FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

STARBUZZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la STARBUZZ » 27 jun 2014, 19:58

Mene jedna stvar brine a to je zamjena stopera. Tj. Mitrevski. Za nesto vise u evropi nam trebaju stoperi uigrani ko sat. A za to treba malo vremena. Pa ne bih zurio sa Mitrevskim, jedino ako bas se uklope on i Dupovac, pa to pocne fercerati. Inace bih za standardni par na pocetku postavio Tatka i Dupovca jer ipak znaju se i igrali su skupa utakmica, a Mitrevskog lagano uvoditi...

Sto se tice tih spekulacija itd, dok ne bude s dresom u rukama mogu zavrsavati shta hoce, ne vjerujem :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 20:09

STARBUZZ je napisao/la:Mene jedna stvar brine a to je zamjena stopera. Tj. Mitrevski. Za nesto vise u evropi nam trebaju stoperi uigrani ko sat. A za to treba malo vremena. Pa ne bih zurio sa Mitrevskim, jedino ako bas se uklope on i Dupovac, pa to pocne fercerati. Inace bih za standardni par na pocetku postavio Tatka i Dupovca jer ipak znaju se i igrali su skupa utakmica, a Mitrevskog lagano uvoditi...

Sto se tice tih spekulacija itd, dok ne bude s dresom u rukama mogu zavrsavati shta hoce, ne vjerujem :mrgreen:

Da upravu si,trebaju nam jaki i uigrani stoperi ,a mi ne znamo kvalitete Mitrevskog.Ukoliko ne daj boze promasimo ,mogli bi u Evropi imati problema, to se u Premijer ligi i ne bi nesto osjetilo.Isti slucaj je i sa Kosticem,ali tu imamo Cimija i bice sigurno to lakse pokriti.Tu je i Dzemice koji bi pored te desne strane ,mogao Cimiju pomagati.Mislim da je toga svjestan i Uscuplic, i da ce tu najvise uigravati ekipu.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jun 2014, 20:12

amypitar je napisao/la:
STARBUZZ je napisao/la:Mene jedna stvar brine a to je zamjena stopera. Tj. Mitrevski. Za nesto vise u evropi nam trebaju stoperi uigrani ko sat. A za to treba malo vremena. Pa ne bih zurio sa Mitrevskim, jedino ako bas se uklope on i Dupovac, pa to pocne fercerati. Inace bih za standardni par na pocetku postavio Tatka i Dupovca jer ipak znaju se i igrali su skupa utakmica, a Mitrevskog lagano uvoditi...

Da upravu si,trebaju nam jaki i uigrani stoperi ,a mi ne znamo kvalitete Mitrevskog.Ukoliko ne daj boze promasimo ,mogli bi u Evropi imati problema, to se u Premijer ligi i ne bi nesto osjetilo.Isti slucaj je i sa Kosticem,ali tu imamo Cimija i bice sigurno to lakse pokriti.Tu je i Dzemice koji bi pored te desne strane ,mogao Cimiju pomagati.Mislim da je toga svjestan i Uscuplic, i da ce tu najvise uigravati ekipu.
U Sloveniji je zakazano par kvalitetnih pripremnih utakmica koje ce pokazati je li Mitrevski igrac za prve postave ili ne.Klub ce vjerovatno omoguciti prijenos ovih utakmica,a tu je i tekma sa Cardiffom na Kosevu.Nemamo razlog za brigu kad cemo ih sviju vidjeti na djelu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 20:23

Kazu Plakalo ide na posudbu,valjda ce dovesti kakvog dobrog golmana.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 jun 2014, 20:49

Ah jeste se uzjb.ali polahko biti će pojačanja na deficitarnim pozicijama. Gledam ove slike s presice, ovaj Ibraković se podobrano udebljao dobro ga izgleda tove :lol: . Još 2 ili 3 igrača i mi smo svoj transfer rok završili za ovu sezonu evrope i prvu polusezonu PLBiH.

