Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Pa to je i Suarez mislio sta je cudno sto sad tamo neki Cileanac iz Barceloen to misli i ti bi radije igrao sa Ozilom i Ramseyem nego Gerardom i Hendersonom...Ali da se mene pita ja bi vam prepustio Alexisa za kanibala a da sam Liverpool zadrzao bi kanibala, mozete srati o imidzu i slicnim sranjima ali kanibal je bolji od svih igraca Liverpoola zajedno kad sastavis i u trenutku top forme ponovo bi mogao sam vuci ekipu, amozda i suspenziju mu skrate.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
On jeste igračina, vjerovatno najbolji igrač na Svijetu u ovom trenutku, ali ali ali, svake sezone on napravi neki problem, i zbog toga odsustvuje dugo sa terena.BigBigBang je napisao/la:Ali da se mene pita ja bi vam prepustio Alexisa za kanibala a da sam Liverpool zadrzao bi kanibala, mozete srati o imidzu i slicnim sranjima ali kanibal je bolji od svih igraca Liverpoola zajedno kad sastavis i u trenutku top forme ponovo bi mogao sam vuci ekipu, amozda i suspenziju mu skrate.
Mada, kada bolje pogledam, ako će dominirati kad se vrati kao i prošle sezone onda nemam ništa protiv ove suspenzije

Što se tiče tog, sa kojim igračima bi igrao, nema potrebe da o tome diskutujemo, neka tabela kaže svoje. Imate bolje igrače, ali mi smo kompaktniji kao tim. Isto tako, nema potrebe da se raspravljamo o igračkim kvalitetima Gerrarda i Hendersona, jer obojica su izuzetno kvalitetni igrači, nemoj suditi po utakmicama u reprezentaciji zato što im onaj diletant nije mogao pridružiti još jednog veznjaka, a oni moraju igrati u takvom sistemu. Obojica su odigrali sjajnu sezonu, jedino Gerrad ima te dvije asistencije za protivičke igrače, ali Bože moj..BigBigBang je napisao/la:Pa to je i Suarez mislio sta je cudno sto sad tamo neki Cileanac iz Barceloen to misli i ti bi radije igrao sa Ozilom i Ramseyem nego Gerardom i Hendersonom...

