FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

STARBUZZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la STARBUZZ » 27 jun 2014, 17:31

Bas me interesuje sta nasi, sada, podrazumjevaju pod spektakularnim primanjima :mrgreen: Ne vjerujem da je Dzemo samo radi cevapa napustio Litex i dobru lovu...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 jun 2014, 17:37

Sta veli dino uslovi nisu bili nista posebno spektukarni hahaha pa gdje ce biti kad su mati onolike silne pare nudili
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 jun 2014, 17:57

Dejo produzio dobra stvar, joj iduce sezone idemo se lagano prosetat ligom imamo igracki kadar strasan. :mrgreen:

Volim te Saraj'ooooo :cool:
04.10.2009 !!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 18:08

Sumnjam da smo ima li ikad jacu ekipu.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 jun 2014, 18:11

Nikad za mojih 25 godina od kad pratim sarajevo nismo bili jaci, imam osjecaj da cemo se dobro pokazat i u EL, a kad prvenstvo pocne samo hrabro i bodove uzimat kako kuci, tako i na strani, no jedva cekam gostovanje u Tuzlu dole je uvijek vruce. :mrgreen:
04.10.2009 !!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jun 2014, 18:11

amypitar je napisao/la:Sumnjam da smo ima li ikad jacu ekipu.
Imo si na proljece jacu ekipu.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 18:14

A vjeruj mi da ce do pocetka prvenstva potpiasati bar jedan kapitalac. ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 18:18

Head je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sumnjam da smo ima li ikad jacu ekipu.
Imo si na proljece jacu ekipu.

Duljevic, Okic,Berberovic,Mitrevski,Kostic su bolji nego Jajalo,Vule.Mislim da smo jaci bar 30-40%

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jun 2014, 18:19

amypitar je napisao/la:A vjeruj mi da ce do pocetka prvenstva potpiasati bar jedan kapitalac. ;)
Govorim o trenutnom igrackom kadru.

Dakle imas jednog golmana.(im'o si Delaca )
Imas jednog lijevog beka. ( rezervu Tadejevica)
Nemas Jajala koji je bio 30 % ekipe.

Sad hoce li doci sutra,prekosutra kapitalac ili do pocetka prvenstva ocito ti znas. :kafa:
1946

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 27 jun 2014, 18:23

pitic je napisao/la:Na koliko su Tatko i Dejo produžili ugovore :?: :?: :?:
Koliko sam ja upucen jos po 1 god.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 18:31

Head je napisao/la:
amypitar je napisao/la:A vjeruj mi da ce do pocetka prvenstva potpiasati bar jedan kapitalac. ;)
Govorim o trenutnom igrackom kadru.

Dakle imas jednog golmana.(im'o si Delaca )
Imas jednog lijevog beka. ( rezervu Tadejevica)
Nemas Jajala koji je bio 30 % ekipe.

Sad hoce li doci sutra,prekosutra kapitalac ili do pocetka prvenstva ocito ti znas. :kafa:

Imao si jednog jakog sporog Purica,sad imas Duljevica igraca koji ce ubrzati igru prema naprijed barem 20 %(nismo haman imali kontre) .Iamo si jednog Barica ili Tatomirevica na desnom boku sad imas Berberovic koji ce pokriti tu stranu posle ,par godina.Imao si jako nesiguran stoperski par Vule-Dupovac sad si dobio Mitrovskog.Imao si solidnog Cimirota koji je napredovao uz Jajala, sad imas jedno super dobrog veznjaka(ako je Jajalo vrijedio 30 % ,mislim da je Cimorot uz njega, barem upola toliko napredovao).Imas sad Okica koji ce napraviti zestoku kunkurenciju,te jako dobru i siroku klupu.Sto se tice golmana tu se jedino stobom slazem, i kako vidim Plakalo ide na posdbu sto znaci da dolazi taj golman.Na lijevog beka imamo Puzigacu ,u slucaju da niko ne dođe na tu stranu, uvjek Dzemo moze ulatjeti.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 18:35

Imamo sada strasnu desnu stranu.,Kada prodjemo u trece pretkolo dovest jos jednog kvalitetnog lijevog beka i idemo u grupnu fazu :kafa:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jun 2014, 18:37

Za mene su Mitrevski,Kostic nepoznanice.Moraju se prvo pokazati kao pojacanja da bi potvrdio tvoje teze.
Izgubio si Jajala i Vuleta koji su dosta znacili ekipi na psihickom planu jer je Vule bio pravi motivator a Jajalo igrac uz kojeg si se osjecao sigurnije i znao da uvijek moze napraviti visak.

Duljevic je pojacanje kao i Sevko,samo sto nece obojica biti u prvih 11 mislim.
Do kraja prelaznog roka cemo imati najjaci igracki roster, nadam se. :P :mrgreen:
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 18:47

Head je napisao/la:Za mene su Mitrevski,Kostic nepoznanice.Moraju se prvo pokazati kao pojacanja da bi potvrdio tvoje teze.
Izgubio si Jajala i Vuleta koji su dosta znacili ekipi na psihickom planu jer je Vule bio pravi motivator a Jajalo igrac uz kojeg si se osjecao sigurnije i znao da uvijek moze napraviti visak.

