic igrao kao neki poluspic, a jos se trazi taj centarfor...
traze se jos jedan stoper, centralni vezni, playmaker, ofanzivni vezni, napadac te ne nuzno lijevi bek nego ako iskoci neki mlad igrac...dakle 5+1...za poziciju LB konkurisu Halilovic, Kuduzovic i Mehanovic tako da trenutno ona nije prioritet, obzirom na ambicije..
Torlak je najcesce spominjano ime na stoperu..cinjenica je da ulazi u godine, da je malo spor, ali isto tako je i cinjenica da nama treba mrcina na stoperu i igrac jak prvenstveno u skoku..a u nasoj ligi tu nema puno boljih od njega..prosle sezone smo bili, za nase navike, nekarakteristicno losi u skoku kako ofanzivno tako defanzivno, a sad je jos otisao i visoki napadac Krpic koji je pomagao odbrani kod prekida tako da nam hitno treba stoper takvog profila koji dominira u skoku...vjerovatno bi zrtvovali malo brzinu odbrane, ali realno u ovoj ligi puno veca opasnost prijeti iz prekida nego sto ima brzih napadaca i puno vise belaja ces imati ako si los iz prekida nego sto ces ako ne mozes ganjat 1-2 brza napadaca u ligi..
treba nam i jedan stabilan centralni vezni, koji moze trcati, presjecati akcije, ali i odigrati nesto..dakle nesto izmedju Ome i ovog novog sto je dosao..
playmaker bi volio da bude Redzepi ili izuzetno na njegovo mjesto Almir Bekic a da onda desno bude taj kreativniji igrac... spic ne bih imao nista protiv drugog Beke ili cak Stojanova (nek proba u PL), i jos nac tog dobrog igraca desno, koji zna igrati lopte i eto ti solidne ekipice, koja moze i vise od zacrtanog..
Piric (Fejzic); Mehanovic(Efendic), Moranjkic(Salihovic), Torlak, Kuduzovic(Halilovic); Omic (Prses), Secerovic (Tomic recimo??), Redzepi (Mehidic), Pojacanje?? (Colic); Jusufbasic (M.Mujic), Bekic/Stojanov?? (J.Mujkic)....kad bi ovako izgledali to bi bila jedna solidna ekipica , spoj mladosti i iskustva koja bi sigurno iznijela bez problema zacrtane ambicije
za sad mi je samo zao sto nismo kako Rahmanovica ugrabili, te ako vrati bar jednog Bekica, to bi bio dobar prelazni rok...digla se buka samo takva, a fali nam jos samo 5 igraca da kompletiramo tim, od kojih 2-3 moraju biti neka pojacanja ostali cak mogu i da se dokazuju
....ala ti ovdje napravi haos od potencijalnog sastava??? Sta vise treba da spominjemo Kuduzovica i Halilovica..pa ljudi moji daqj boze da su ti ljudi sposobni da odrade 15 minuta kako treba.. a da ne govorim da zauzimaju mjesta u brojnom stanju kluba....hvala im sto su zeljeli pomoci,ali nista nisu napravili,a bili na platnom spisku. Pa ovaj LUTAJUCI Tomic,koji ce nam ..... Sta ce nama otpad Zelje, Sarajeva;olimpika ili Veleza? Ovo je TK i Tuzla.
...Kolasinac,Besic I Ibisevic: ne zasluzuju da im prezimena oznacavas malim slovima, a jos da ih guras na Tusanj!!!wienultras je napisao/la:pa nista dovedi nam ti kolasinca,besica,ibisevica,da se prosetamo ligom...dobro si reko,ovo je tk,i Tuzla bolan,saberi se malo,pa nismo mi real..vizionar57 je napisao/la:asultrasstyle_tz je napisao/la:za sad je rano pricati o timu..sto se tice Colica vjerujem da je doveden da pojaca konkurenciju po desnoj strani, jer cini mi se da je u pitanju igrac koji moze igrati i krilo i beka za nuzdu, dakle po cijeloj desnoj strani...a da ce se tu traziti jos jedno pojacanje...
....ala ti ovdje napravi haos od potencijalnog sastava??? Sta vise treba da spominjemo Kuduzovica i Halilovica..pa ljudi moji daqj boze da su ti ljudi sposobni da odrade 15 minuta kako treba.. a da ne govorim da zauzimaju mjesta u brojnom stanju kluba....hvala im sto su zeljeli pomoci,ali nista nisu napravili,a bili na platnom spisku. Pa ovaj LUTAJUCI Tomic,koji ce nam ..... Sta ce nama otpad Zelje, Sarajeva;olimpika ili Veleza? Ovo je TK i Tuzla.
ahahah, druže, vjeruješ li mi da kad sam vidio na portalu da je raskinuo s Vitezom, da sam pomislio da bi mogao doći nama, jer je vezni igrač, a takav nam faliwienultras je napisao/la:i aldin Sisic iz viteza pred potpisom sa nama.
hajde vidicemo hocel doci,ma skupice se fina ekipica do pocetka sezoneChinaglia je napisao/la:ahahah, druže, vjeruješ li mi da kad sam vidio na portalu da je raskinuo s Vitezom, da sam pomislio da bi mogao doći nama, jer je vezni igrač, a takav nam faliwienultras je napisao/la:i aldin Sisic iz viteza pred potpisom sa nama.neka dođe Babala, zgotivio sam ga kad je došao kad smo ispali, imao je i respekt prema navijačima, kad se sjetim kako prije meča u Gračanici povede igrače da pozdrave Fukare
a i na Tušnju kad je nekome zabio, dotrčao navijačima kad su bili ovamo na istoku, na ogradi
a što mi je još draže, frajer voli Slobodu
wienultras je napisao/la:i aldin Sisic iz viteza pred potpisom sa nama.
Proveo više na klupi, nego u igri u Vitezu. Vitez je inače kao i Real Madrid i to treba imati na u umu zašto je Šišić provodio po klupama. Ima li kakav konkretniji igrač . .solar1987 je napisao/la:wienultras je napisao/la:i aldin Sisic iz viteza pred potpisom sa nama.
Mogao bi nam on pomoci,dobar je to igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.