Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Preso Sturaro dal Genoa 8 milioni , il giocatore rimane a Genova in prestito
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Blago nama. Eto nam Sturara. Ustvari, koji q, ode čovjek odmah na posudbu. Dobar posao Genoe.
Fino hendlaju novac, malo, malo pa u vjetar.

Fino hendlaju novac, malo, malo pa u vjetar.

Valja nam ulagat u mlade talente kad vec ne mozemo 40 miliona izvalit za pravu klasu, takva vremena, jbga.
Di Marzio;
Juventus have an agreement in principle for Iturbe with Verona
Carlo Laudisa(GDS)
Juventus have found an agreement with Verona for Iturbe, tomorrow further updates
Di Marzio;
Juventus have an agreement in principle for Iturbe with Verona
Carlo Laudisa(GDS)
Juventus have found an agreement with Verona for Iturbe, tomorrow further updates
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Juventus still in the lead for Iturbe even after Milan's meeting Verona . Verona are more interested in Quagliarella & Peluso than they are in Saponara. - Sky
U kojoj formaciji i s kojim igračima namjeravate igrati iduće sezone?
Tevez - Llorente - Iturbe, nešto ovako?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
To samo Conte zna. 

...........Llorenterope11 je napisao/la:U kojoj formaciji i s kojim igračima namjeravate igrati iduće sezone?
Sanchez..Tevez..Iturbe
šalim se... Ibarbo..Tevez..Cerci

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- 10DelPiero
- Kontakt:
To što sanjamo Sancheza, Iturbea, Di Mariu.. nadamo se i smišljamo raznorazne formacije, radujemo se i na kraju ti se Marota posere po sred čela sa Biabianiem i sličnim sa izgovorom, pokušao sam sve i svašta al' svako me pošalje u 3 lijepe nakon što ih fino zamolim za pozajmicu i iljadu i jednu ratu10DelPiero je napisao/la:Sta fali Ibarbu

Eto šta fali.. A inače Ibarbo je solidan.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mah da se radi o Pelusu, Padoinu, slicnim polovnjacima i ja kazem medutim Ibarbo je dobra investicija al' koliko vidim ni ne povezujemo se sa njim.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako Iturbea ne dovedemo onda ne znam koje to krilo možemo dovesti. Sanchez je utopija, a od ostalih ne vidim ko bi mogao biti pojačanje, jako malo kvaliteta na tržištu generalno.
Milan je zagrizao i moramo reagovati, ne smijemo čekati već dati te pare koje su se skupile + Quagliarellu.
Ibarba gotivim pravo, zna igrati, jak, zna i na krilu odraditi posao, a Conte ga cijeni i to nije tajna. Fali mu bolja statistika, malo golova daje, ali može se raditi na tome.
Iturbe, Scuffet, Struraro, Ibarbo, Mustafi
, podmlađivanje na vidiku, nešto što sam priželjkivao. 
Milan je zagrizao i moramo reagovati, ne smijemo čekati već dati te pare koje su se skupile + Quagliarellu.
Ibarba gotivim pravo, zna igrati, jak, zna i na krilu odraditi posao, a Conte ga cijeni i to nije tajna. Fali mu bolja statistika, malo golova daje, ali može se raditi na tome.
Iturbe, Scuffet, Struraro, Ibarbo, Mustafi