Ja te volim, volim Željo..
U startu da te ispravim, on nije mislio. Da je imalo mislio ne bi ono uradio. Covjek koji zeli transfer predaje zahtjev za transfer, ne ujeda igrace.BigBigBang je napisao/la:Pa to je i Suarez mislio sta je cudno sto sad tamo neki Cileanac iz Barceloen to misli i ti bi radije igrao sa Ozilom i Ramseyem nego Gerardom i Hendersonom...Ali da se mene pita ja bi vam prepustio Alexisa za kanibala a da sam Liverpool zadrzao bi kanibala, mozete srati o imidzu i slicnim sranjima ali kanibal je bolji od svih igraca Liverpoola zajedno kad sastavis i u trenutku top forme ponovo bi mogao sam vuci ekipu, amozda i suspenziju mu skrate.
Ovu izjavu Alexisa prvi put cujem. Bilo bi lijepo da das izvor informacija. A moze se gledat sa dvije strane. Liverpool igra napadacki, zavrsio je drugi na tabeli, igra LP. S druge strane Arsenal igra lijepo, dobar dio sezone bio prvi i onda standardno krah. Ispadanje u osmini finala, borba za cetvrto mjesto i naravno pola tima povrijedjeno. Nemas ti kad igrat sa Ozilom i Ramseyem kad ce se barem jedan od njih povrijediti, a velika je vjerovatnoca da bi se i Sanchez povrijedio. Nadamo se poboljsanju zdravlja igraca, s obzirom na dolazak novog fitnes trenera, ali to niko ne moze garantovati.
Sto se tice Luisa, ja bih ga zadrzao. Moguce je i da mu ublaze kaznu, a uz to ocekujem i da ga klub novcano kazni jer nema smisla placati 200 000 sedmicno igracu koji 4 mjeseca nece ni trenirati. To izadje oko 3mil sto nije malo.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
izvor ti je Balague sa Sky Sporta...on je prenio tu izjavu da je Alexis izajvio da će odbiti liverpool jer je po njemu Arsenal "veći klub" šta god to značilokeno94 je napisao/la: Ovu izjavu Alexisa prvi put cujem. Bilo bi lijepo da das izvor informacija
A.F.C. Bournemouth!
Ako je tako onda uredu. Samo danas sam bas citao ove tweetove i nigdje nisam na ovo naisao, a ni ostale stranice nisu prenijele tu vijest. Provjericu kasnije.
Sad citam na Echou da zele dovesti Markovica i da on zeli doci. S tim da nije poznato da li je ponuda posla, a traze 25mil. Pretpostavlja se da dogovor sa Shaqirijem nije postignut.
Na fb sam procitao da je Barett, cini mi se, izjavio da je blizu dogovora sa Barcom. Alexis+50mil za Luisa. Opet nije nista od ovoga sigurno, jos cu provjeriti ima li ista na njihovim twitter profilima.
Edit:
http://www1.skysports.com/football/news ... uis-suarez
Evo na Sky sportu razgovor sa Ballagueom i nigdje ne pominje tu izjavu, naprotiv vrlo je moguce da bude dio transfera Suareza.
Ni na svom twitter profilu nije nista slicno objavio. Ako mozes postaviti link odakle si preuzeo tu izjavu.
Sad citam na Echou da zele dovesti Markovica i da on zeli doci. S tim da nije poznato da li je ponuda posla, a traze 25mil. Pretpostavlja se da dogovor sa Shaqirijem nije postignut.
Na fb sam procitao da je Barett, cini mi se, izjavio da je blizu dogovora sa Barcom. Alexis+50mil za Luisa. Opet nije nista od ovoga sigurno, jos cu provjeriti ima li ista na njihovim twitter profilima.
Edit:
http://www1.skysports.com/football/news ... uis-suarez
Evo na Sky sportu razgovor sa Ballagueom i nigdje ne pominje tu izjavu, naprotiv vrlo je moguce da bude dio transfera Suareza.
Ni na svom twitter profilu nije nista slicno objavio. Ako mozes postaviti link odakle si preuzeo tu izjavu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Pazi, ja Lallanu vidim, a nadam se da ga i Brendan tu vidi, kao konkurenciju Coutinhu, dakle neki spoljni vezni, koji je vise afirmisan ka napadu. Preplatili smo ga, nema sumnje, ali on je za razliku od Downinga igrac koji poseduje neki kvalitet.Valencia je napisao/la:Pa eto Paradajz, ako dodje Lalana, mogao bi i on 'gusiti' Sterlinga.
---Lalana----Staridz-----Suarez----
Ozbiljna ekipa mora imati vise kvalitetnih igraca u svakoj 'liniji'.....
Sancez ili Lalana?
Hmmm..... Tesko je reci. Mozda je Sancez kvalitetniji, ali je Lalana Englez, sigurno ce se prilagoditi. Lalana ide s magarca na konja, Sancez bi isao s konja na magarca.I taj momenat je bitan sa psiholoske strane. Lalana ce sigurno ginuti, izazov u karijeri, a Sancez bi mozda stagnirao.....
Saciri je druga prica. On nije afirmisan za razliku od Sanceza. U Bajernu skoro da nije igrao.
Ne znam sto se porede uopste Sanchez i Lallana, kada je ovaj (Alexis naravno) daleko jaci igrac. Sanchezu je pre svega potrebna sloboda, vidi se odmah u Barci koliko je covek ugusen tamo, i kao takav opet ima dobre partije, dok za Chile apsolutno dominira, cim mu je data sloboda. To bi on dobio i u Arsenalu i kod Brendana, tako da sam uveren da gde god da ode, on ce pruzati odlicne partije.
Ocekujem da se ubrzo i deal zavrsi za Shaqirija, samo se ceka verovatno da ovaj zavrsi SP.
Afirmisati se, je lako ako imas kvalitet i ako imas trenera koji zna kako taj kvalitet da uskladi sa ostatkom ekipe.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
pa sta je ovo sa Liverpoolom ,najaktivniji su na trzistu,sve bih dao da dodju Alexis,Saciri i Ricardo RodriguezLuis Suárez appears to be heading inexorably towards an Anfield exit but Liverpool will not accept cut price deal.
Liverpool looking for £85m cash or £50m + Sanchez for Suarez.
LFC also close to complete £6m move for Divock Origi & will send him back on loan to Lille. Club is also preparing bid for Markovic.
[Tony Barrett, The Times]

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Samo mi nije jasno da su spremni dati 25m za Lallanu, a ne 20m za Morena, to mi je ono bas.....
Za Origija je super deal, sledece sezone on daje za Lille 20 golova sigurno, bas je onaj pravi finiser i ima fizicke predispozicije, isti Sturridge moze se reci.
Za Origija je super deal, sledece sezone on daje za Lille 20 golova sigurno, bas je onaj pravi finiser i ima fizicke predispozicije, isti Sturridge moze se reci.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ako sam dobro skonto Liverpool traži 85m funti ili 50m + Sanchez.Znači Sanchez košta 35m funti.E yebem ti i tržište više
Al' kad skontam da je PSG Luiza platio 44m funti, sve mi bude jasno.Fudbal je postao samo biznis, i ništa više...

