AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

LegendKiller
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la LegendKiller » 26 jun 2014, 23:08

Raja zaboravljate da imamo i 3 igraca u vezi, valjda je i njihova uloga da pomognu napadu. Ja prije ocekujem da neko iz veznog reda pomogne napadu nego ovi iz odbrane. Odbrana je ključ uspjeha, ako ne primiš gol nećeš utakmice ni izgubiti, a ti možeš dati 10 golova ako imas losu odbranu koja ce primiti 11-12. Primjer je Juve, imaju jaku odbranu ne primaju puno golova a u napadu ako se sta uradi uradi. Zbog toga ja mislim da nam trebaju bekovi prije svega def. jaki, a ako sta uspiju u napadu dobro je.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jun 2014, 23:26

To je moje vidjenje formacije 4-3-3 i ne znam ekipu koja igra tu formaciju a da nema ofanzivne bekove.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2014, 23:49

Jednostavno, danas bek mora biti jednako dobar na oba fronta jer to moderni fudbal zahtjeva. Šiljo nikada neće postati WC klasa, upravo radi svoje loše igre naprijed.

Od Šilje po tom pitanju ne očekujem puno, ali bilo bi fino kada bi doveli bar jednog koji je u stanju poslati loptu u šesnaeterac, a ne kad ti je Constant rohne na tribine ili Abate 10/10 pokušaja nabije u igrača.
Imaš tri napadača naprijed, par veznjaka, pošalji bar 5 solidnih lopti po utakmici u šesnaeterac i pa da ga je'beš, ući će bar jedna.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jun 2014, 09:58

Mediji u Italiji prenose da će Iturbe u Juve. Isto tako Raiola pi.zdi što je Barbara rekla da Balo nije nezamjenljiv. Moglo bi se vrlo lako desiti da Milan ne samo izgubi Iturbea već i Balu a ko da gledam zamjena(e) bio bi Alberto Gilardino, odbjegli sin :tokralju:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jun 2014, 10:21

Šta imaš protiv Gilardina :D
Ma nece Balo nigdje a za to postoji samo jedan razlog...neće ga niko.
Ja sam vec ranije pisao da me nebi iznenadilo ako se ponovi sluačaj Tevez, tako da...
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2014, 12:09

Ma ja, kao sto sam i ocekivao, ipak cemo ga izgubiti (nije da sam se zacudio).

Ali neka, sve je to cijena loseg vodjenja kluba koja nas je srozala na dno. Ako nastave ovako, ne da niko nece htjeti doci vec ce i ovo malo sto valja put pod noge, nisu ludi da najbolje igracke godine provedu truhnuci u ovakvom milanu.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 jun 2014, 13:46

Ma svaka ekipa koja želi bilo kakav uspjeh mora imati kvalitetne bekove i prema naprijed i prema nazad. Bek je za mene u modernom fudbalu jedna od najpotcijenjenijih pozicija, rijetko kad neko pohvali igru bekova a tek vidiš koliko su bitni kad ih nemaš, kao što ih mi nemamo. Morate biti svjesni da je to jedina pozicija koja 90.minuta treba trčati gore-dole i pritom još mora biti tehnički potkovan. Kada nemaš ofanzivno dobre bekove gubiš mogućnost razvlačenja protivničke odbrane jer kada nemaš bekova u napadu, protivnička odbrana nema potrebe da se širi, ostaje zgusnuta, ti naravno nemaš kome dati loptu na stranu nego moraš ići baš kroz tu zgusnutu sredinu što je jako jako teško probiti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2014, 15:41

Enzo Bucchioni [TMW]: "Juve are all on Iturbe but the deal is complicated because Verona gave Milan the preference."
Bucchioni [TMW]: "Sogliano has great relationship with Galliani. Milan hope that Kaka joins Sao Paolo so they can focus on Iturbe."
Koji fazon bi bio da na kraju dođe ovdje :rol:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jun 2014, 16:09

Kako bi im se smijali :rol: :guz:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jun 2014, 16:13

