FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2014, 18:20

NKMramor je napisao/la:Odigrao je jednu utakmicu za prvi tim Rode, a 34 utakmice za Maastricht. Nego, o kojem Čoliću je riječ (novo pojačanje), Elviru ili Benjaminu? Nisam baš u toku. :D
elvir colic je u pitanju...kakvu je on imao minutazu u dolini mumijevih
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 jun 2014, 18:20

NKMramor je napisao/la:Odigrao je jednu utakmicu za prvi tim Rode, a 34 utakmice za Maastricht. Nego, o kojem Čoliću je riječ (novo pojačanje), Elviru ili Benjaminu? Nisam baš u toku. :D
Maastricht je jaci od pola nase lige,a holanska druga ako nije bolja,nije sigurno losija od nase premjer,dobar je on,bice to dobar igrac za nas :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jun 2014, 18:21

kakve igrače imamo, vuče mi da ćemo igrat' u formaciji 4-4-2 :D

Elvir Čolić, nije zadovoljio navijače Selje i Veleža, tako da se i ja ničemu ne nadam :D ako se desi, bolje da se iznenadim ugodno, nego neugodno :D što se tiče ovog Šećerovića, nadam se da zna s loptom, da zna napravit' šansu, kreirat' akciju, jer nemamo ama baš niti jednog takvog igrača, valjda on bude taj :D mada, ja bih doveo još jednog takvog igrača :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 jun 2014, 18:22

staragarda je napisao/la:
elvir colic je u pitanju...kakvu je on imao minutazu u dolini mumijevih
5 nastupa, 1 gol, odigrao tačno 281 minutu u dresu Željezničara. ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jun 2014, 18:23

Mene najviše raduje što po svemu sudeći u novu sezonu ulazimo sa izuzetno mladom ekipom :njanjanja:
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2014, 18:28

TzBulevar87 je napisao/la:Mene najviše raduje što po svemu sudeći u novu sezonu ulazimo sa izuzetno mladom ekipom :njanjanja:
e vidis...mene bas to brine :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 jun 2014, 18:29

Colic je bio najbolji igrac Veleza i kad je dolazio kod nas, svi smo mislili da ce isto prekucati, al' kurko frajer nije odigrao utakmice da valja, jedino mozda u finalu Kupa sa Sirokim na Grbavici i to je to.... A nije puno ni igrao... Mozda ukupno dvadesetak utakmica za svo vrijeme u Zelji, a pofino je vec tu....

Pazite kad budu vam crtali linije na Tusnju da ne stave puno kreca, frajer moze onda zapinjati za iste...
A ostala pojacanjasu vam dobra :thumbup: pogotovo mladi golman...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jun 2014, 18:31

staragarda je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Mene najviše raduje što po svemu sudeći u novu sezonu ulazimo sa izuzetno mladom ekipom :njanjanja:
e vidis...mene bas to brine :?
Mišljenja sam tog jer bi već na kraju sezone mogli jednog ispalit na zapad :)
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jun 2014, 19:06

Chinaglia je napisao/la:kakve igrače imamo, vuče mi da ćemo igrat' u formaciji 4-4-2 :D

Elvir Čolić, nije zadovoljio navijače Selje i Veleža, tako da se i ja ničemu ne nadam :D ako se desi, bolje da se iznenadim ugodno, nego neugodno :D što se tiče ovog Šećerovića, nadam se da zna s loptom, da zna napravit' šansu, kreirat' akciju, jer nemamo ama baš niti jednog takvog igrača, valjda on bude taj :D mada, ja bih doveo još jednog takvog igrača :D
druze Colic je u Velezu bio najbolji igrac ;) u Zelji se nije bas naigro zadnju sezonu ali kod nas ocekujem da pokaze kvalitet :D
Sloboda Tuzla