Valja dočekati tekmu s Cardiff-om :yawn: :zviz:

Sljedeću presicu očekujem i ramm-u pored Ibrakovića :mrgreen: :opaopa:

A vidim danas smo na presici imali i Sulejmana veličanstvenog :lol: :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jun 2014, 20:57

slika

:)
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2014, 21:08

Samo da ga povreda zaobidje aBd

On voli Sarajevo,on p.icka nije ,Dzemo ce sve š.......e da bije :opaopa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jun 2014, 21:42

ne mogu ja na presicu pored ibrakovica,em se on udebljao a jajos vise, jos igraca,nema sanse u kadar da stanemo :D Neka, ja cu forumati :D

ako je jajalo 30% odnio, dzemo je 30% donio!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 21:48

Kad se sjetim prosle sezone,sve akcije i napadi su isli preko lijeve strane i sredine,malo ili nikako preko te desne strane(nesto je pokusavao Puric-Baric ,ali je to sve bilo jalovo,sporo).Sad ima da sijeva sa svih strana. :salut: Tu je sad Dzemo i Duljevic na toj famoznoj desnoj strani. :njanjanja:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jun 2014, 21:57

amypitar je napisao/la:Kad se sjetim prosle sezone,sve akcije i napadi su isli preko lijeve strane i sredine,malo ili nikako preko te desne strane(nesto je pokusavao Puric-Baric ,ali je to sve bilo jalovo,sporo).Sad ima da sijeva sa svih strana. :salut: Tu je sad Dzemo i Duljevic na toj famoznoj desnoj strani. :njanjanja:
Sad smo desno puno jaci nego lijevo.Nadam se da ce doci i lijevi bek koji ce ili zamijeniti Puzigacu ili ga natjerati da daje vise na terenu.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 27 jun 2014, 22:03

ma koliko god odlasci Jajala i Vuleta bili losi to se sve nadoknadilo ako ne i popravilo u prelaznom roku, Dzemo je donio na kvaliteti ko Jajalo to je sigurno, a tip je igraca kao i Vule autoritet na terenu i njegova se postuje tako da smo ovim potpisom debelo dobili, da se ne govori koliko ce desna strana sa Duljevicem biti jaca, a uz to bonus Sevko i na krilu lijevom i napadu opcija, Cimi vec debelo iskusan za svoje godine i Kostic i Mitrevski koji jesu nepoznanice al da budu u rangu Okica i Duljevica to ce biti beton !!!

najbitnije radi se prema planu, gdje nam fale igraci tu su i dosli, mozda imamo sad kojeg viska igraca al ne sumnjam da ce se i to rijesiti u ovih pola godine do pauze !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jun 2014, 22:08

collector je napisao/la:ma koliko god odlasci Jajala i Vuleta bili losi to se sve nadoknadilo ako ne i popravilo u prelaznom roku, Dzemo je donio na kvaliteti ko Jajalo to je sigurno, a tip je igraca kao i Vule autoritet na terenu i njegova se postuje tako da smo ovim potpisom debelo dobili, da se ne govori koliko ce desna strana sa Duljevicem biti jaca, a uz to bonus Sevko i na krilu lijevom i napadu opcija, Cimi vec debelo iskusan za svoje godine i Kostic i Mitrevski koji jesu nepoznanice al da budu u rangu Okica i Duljevica to ce biti beton !!!

najbitnije radi se prema planu, gdje nam fale igraci tu su i dosli, mozda imamo sad kojeg viska igraca al ne sumnjam da ce se i to rijesiti u ovih pola godine do pauze !!
Za Mitrevskog u Makedoniji imaju samo rijeci hvale.Kazu da je definitivno bio jedan od najboljih stopera lige,bivsi je mladi reprezentativac i na sirem spisku je za A reprezentaciju.Nadajmo se da smo dobili jos jednog Krstu.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 jun 2014, 22:16

Sada kontam imamo pravo puno igraca. A doce jos barem jedan-dva. Ovo za dolaske nije loziona niti zelim o tome da pricamo,ali sam dobio info sa dvije razlicite strane i spominjem to radi broja igraca.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 27 jun 2014, 22:32