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
to je zato sto oni ne mogu uzeti 35 mil od Arsenala recimo,i onda logicno da ce ga dati nama,ako su vec zagrizli za Luisa,bolje im je dati 50 + Alexis,nego recimo 85 mil,a da Sancheza prodaju za 25milBeyKopites je napisao/la:Ako sam dobro skonto Liverpool traži 85m funti ili 50m + Sanchez.Znači Sanchez košta 35m funti.E yebem ti i tržište višeAl' kad skontam da je PSG Luiza platio 44m funti, sve mi bude jasno.Fudbal je postao samo biznis, i ništa više...
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Što je ovo loša vijest, je li zbog tog što smo ga preplatili ili misliš da nije kvalitet za Liverpool? Meni se kao igrač sviđa, a iz očiglednih razloga mislim da gotovo da se i ne može dovesti igrač sa manje rizika za prilagođavanje. Naravno jasno je da smo ga preplatili (i to dosta) i koliko kontam da su možda tu otišle pare koje su se mogle dati za neko drugo pojačanje toliko mi je i drago što napokon uspijevamo dovesti primarne mete i ne peglamo se mjesecima zbog nekih sitnica. Po meni ga je bolje sad dovesti za 25 miliona nego se cjenkati cijelo ljeto i na kraju možda i ne uspijeti. Drago mi je i što nisu povećali "zadnju ponudu" mada je upitno da li bi to bilo tako da je imao neku značajnu ulogu na prvenstvu.fera je napisao/la:izgleda nema kraja losim vijestima kada je liverpool u pitanju...Bertrand je napisao/la:Neka se i ovo privodi kraju.Adam Lallana is currently on his way to Melwood for a medical at Liverpool. (****: BBC Sport)
Što kaže @Paradajz, volio bih da isto postupe za Morena, zar nije bolje sad dati za njega 20 miliona nego se cjenkati 2 mjeseca i na kraju ga možda i izgubiti. Čak bi taj bek trebao biti i veći prioritet al eto valjda oni znaju šta rade

- LiverpoolREDS
- Kontakt:

