Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZahaKING
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la ZahaKING » 27 jun 2014, 23:35

Čuj čemu služi. Čemu služi Xavi? Fabregas? Ozil? ne moze mi pasti više igrača na pamet..!? Čemu oni služe
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jun 2014, 23:40

gringobih je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Stvarno je razvalio na SP-u... :shock:
Nema sta na njegovim plecima smo se plasirali na Sarajevski aerodrom...
Pjanic je virtuelni igrac...I nista vise...
Daj ba gringo, ne serendaj na sitno. Ne može Pjanić krpit ono što Spaha ostavi k'o propuh, ne može Pjanić zabit' ono što bi trebali ostali.
Po tvojoj logici, Xavi je veći od Pjanića, treb'o je sam izvesti Španiju iz grupe u osminu finala :roll:
Pa cemu nam onda sluzi ako to sve ne moze :?
Da namjesti za gol a a on je to uradio čak 12 puta, najviše od svih. Pa u Romi da su oskoristi njegovi saigrači šanse koje im je namjestio, imao bi oko 30 asistencija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 23:46

ZahaKING je napisao/la:Čuj čemu služi. Čemu služi Xavi? Fabregas? Ozil? ne moze mi pasti više igrača na pamet..!? Čemu oni služe
Da cemu nam zaista sluzi????
Nema ga u odbrani , nema ga u napadu, ne gradi akcije jer smo kuci!!!Ne kontam koja je njegova uloga????
Da te napomenem kako jos nikada nismo dobili vaznu tekmu kada je on bio u timu...
To nikad ne smijes staviti iza ikakve analize necije igre...
Sa Miralemom Pjanicem u timu nikada nismo dobili odlucujucu utakmicu, kraj citiranja cinenicnog stanja...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 27 jun 2014, 23:50

gringobih je napisao/la: Nema ga u odbrani , nema ga u napadu, ne gradi akcije jer smo kuci!!!Ne kontam koja je njegova uloga????
Da te napomenem kako jos nikada nismo dobili vaznu tekmu kada je on bio u timu...
To nikad ne smijes staviti ispred ikakve analize necije igre...
Sa miralemomn Pjanicem u timu nikada nismo dobili odlucujucu utakmicu, kraj citiranja cinenicnog stanja...

Njegova uloga je uvijek bila je*eno određena Misketovom ulogom. Ako Miske igra, a igr'o je staaaaaaaaaaalno, ovaj mora igrati neku čudnu poziciju. U Parizu je to bilo desno krilo ili tako nešto. Protiv Portugala slično, sad u ovim utakmicama, igrao centralnog veznog dok je miske glumio kreatora (i ništa nije napravio).
Sad ćeš ti reći, Miske bolji ili kako Miske da blokira igrača. Pa fino, kad su obojca u timu, onda se "slože" da jedan gradi igru, jer ako krenu obojca, trebat ce dvije lopte ;)

Vidiš sad, igrao je protiv Irana na poziciju na kojoj treba. Šta se desilo!? Asistencija, gol. Iran jeste neatraktivan protivnik, ali Mire je dokazao da može, a da je Miske igrao, opet se ne bi vidio. Hvala ćao :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jun 2014, 23:52

gringobih je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:Čuj čemu služi. Čemu služi Xavi? Fabregas? Ozil? ne moze mi pasti više igrača na pamet..!? Čemu oni služe
Nema ga u odbrani , nema ga u napadu, ne gradi akcije jer smo kuci!!!Ne kontam koja je njegova uloga????
Sa Miralemom Pjanicem u timu nikada nismo dobili odlucujucu utakmicu, kraj citiranja cinenicnog stanja...
Ovo je konstataciju u stilu one moje, pomalo neozbiljne, od neki dan: Sa Avdijom u timu smo dobili sve utakmice na svjetskim prvenstvima. :D

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 27 jun 2014, 23:53

gringobih je napisao/la:
Jesi siguran? Hajd razmisli.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 23:58

UltraSA je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Jesi siguran? Hajd razmisli.
Nama je Grcka bila odlucujuca ;)
Nemoj mi samo Slovacku spominjati izrigacu se od igre protiv njih... :shock:

