Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la DonCorleone » 27 jun 2014, 22:10

Ipak je ovo gore ;) .
Virtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio.
Kakve samare ti je samo Pjanic djelio zadnje dvije godine :salut: .

Jos kada bih izvadio tvoje postove o Misimovicu (mora igrati), Besicu (uporedjenje sa Zahirovicem), i Pjanicu (od prije dvije godine), auuu.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 27 jun 2014, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 22:11

Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:
Izet Hajrovic u Slovackoj nicim izazvan hvata volej i para mrezu Muche, radi ono sto nije uspio u nekih 30 pokusaja u dresu repke nakon toga... Uglavnom, spasava Safetovu glavurdu, nas odvodi na prag Brazila... a na ovoj cijenjenoj temi sijevaju postovi u fazonu: Dzeko, yebem ti sve, pogledaj Izeta i kako se igra za reprezentaciju!

I komedija i tragedija, ali sve je receno o tome ko danas ima tastaturu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jun 2014, 22:12

gost je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la: Ako ćemo po učinku Avdija je dao isto onoliko koliko i Džeko.
Tim lakše nam je reći Edinu ćao đaci...
Mislio sam na SP. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 22:13

mirzatele je napisao/la:Dodjes ovdje,kazes da Edin Dzeko ne daje puno u posljednje vrijeme i stavljas sliku Avdije kako ljubi dres,o cemu ti pricas momak ? Znas li sta je sve Edin uradio za ovu drzavu ? Znas li ko je najbolji strijelac nase reprezentacije ? Ko je 2 puta proslavio titulu najjace lige na svijetu sa nasom zastavom na ledjima..Ko je dao asistenciju za prolaz na SP ? itd itd itd.. Reci cu ti ja - Edin Dzeko,momak koji ne smije ni u istu recenicu sa Avdijom a kamoli da poredis njihov odnos prema dresu i ljubav prema domovini..
Mani mi se te retorike, dosta mi je jedan Dodik.

Od najboljeg igrača reprezentacije očekujem najviše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:14

Consigliere je napisao/la:Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:
Izet Hajrovic u Slovackoj nicim izazvan hvata volej i para mrezu Muche, radi ono sto nije uspio u nekih 30 pokusaja u dresu repke nakon toga... Uglavnom, spasava Safetovu glavurdu, nas odvodi na prag Brazila... a na ovoj cijenjenoj temi sijevaju postovi u fazonu: Dzeko, yebem ti sve, pogledaj Izeta i kako se igra za reprezentaciju!

zato je najbolje ovu temu zakljucati..Sram me citati misljenja pojedinaca o Dzeki..Ne toliko o njegovom ponasanju ,ni meni se ne svidja par stvari sto se toga tice..Ali kritikovati igru,ucinak u repki i ljubav prema domovini :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 22:15

DonCorleone je napisao/la:Ipak je ovo gore ;) .
Virtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio.
Nemoć bez granica. Omalovažavaš Ivicu Osima?

:clap:
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 jun 2014, 22:16

U cemu je fazon? Tri utakmice jedan gol? I to jedva. Zar to nije lose od takve igracine? Cuj ne smijemo ga kritikovati, sta je to on?
Celik!3,2,2.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 27 jun 2014, 22:16

mirzatele je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:

zato je najbolje ovu temu zakljucati..Sram me citati misljenja pojedinaca o Dzeki..Ne toliko o njegovom ponasanju ,ni meni se ne svidja par stvari sto se toga tice..Ali kritikovati igru,ucinak u repki i ljubav prema domovini :tokralju:
Da ne znam za Mirzu Teletovića, mislio bih da ti se nick na forumu sastoji od imena i roda kojem pripadaš :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 jun 2014, 22:17

Meni se cini da ti pojma nemas ;) .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:19

ZahaKING je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:

Da ne znam za Mirzu Teletovića, mislio bih da ti se nick na forumu sastoji od imena i roda kojem pripadaš :)
a ja da ne znam za Safeta Susica mislio bi da ti je to na avataru slika sa licne
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 27 jun 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 22:19

DonCorleone je napisao/la:
Meni se cini da ti pojma nemas ;) .
Hoćeš da kažeš da ga je razumio?

[youtube][/youtube]

Od Portugala, od Portugala.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:23

sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu ) :D
[youtube][/youtube]

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 22:27

Unofficialpage je napisao/la:
Mislio sam na SP. :mrgreen:
kad je mogao jednom što ne bi i drugi put, vrijedi pokušati

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 22:28

mirzatele je napisao/la:sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu ) :D
Više sreće drugi put :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:31

Virtu4l je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu ) :D
Više sreće drugi put :wave:
slika

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 27 jun 2014, 23:23

Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto. :kafa:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 jun 2014, 00:00

AlanSmith14 je napisao/la:Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto. :kafa:
:mrgreen: :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 00:25

AlanSmith14 je napisao/la:Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto. :kafa:
:rol:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 00:27

Reklo bi se JEDAN ALI VRIJEDAN! Upamti to dobro!!!!!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 28 jun 2014, 00:30

slika

Nova Majca City-ja...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 36 gostiju.