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Radi se na dovodjenju Nastasica, a interes postoji i za Savica. Jedan stoper dolazi po svim pricama, Ogbonna ce vjerovatno ici. To je greska, momak ima potencijala i ubrzo moze igrati na vrhunskom nivou. Svjedoci smo koliko je i Caceres podigao igru igrajuci konstantno. Da je Bonnucia zrtvovati bar.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Juve-Milan, duel for Iturbe. Verona asks 30m. Galliani has 25 million cash, Marotta offered 21m + Quagliarella . Marotta also informed Verona that this offer is final - Gds
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakvi nerealne cifre za oba tima, talijanski mediji se tjese da su Milan i Juventus jos uvijek u stanju dovesti igraca te cijene...imaju 21 mil za Iturbea, a nemaju za Sanceza jah eto
a logicno da ce otpisati Sanceza kad vidis koliko vrijedi i koji timovi se bore za njega...ako uspiju nekako dovesti Sanceza po ovim smijesnim uslovima koje mi nudimo to bi bilo CUDO i posao prijelaznog roka u evropi.
koliko mi je krivo sto je Juve cucnuo, toliko mi je i drago sto se ovdje pojedinim ekspertima i poznavaocima stanja u Juventusu mogu smijati u "facu" jer vec godinama pisem kako para nema nit ce biti, a ubjedljivali su me u neke oporavke, investicije, dojili svaku Marotinu lafinu o "narednom roku"..
i ja opet kazem ko i tad, daj boze da ja grijesim
a logicno da ce otpisati Sanceza kad vidis koliko vrijedi i koji timovi se bore za njega...ako uspiju nekako dovesti Sanceza po ovim smijesnim uslovima koje mi nudimo to bi bilo CUDO i posao prijelaznog roka u evropi.
koliko mi je krivo sto je Juve cucnuo, toliko mi je i drago sto se ovdje pojedinim ekspertima i poznavaocima stanja u Juventusu mogu smijati u "facu" jer vec godinama pisem kako para nema nit ce biti, a ubjedljivali su me u neke oporavke, investicije, dojili svaku Marotinu lafinu o "narednom roku"..
i ja opet kazem ko i tad, daj boze da ja grijesim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Problem je što ti vjerujes novinama i da Sanchez vrijedi 25 miliona do 30, odnosno da Barselona trazi toliko, da ona trazi te pare davno bi mi zavrsili Alexisa sa kojim smo usmeno vec kao i bili dogovorili.
Pare odnosno tih 21 milion smo odprilike vec zaradili prodajom od Immobilea i Zaze, plus Vucinic ide 100% eto ti i vise od 21 milion.
Pare odnosno tih 21 milion smo odprilike vec zaradili prodajom od Immobilea i Zaze, plus Vucinic ide 100% eto ti i vise od 21 milion.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne, ja ne vjerujem novinama da Sancez vrijedi 25 mil, nego vjerujem da mi ne mozemo ponuditi vise od 20-25 za jednog igraca
Iturbe ako dodje to ce biti, co-own na 2 god po 10 mil plus Kvaljarela, Peluso, Paskuato, Padoin , ovaj onaj pa nek proberu..a problem je sto ce doci tim sa boljom ponudom i pokopat tu nasu ponudu..ali to nece biti Milan
ps velika je potraznja za stoperima, ja bih sad bez razmisljanja prodao Bonucija ili Ogbonu za neku ponudu vecu od 16-17 miliona i za te pare rijesio lijevog beka i jos da ti ostane..Bonuci i onako ispada u 4 nazad, a Ogbona se nikad nece razviti u nesto vise od prosjecnog stopera..nek stave na vagu, jedan je visak jer su oba kako losiji, tako isto manje upotrebljivi na vise poziciji od Kaseresa
Iturbe ako dodje to ce biti, co-own na 2 god po 10 mil plus Kvaljarela, Peluso, Paskuato, Padoin , ovaj onaj pa nek proberu..a problem je sto ce doci tim sa boljom ponudom i pokopat tu nasu ponudu..ali to nece biti Milan
ps velika je potraznja za stoperima, ja bih sad bez razmisljanja prodao Bonucija ili Ogbonu za neku ponudu vecu od 16-17 miliona i za te pare rijesio lijevog beka i jos da ti ostane..Bonuci i onako ispada u 4 nazad, a Ogbona se nikad nece razviti u nesto vise od prosjecnog stopera..nek stave na vagu, jedan je visak jer su oba kako losiji, tako isto manje upotrebljivi na vise poziciji od Kaseresa
samo da ti kazem nema vise co-own-aultrasstyle_tz je napisao/la:ne, ja ne vjerujem novinama da Sancez vrijedi 25 mil, nego vjerujem da mi ne mozemo ponuditi vise od 20-25 za jednog igraca
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
onda na rate, sto je u sustini isti q, jer 80% tih co-owna ima onaj njihov "dzentlmenski ugovor" ugradjen o u sustini obaveznoj kupovini..kesirat preko 20 miliona nece ni jedni, daj boze da kesiraju znacilo bi da se ide naprijed
Veći problem od samog keširanja 20-25 miliona su plate igrača koji su još uvijek tu, a na koje se ne računa. Da bi okvirno ostao unutar 250-270 miliona godišnjeg obrta, moraš da se riješiš tih izdataka:
Vučinić
Quagliarella
Giovinco (?) - ako dođe ponuda i ako bi bila obezbjeđena solidna zamjena
Isla
De Ceglie
Pepe
Motta
Peluso
Padoin
Sve su ovo igrači koji bi mogli otići, neki od njih su gotovo 100% na izlaznim vratima. Računaj sad bruto koliko oni koštaju i kakav su balast finansijama. Uz to ako se uzme neka kinta za odštetu, nema veze, čak i minimalna, otvara se prostor za trgovinu. Čekamo da vidimio šta će uradati i kakve ambicije imaju.
Vučinić
Quagliarella
Giovinco (?) - ako dođe ponuda i ako bi bila obezbjeđena solidna zamjena
Isla
De Ceglie
Pepe
Motta
Peluso
Padoin
Sve su ovo igrači koji bi mogli otići, neki od njih su gotovo 100% na izlaznim vratima. Računaj sad bruto koliko oni koštaju i kakav su balast finansijama. Uz to ako se uzme neka kinta za odštetu, nema veze, čak i minimalna, otvara se prostor za trgovinu. Čekamo da vidimio šta će uradati i kakve ambicije imaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.