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 27 jun 2014, 19:08

imal neko ideju kako bi sa ovim igracima trebala postava da izgleda ? :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 jun 2014, 19:11

pa i kad je redzepi dolazio bilo je price u zelji los bio ,ne valja itd... a lik kad dodje napravi dar mar

da je srece da ostane ,samo njega nekako da privole za ostane ostali nek idu :mrgreen: ,jer u slobodi dugo onakav igrac nije bio ,igracina
uz ovog malca iz holandije koji je vidim veoma dobar sa loptom ,cinili bi ekstra tandem u sredini terena
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jun 2014, 19:12

solar1987 je napisao/la:imal neko ideju kako bi sa ovim igracima trebala postava da izgleda ? :D
polako doci ce ti jos najmanje 3-4 igraca pa cemo onda sastavljati formaciju ;)
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jun 2014, 19:13

koliko je u Veležu bio dobar, toliko je u Selji bio loš :D eto neka kod nas bude sredina, taman se poklapa sa planovima za ovu sezonu :D pa s ovim igračima što trenutno imamo, ja bih to ovako posložio:

____________Mujić___________Jusufbašić___________

___Mehidić_____Omić_____Šećerović______Čolić___

__?????____Moranjkić(Sale)____?????______Mehanović_____

____________________Pirić__________________

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 jun 2014, 19:15

Vazda se nadje neko da udara kontru.. ljudi moji ovdje se pokusava na sve nacine rijesit dug zato se i dovode ovakva pojacanja. Abd da zaigraju sva trojica (Piric,Secerovic,Mujic) onako kako znaju i mogu tu se mogu uzeti fine pare ( govorim o milionskim ciframa).. to je receno na zadnjoj skupstini Slobodu mogu iscupati jedino prodaja igraca i to za vece novce.. Piric bi mogao biti zlatna koka

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jun 2014, 19:28

za sad je rano pricati o timu..sto se tice Colica vjerujem da je doveden da pojaca konkurenciju po desnoj strani, jer cini mi se da je u pitanju igrac koji moze igrati i krilo i beka za nuzdu, dakle po cijeloj desnoj strani...a da ce se tu traziti jos jedno pojacanje...

i meni sve mirise na neku postavku 4-4-2 gdje bi Jusufbasic igrao kao neki poluspic, a jos se trazi taj centarfor...

traze se jos jedan stoper, centralni vezni, playmaker, ofanzivni vezni, napadac te ne nuzno lijevi bek nego ako iskoci neki mlad igrac...dakle 5+1...za poziciju LB konkurisu Halilovic, Kuduzovic i Mehanovic tako da trenutno ona nije prioritet, obzirom na ambicije..

Torlak je najcesce spominjano ime na stoperu..cinjenica je da ulazi u godine, da je malo spor, ali isto tako je i cinjenica da nama treba mrcina na stoperu i igrac jak prvenstveno u skoku..a u nasoj ligi tu nema puno boljih od njega..prosle sezone smo bili, za nase navike, nekarakteristicno losi u skoku kako ofanzivno tako defanzivno, a sad je jos otisao i visoki napadac Krpic koji je pomagao odbrani kod prekida tako da nam hitno treba stoper takvog profila koji dominira u skoku...vjerovatno bi zrtvovali malo brzinu odbrane, ali realno u ovoj ligi puno veca opasnost prijeti iz prekida nego sto ima brzih napadaca i puno vise belaja ces imati ako si los iz prekida nego sto ces ako ne mozes ganjat 1-2 brza napadaca u ligi..

treba nam i jedan stabilan centralni vezni, koji moze trcati, presjecati akcije, ali i odigrati nesto..dakle nesto izmedju Ome i ovog novog sto je dosao..

playmaker bi volio da bude Redzepi ili izuzetno na njegovo mjesto Almir Bekic a da onda desno bude taj kreativniji igrac... spic ne bih imao nista protiv drugog Beke ili cak Stojanova (nek proba u PL), i jos nac tog dobrog igraca desno, koji zna igrati lopte i eto ti solidne ekipice, koja moze i vise od zacrtanog..

