A, Zeljo i Sarajevu (gdje ima i boljih igraca) nek' ga puse...odjava je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/velika-pomoc-susica/1202062/
to je taj klosar zvani susic!

A, Zeljo i Sarajevu (gdje ima i boljih igraca) nek' ga puse...odjava je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/velika-pomoc-susica/1202062/
pa sta on zna o tome.boli njega tuki za sarajevo i zelju,seljacina obicna.Consigliere je napisao/la:A, Zeljo i Sarajevu (gdje ima i boljih igraca) nek' ga puse...odjava je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/velika-pomoc-susica/1202062/
Necu vaditi dalje tvoje postove o Besicu, Pjanicu i Misimovicu, ti bi trebao sam znati da nisi bio u pravu.Virtu4l je napisao/la:Još uvijek kmečite, ali selektor se pita. Znam da boli.
Begiću odlazi!"Begić je najavio pregovore sa selektorom Sušićem oko produženja ugovora"
Ma, nema sanse... Stoka je to, njima je uspjeh pobjeda nad Iranom. Samo nek' se nismo obrukali!mirzatele je napisao/la:Cak ce mi ga mozda bit i zao ako bude toliko bezobrazan pa ostane na klupi kad ga navijaci izvizde na prvoj domacoj utakmici
Prvo Belgiju i Ficnija pobjedit a onda cemo vidjeti za Platini Zemlju.Unofficialpage je napisao/la:Sa Sajom u Francusku oooo oooo
Pa ja sam pratio Bešića kad nisi znao da postoji, nemoj širiti laži, dovoljno je što ne znašDonCorleone je napisao/la:Necu vaditi dalje tvoje postove o Besicu, Pjanicu i Misimovicu, ti bi trebao sam znati da nisi bio u pravu.
Kako da ja sa tobom pričam o reprezentaciji nakon ovoga? Pa nisam lud, mogu te samo trolati. Od Tirane do Marakane (one prave)DonCorleone je napisao/la:Ja se ne sijecam da smo mi izuzev protiv Francuske u Parizu odigrali jednom u 4-2-3-1 formaciji, sve je to bila uvijek ista sema sa odprilike 1,5 napadaca, 3 kreativca, Pjanic desno krilo sa Ibisevicem itd.
Nisi jedini koji vise ne ide za repkom zbog Kromanjonca!apolo je napisao/la:Ovo vise nije zajebancija. Normalno i sam sam isao pratit repku, spavao na klupama, gubio radne dane, dosao bez piska( od deranja)i nije mi bilo zao. Prije SP nisam dao na selektora( ono jbg nas je, a potajno se nadao da nece zajebati). On je nas ukopao! Jos mu svejedno. Boli ga harbija. Jos nas ponizava. Ma hajd bjezi. Kakve samo igrace imaomo, al ode sve u krasni... Ako nas svabo ne spasi ni sami sebi necemo moci pomoc...
Ne mogu da vjerujem da cu se slozit i sa tobom jednom!Consigliere je napisao/la:Zadovoljni ovim prvenstvom mogu biti samo zene i muske picke koje su isle sa parolom- samo da se ne obrukamo.normalaba je napisao/la: Apsolutni neuspijeh?
emir79 je napisao/la:Drugo, Safet Suic ce ponuditi ostavku IO FSBIH ukoliko mu savez ne odobri da napravi veliki rez unutar ekipe i odstrane pojedine igrace. Znaci otice samo ako ne bude imao odrijesene ruke i podrsku saveza.
Trece, kako covjek mirno da radi kad mu glavni igraci prave smicalicu i prave razdor unutar ekipe?
Sad cete reci nema autoritet, a jeste li mu dali podrsku kada je htio isti da sprovede? NISTE bruko, NISTE!
Kada je zalijepio Misimovica na klupu, jer je gusio Pjanica , dovoljno vam je bio gol protiv Bjelorusije i zamazivanje ociju, da hebete sve po spisku Safetu, jer je stavio ikonu na klupu. Zaboravni smo?
Kada je izvadio Dzeku iz igre (protivnika se ne mogu sjetiti, ali scenu nikad ne mogu zaboraviti) zbog nezalaganja na terenu, i kada Dzeko nije htio da ode na klupu, vec je stajao u trenerskoj zoni i cinicki se smijao u lice Safetu, vi ste tad podrzali koga? Zaboravni smo?
Kada je Safet izasao u javnost i rekao: "Nece meni Spahic i Dzeko krojiti spisak", ciju je tad podrsku dobio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.