Duljevic je pojacanje kao i Sevko,samo sto nece obojica biti u prvih 11 mislim.
Do kraja prelaznog roka cemo imati najjaci igracki roster, nadam se. :P :mrgreen:

I za mene je Kostic nepoznanica I ja ga u gore mom postu nisam ni spomenuo.Po meni je bitnije da Cimi bude na nivou kao prosle sezone.I Mitrevski je za mene nepoznanica,ali kontam da ne moze biti gori od para Vule- Dupovac.Vule mozda jest motivator,ali je dao svoje.Jajalo je najveci gubitak,ali smo dobili Cimija.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2014, 19:28

Jaca je ova ekipa ,problem je jedino sa zamjenom za Matu ali sa kvalalitetnim zadnjim veznim ova ekipa bi bila jaca brat bratu 50% to garantujem i potpisujem ,ali slabljenjem te jedne pozicije smo pojacali druge 3 pozicije,desni bek,lijevo i desno krilo,Duljevic ce biti najvece pojacanje ekipe i to je bez dileme...Bilbiji ne garantujem prvih 11,ganjat ce se Okic i on za poziciju u zavisnosti od sistema i od toga dali ce Stojcev igrati lijevo ili u sredini kako koju utakmicu,i pri tome mislim da ce iz ekipe ispadati jedan pa drugi kazem u zavinosti od toga koja se pozicija prije utakmice odredi Milosu

Kostic nije igrac kalibra Jajala po sistemu igre,frajer drugaciji fah zadnjeg veznog totalno stroga defenziva i daj prvom do sebe,teskas onaj pravi koji ce se spomenuti na utakmici samo ako eventualno faul napravi,valjat ce ko "osigurac" za Cimirota,koji je to isto radio za Matu

Iskreno ja sam mnogo optimistican,ovo prema naprijed je odlicno i puno jace nego sto smo imali prosle sezone jel iz tog dijela niko nije otisao a dobio si 2 nova igraca,a evo polahko i te kriticne pozicije se rijesavaju dobijamo beka kojeg nismo imali zadnjih xy sezona,i sve ide u smjeru da cemo bukvalno imati ne 2 igraca za svaku poziciju nego 3 podjednako kvalitetna i dobra igraca koji uvijek mogu zamjeniti jedni druge,tako da stoga veselica i ponos sa moje strane u pogledu igrackog kadra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

UltraDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la UltraDobrinja » 27 jun 2014, 19:44

Da drugi imaju i pola od ovog sto imamo mi kleli bi se u uprave svoje

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 27 jun 2014, 19:45

Nije problem za Matu, vidio se kvalitet i hvala mu za derbi i sl. ali nama trebaju igraci koji ce podjednako igrati i protiv Želje i protiv Drine

STARBUZZ
Kontakt:

Post Postao/la STARBUZZ » 27 jun 2014, 19:50

Jaca je ova ekipa i to puno jaca od proljetne.
Mato je svoj kvalitet pokazao u maksimalno 4, 5 utakmica u ostalim je bio nevidljiv poprilicno. I vise je doprinosio Cimirot koji je slabiji igrac od Mate.
Tako da s te strane odlazak Mate nije nesto sto cemo osjetiti toliko, barem se nadam.
Vule, to ce vrijeme pokazati, ali mislim da ce nam faliti. Sto se golmana tice ista situacija. Koliko smo sada prema naprijed jaci i koliko sad imamo vise opcija prema naprijed ne treba ni pricati. Tako da prema mom misljenju smo jaci nego proljetos. Kad samo skontam da su nam Vusljanin i Puric redovno igrali a sada tu imas Okica i Duljevica :cool:
A eto ako se jos ko dovede, ne vjerujem da nece biti neko ko ne odskace kvalitetom poput Dzeme. Tako da mozemo biti samo jaci i jaci

:njanjanja: :njanjanja:

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 27 jun 2014, 19:54

A niko vam nije rekao da je golman završen. Možda i najbolji golman u ligi i sigurno je bolji od Delaća iz Čelzija. Možda malo slabiji od Deje ili u pet deka. Znam da su se naši angažovali da dovedu još dva pojačanja i znam da bi trebao doći još jedan kvalitetan špic ali neznam gdje je više ovaj Sirijac. Znam da je predsjednik jedne od najjačih ekipa u ligi rekao u jednom neformalnom razgovoru da niko u ligi više ne računa na titulu jer je ona rezervisana i da će biti prava borba za mjesto u evropi. Za našu ligu imamo dva sastava koja bi zauzela dva od tri prva mjesta. Ovo što dovodimo nam treba za evrope i za budućih iskoraka ka evropi i ligi prvaka. Ovo je ekipa koja će se uigravati za iduću godinu da pokušamo ući u grupnu fazu minimalno evrolige.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 19:56

Mislim da ce Uscuplic dati Dzemi zadatak, da pored te desne strane pomaze i sredinu, na kojoj ce vjerovatno igrati Cimi-Kostic.On ce im svojim iskustvom i rutinom puno pomoci,a u ovoj ligi bi on to mogao pokriti bez problema.Opet sve zavisi od igre Kostica,tj .kako ce igrati u tandemu sa Cimijem.Mislim da ce Uscuplic tu posvetiti najvecu paznju ,jer odlaskom Jajala valja to koliko toliko dobro zakrpiti.Mislim da sa Dzemicom,Cimijem i Kosticem(pa i ovom nasom djecom Radovac-Kovacevic-Handzic) Jajalov se odlazak nece puno osjetiti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, kanarinac, vedinjo98, Venom i 28 gostiju.