Piric (Fejzic); Mehanovic(Efendic), Moranjkic(Salihovic), Torlak, Kuduzovic(Halilovic); Omic (Prses), Secerovic (Tomic recimo??), Redzepi (Mehidic), Pojacanje?? (Colic); Jusufbasic (M.Mujic), Bekic/Stojanov?? (J.Mujkic)....kad bi ovako izgledali to bi bila jedna solidna ekipica , spoj mladosti i iskustva koja bi sigurno iznijela bez problema zacrtane ambicije

za sad mi je samo zao sto nismo kako Rahmanovica ugrabili, te ako vrati bar jednog Bekica, to bi bio dobar prelazni rok...digla se buka samo takva, a fali nam jos samo 5 igraca da kompletiramo tim, od kojih 2-3 moraju biti neka pojacanja ostali cak mogu i da se dokazuju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 jun 2014, 20:11

Losi u ofanzivnom skoku a sale zabio 5 ili 6 golova iz prekida?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2014, 20:13

BABADZO je napisao/la:Ne seri svi cete ga ovdje nabijat na tuki kad ispadnete ekpresno
Gledaj kvog bolida sve ono nesto zna nfl nhl nba i nakraju on zna sta ce Sloboda d
ozivjet...sad definjtivno znam da ti trebas buraniju da beres kakav lik oca mi :)..nije ovo prvi put da lupas nego lupas konstantno na svim temama jer veze nemas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jun 2014, 20:19

solar je napisao/la:Losi u ofanzivnom skoku a sale zabio 5 ili 6 golova iz prekida?
al je jedan-dva cini mi se dato u drugom dijelu sezone, u prvom dijelu je to bila visa ekipa vise orjentisana na prekide..a primali smo golove na obacaje sa strane i na visoke lopte iza odbrane koje su se mogle pokupiti...ugl nismo djelovali opasni iz prekida kako smo to naucili kroz historiju na Tusnju, a i defanzivno smo znali prolijetati..

i Cirina i Karetova, i Denisova, dijagnoza je da ekipi treba jak stoper fizicki i u zraku...valjda oni znaju nesto vise od nas, pa da sva 3 dijagnosticiraju isto.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 jun 2014, 20:31

Ma ja samo iznosim cinjenice jer amo za sezonu primili jedan go iz prekida i to od radnickog na tusnju u prvom dijelu sezone dok u drugom nijedan od sest golova koje smo primili nisu bili ni ubacaj sa strane ni centarsut. A zabijali smo prilicno iz prekida, samo statistiku pogledaj...

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 jun 2014, 23:25

znam ja bolje od vas 99,99% u kakvom je stanju bi klub prije Azmira i bio sam uz klub vise od vas 99,99% kad su nam se svi smijali nas 100tinjak je navijalo po kisi i bodrilo ekipu iz kopa Fukara , obisao SVE stadione na kojim je Sloboda igrala u ovoj napacenoj drzavi ...

Azmiru sam medju prvima cestitao , izljubio ga , slikao sina s njim da mu mogu nekda reci i carko taj covjek s kojim sam te slikao , digao je Slobodu iz mrtvih jedne sezone kad smo bili pred gasenjem .

Dakle postujem Azmira , ali necu mu NIKADA dopustiti da on ne postuje nas navijace , nas NE MOZES kupiti ni za milijardu KM ... i necu da nas niko ucjenjuje i dovodi nam ljude oji nisu pozeljni u klubu ... sa ucjenom " ja sam ga doveo , i ako ga budete dirali mene cete naljutiti " !!!

I dalje sam uz Azmira , postujem ga , zahvalan sam mu .... ali on mora da zna SLOBODA je postojala prije i POSTOJAT ce i poslije Azmira !!!

Ko razumije ... skontat ce !!! Ko ne razumije ... Ciro ga je vratio na Tusanj !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], zeljovolimte i 12 gostiju.