Calcio@
5 godina igranja i jedan udarac na gol su ja mislim pola svjetlosne godine daleko....Otprilike...
Sta tek reci ako je tako za Svraku i statistiku...Ubjedljivo najbolji igrac BiH... :kafa:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 28 jun 2014, 00:23

Razmisli još.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 28 jun 2014, 00:28

Ja ko da nisam ni odg. Valjda sam "fulio" :lolno:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 jun 2014, 00:31

UltraSA je napisao/la:Razmisli još.
Prosvjetli me molim te :cool:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jun 2014, 00:36

ZahaKING je napisao/la:Ja ko da nisam ni odg. Valjda sam "fulio" :lolno:
Ma fulio :mrgreen: Jasno mi je kad se drugim igračima da igraju slabo, da nismo ništa postigli ali ne može biti jasno kad to isto rade sa Miretom. @gringo koliko si utakmica Rome pregledao? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Prili
Kontakt:

Post Postao/la Prili » 28 jun 2014, 00:52

koga bi ti gringo stavio umjesto pjanica?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 jun 2014, 00:58

Prili je napisao/la:koga bi ti gringo stavio umjesto pjanica?
Pjanica bez Misimovica i Medunjanina!!!
A ako opet bude virtualni ide Prcic u igru... ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2014, 01:05

gringobih je napisao/la:A ako opet bude virtualni ide Prcic u igru... ;)
Kako ćemo znati da je bio virtualni? Po broju pretrčanih metara ili po konkretnom učinku, tj. asistencija ili gol...?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 28 jun 2014, 01:10

I dzaba sto je momak kreirao najvise sansi za svoje saigrace na ovom SP,opet ne valja :facepalm: Zabije gol-ne valja..Odradjuje def. zadatke-ne valja.Najvise dodavanja i tacnih dodavanja-ne valja.. Medju 5 igraca na SP koji su najvise pretrcali-ne valja..Nista,vrijeme je da se i njemu pokazu vrata ocito.. :problem: :roll:
Tu je Avdija s kojim nikad ne gubimo,najveci dobitak ovog SP-a :mrgreen: :lolno:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Prili
Kontakt:

Post Postao/la Prili » 28 jun 2014, 01:14

gringobih je napisao/la:
ahaaaaaaa.... ja kad god udjem na ovo **** od foruma ti lajes da je pjanic "najslabiji igrac" pa sam mislio da ga bas seres. medjutim i ja sam ti istog misljenja da bi miske trebao na klupu, a pjanic prema naprijed... ali je pjanic navikao u romi na ovu poziciju defanzivnog veznog, mozda nisi upratio al ta pozicija se inache neprimjeti toliko na tvu, ali brate on ti radi lavovski posao i naprijed i nazad.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 jun 2014, 01:19

Prili je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
ahaaaaaaa.... ja kad god udjem na ovo **** od foruma ti lajes da je pjanic "najslabiji igrac" pa sam mislio da ga bas seres. medjutim i ja sam ti istog misljenja da bi miske trebao na klupu, a pjanic prema naprijed... ali je pjanic navikao u romi na ovu poziciju defanzivnog veznog, mozda nisi upratio al ta pozicija se inache neprimjeti toliko na tvu, ali brate on ti radi lavovski posao i naprijed i nazad.
Da sve sam to iz boldanog vidio od Besica :kafa:

Prili
Kontakt:

Post Postao/la Prili » 28 jun 2014, 01:23

gringobih je napisao/la: Da sve sam to iz boldanog vidio od Besica :kafa:
nemoj zajj da mislis da besic moze iznjeti onu poziciju sam bez pjanica?

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 28 jun 2014, 01:31

gringobih je napisao/la: Sta tek reci ako je tako za Svraku i statistiku...Ubjedljivo najbolji igrac BiH... :kafa:
A sta tek reci za statistiku Danijela Pirica. Nabolji selektor ne samo BiH nego bilo koje repke u svijetu. Svaku tekmu koju je vodio, mi dobili.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 jun 2014, 11:33

Jedini koji ne nastavlja takmicenje :plac:

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, galia95, Google [Bot], HariTz, Hightower, Proximic i 77 gostiju.