@HzSM ma nisam ja rekao da je on los ili nesto tako, nego cisto formalno kazem da se tek mora vidjeti na djelu, gledao sam onih par klipova i stvrano se moze reci da je pravi stoper, jak u duelima jako dobar sa loptom, posebno dugim i fin pregled igre i skocan prije svega sto je nama potrebno u ovoj mesarskoj ligi, a tu polazem i nade u ovom Kosticu za kojeg kazu bas da je klasicni DM koji razbija igru i bas radi prljavi dio posla, ako oni ispune barem ovo sto se ocekuje od njih pun pogodak, sve ostalo je plus i dobitak
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 28 jun 2014, 00:18

Sta vam je ljudi sa tim Jajalom ????.... pa ko da je Essien iz najboljih dana.... Koliko je trco po tekmama nije iznad 7 km smijem se zaklet... dao jedan go i jednu asistenciju... Povremeno bi zablistao a ostalo je odradjivao dobro, ali ne toliko perfektno da bi se sada hvatali za glavu. Imao je on utakmica gdje je bio jedan od najgorih... To da je on Cimirota zivnuo su smjesne price... Gojko je odavno bio strasan talenat, gusio se na desnom beku, i tek kada je dobio svoju poziciju poceo je da napreduje, i dozivio je vrhunac, do sada, dok je bio u ekipi Jajalo a napredovat ce jos uvijek. Izostanak Jajala se nece ni osjetiti, a imamo novu dimenziju u ekipi, tj. desnu stranu od beka do krila, koju realno nismo imali prosle sezone. Mi smo po ovome jaci za 30%....

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 28 jun 2014, 00:29

Lijepu ste ekipu sastavili jos taj lijevi bek skripi, al ne sumnjam da ce Ibrak to rijesit.
Uglavnom zelim vam svu srecu u evropi da dogurate sto dalje, ne volim Sarajevo ni Zelju znate kako to vec ide al zelim vas srecu jer jako Sarajevo, Zeljo, Borac, Velez... znaci jaka i Sloboda jaca i Premijer Liga i jaci bh fudbal.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 jun 2014, 00:32

STARBUZZ je napisao/la:Bas me interesuje sta nasi, sada, podrazumjevaju pod spektakularnim primanjima :mrgreen: Ne vjerujem da je Dzemo samo radi cevapa napustio Litex i dobru lovu...

Drago mi je sto je dosao, ali ja sam prije mjesec govorio da Dzemo trazi velike pare da bi potpisao ugovor, tj. vece od onih sto je imao u Bugarskoj....neka je dosao, ali laze kad kaze da mu pare nisu presudile...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 28 jun 2014, 00:33

Skojevski je napisao/la:Lijepu ste ekipu sastavili jos taj lijevi bek skripi, al ne sumnjam da ce Ibrak to rijesit.
Uglavnom zelim vam svu srecu u evropi da dogurate sto dalje, ne volim Sarajevo ni Zelju znate kako to vec ide al zelim vas srecu jer jako Sarajevo, Zeljo, Borac, Velez... znaci jaka i Sloboda jaca i Premijer Liga i jaci bh fudbal.
pa kako mozes da nas ne volis,a zelis nam srecu? vece gluposti u zivotu nisam procitao.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2014, 00:45

odjava je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:Lijepu ste ekipu sastavili jos taj lijevi bek skripi, al ne sumnjam da ce Ibrak to rijesit.
pa kako mozes da nas ne volis,a zelis nam srecu? vece gluposti u zivotu nisam procitao.
:facepalm:

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 28 jun 2014, 00:46

Glupost je sada govoriti ruzne stvati za Jajala.. Njemu svaka cast, dosta je uradio za kratko vrijeme... i uvjek cu ga postovati.. Ispostujte momka, nemojte ga pljuvati.. Lafo sada nam ne valja, a valjao nam je u januaru..

Mato je svoje pokazao, kad je trebao on je i igrao.. Ne pljujte po momku

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, USB, Vanja8 i 30 gostiju.