ljepota nista drugo ciljevi su jasni jurisaju se trofeji,al prije toga treba dovest ovaj trojac Alexis,Shaqiri,Rodriguez
Sta te to ima cuditi, ako jedan Lallana vrijed 25 mil onda Alexis vrijedi min 50. Cuj za Lallanu dali 25 mil, stvarno ne mogu da vjerujem.BeyKopites je napisao/la:Ako sam dobro skonto Liverpool traži 85m funti ili 50m + Sanchez.Znači Sanchez košta 35m funti.E yebem ti i tržište višeAl' kad skontam da je PSG Luiza platio 44m funti, sve mi bude jasno.Fudbal je postao samo biznis, i ništa više...
Tesko je nadoknaditi odlazak nekoga kao sto je Suarez, dosta ljudi ce reci kako takvi igraci nemaju cijenu i upravu su. Koliko god za igraca takvog tipa da ponudis malo je, s te strane ce LFC jedino pogrijesiti ako ga pusti. Njega mozes mijenjati Falcaom, Costom, RvP-om, Ibrom... To je taj kalibar, igraci sposobni da sami tegle i tegle ekipu, takvih nemas puno.
Naravno da mozes nadoknaditi gubitak, United je osvajao ligu i nakon odlaska Ronalda (banalan primjer) ali je trebalo vremena da se stvari posloze, znao je to sigurno i Ferguson nakon sto ga je prodao. Unitedova je sreca sto je Ferguson, jednostavno, - Ferguson i uspio je. Po meni se nikako ne isplati prodati Suareza a mijenjati ga bilo kim van gore nabrojanog kruga.
I da, volio bih da ode iz LFCa van Engleske naravno. Oni koje ta recenica vrijedja, ako postoje, samo nek pokusaju zamisliti navijaca Uniteda koji glumi kako bi za dobrobit LFCa volio da Sule ostane na Anfieldu, laze odmah da kazem.
Naravno da mozes nadoknaditi gubitak, United je osvajao ligu i nakon odlaska Ronalda (banalan primjer) ali je trebalo vremena da se stvari posloze, znao je to sigurno i Ferguson nakon sto ga je prodao. Unitedova je sreca sto je Ferguson, jednostavno, - Ferguson i uspio je. Po meni se nikako ne isplati prodati Suareza a mijenjati ga bilo kim van gore nabrojanog kruga.
I da, volio bih da ode iz LFCa van Engleske naravno. Oni koje ta recenica vrijedja, ako postoje, samo nek pokusaju zamisliti navijaca Uniteda koji glumi kako bi za dobrobit LFCa volio da Sule ostane na Anfieldu, laze odmah da kazem.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ali ovo mi je neverovatno sada sto Barrett i Echo pricaju, da sada hocemo da damo 25m za Markovica, a odustajemo od Shaqirija koji je cak mozda i jeftiniji, pa ovi ljudi stvarno nisu pri sebi, cuj Markovic, Sterling jaci igrac i to dosta jaci, da ne pricamo o Shaqiriju.
Nemojte ove price da se igrac kvaliteta kao Suarez ne moze nadoknaditi.
Gdje si procitao da pisem kako ne moze? Moze sigurno ali tesko i treba vremena. Instant? U to ne vjerujem.Paradajz je napisao/la:
I da, u trnuetku kada Liverpool gradi neku ozbiljnu ekipu, vraca se u LP i cilja na titulu, pogotovo tada ne smijes prodavati najbolje igrace, pogotovo ne najboljeg. To utice na sve ostale igrace, na rejting kluba a i na taj sami kvalitet prvih 11.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja mislim kako Liverpool apsolutno ima pravo da ulozi tuzbu protiv fife na ovu odluku. Ono sto je uradio za reprezentaciju nema veze sa Liverpoolom, on je za ujedanje vec odsluzio kaznu
Koliko god da je lud i hendikepira Liverpool, jednostavno mu se ne moze naci zamjena. 5 Alexis Sancheza ga ne mogu zamijeniti u napadu.

Koliko god da je lud i hendikepira Liverpool, jednostavno mu se ne moze naci zamjena. 5 Alexis Sancheza ga ne mogu zamijeniti u napadu.

Nisam ja tvoj post ni procitao, ovo se odnosilo na ostale postove koji imaju slicnu tematiku such as, nemoguce zameniti Kanibala.Rooney88 je napisao/la: Gdje si procitao da pisem kako ne moze? Moze sigurno ali tesko i treba vremena. Instant? U to ne vjerujem.
I da, u trnuetku kada Liverpool gradi neku ozbiljnu ekipu, vraca se u LP i cilja na titulu, pogotovo tada ne smijes prodavati najbolje igrace, pogotovo ne najboljeg. To utice na sve ostale igrace, na rejting kluba a i na taj sami kvalitet prvih 11.
Ne znam sta to znaci instant, ali svakako da Liverpool nece prodati pola ekipe ako proda Suareza (naravno da mnogi misle da je takav slucaj). Da proda one najvaznije igrace, i pored Suareza, onda bi bilo tesko nadomestiti i to sve uigrati za kratko vreme, ali jedan igrac se moze zameniti, pogotovo ako na trzistu imas igraca koji ima strahovit kvalitet kao Alexis, i plus imas novac da dovedes jos jednog. Pogotovo ako imas Brendana Rodgersa koji je uigrao sistem igre u kojem svi izgledaju bolje nego sto zapravo jesu, sem defanzivaca.
Da mi zavisimo od Suareza i da sve od njega mora da ide, a da niko drugi nista ne igra, onda bi verovatno bio slucaj o kojem ti pricas, u tom slucaju se i ne bi borili za titulu verovatno.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Da se ne lazemo, lpool bez suareza nije isti a ne bi nijedna ekipa bila u istoj situaciji, glupo je rec da se može zamjeniti, alexis ga ne može zamjeniti, a sta ja pričam pogledajte kakve je brojke prošle godine imo i skontajte da bez njeg nebi bilo LP, vjerovatno ni borbe za nju nego za 7-8 mjesto sa Unitedom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.