IlPrincipe je napisao/la:Kako bi im se smijali :rol: :guz:
Ovako će se oni smijati nama, jer je čekanje Kakinog transfera najdebilniji mogući razlog za stopiranje Iturbeovog transfera, pogotovo kada se uzme u obzir da imaš svog čovjeka u Veroni.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 jun 2014, 17:34

sta ja znam, ja sam nekako od prvog momenta miran sto se tice u veti Iturbe-a, jos kad sam saznao da je ovaj njihov zapravo sljedece godine nas tamam reko to je rijesena stvar, i danas kada ste pisali da ce u juve reko nema od toga nista, 'ta ce oni :lol: :lol:

vidjet cemo sta ce biti na kraju, nadam se da nasi nece puno odugovlaciti da ce ugrabiti malca jer zaista je dobar, ako ne, nemam onda nista ni protiv Cercia kojeg jakogotivim :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2014, 18:43

Pa s obzirom da uvijek mi popusimo na kraju, ne bi me iznenadilo da i ovaj put bude tako. Bilo bi fino kada bi dosao, ali sam se pripremio i na najgori scenarij, ionako sam otupio na sve. :mrgreen:

Mada evo pisu da je Galliani na sastanku sa njegovim agentom. Sta li se kuha... :rol:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 jun 2014, 19:17

Hajde Galliani jeyem ti svaku dlaku na kosi koju nemaš sredi nam tog malca u svom stilu :cool:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 jun 2014, 19:21

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2014, 19:27

Sad bi vam taman mogli vratiti za Teveza. :P

Ajmo malo teoretski, obadva kluba ponude zeljenu cifru samo sto Iturbe zeli Juventus, a Verona bi ga prodala u Milan. Ko se u tom slucaju vise pita, igrac ili klub?

FORZA MILAN !

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 jun 2014, 19:43

IlPrincipe je napisao/la:Kako bi im se smijali :rol: :guz:
Sto bi se smijao kad Juve jest zainteresovan al' opet ne toliko kao da je jedina opcija.. Ima i Sanchez i Pato i ko zna ko jos.. Uglavnom jedna od opcija.... :D Dobar igrac, al' neka ide vama ako ce Sanchez doci u Juventus.. Odmah tu soluciju potpisujem... Al ako ne dodje Alexis e onda neka ganjaju tog malca...

@rope...
Pita se i klub, al' se itekako pita i igrac koji sve to moze odbiti i onda Verona ga mora prodati Juventusu (naravno ako su iste pare, a ne manje), a cisto sumnjam da ste mu vi izbor prije Juveta al' eto... Prvo sigurno vise para, Lp i najvaznije vise titula koje moze osvojiti....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 27 jun 2014, 19:52

Ma ode on u Milan 100% ;)
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 27 jun 2014, 19:55

Malo previše hypa oko ovog igrača. Iskreno, ne djelim oduševljenje kao većina ovdje na forumu, bez obzira gdje završi. Moguće da sam u krivu.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 jun 2014, 20:00

Stranac je napisao/la:Malo previše hypa oko ovog igrača. Iskreno, ne djelim oduševljenje kao većina ovdje na forumu, bez obzira gdje završi. Moguće da sam u krivu.
Dobar igrac, mada previse Verona trazi, sto jest jest.Mi se okomili na njeg jer ocigledno Sancheza ne mozemo dovest, sto je tuzno al eto.
Milan je ponudio 27 miliona sto je valjda jednako nasoj ponudi, tako nekako.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2014, 20:29

Ma gledao sam ga dosta puta, dobar je mali. Kad ovi naši škrtaci nude tolike pare onda znaš da ne može da ne valja. :P
Iako nisam previše optimističan u vezi njega, stvarno bi nam dobro legao. Prosto bi bio grijeh da ga ne uparimo sa balavim i šaravijem. :P

Galliani also spoke about Lavezzi with Iturbe's agents (they represent both players) during the meetings yesterday and today.
A zamisli da je ovo sve oko njega šuplja i da ustvari dovode lavezzija :rol:
lijepo je maštati :mrgreen:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.