Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposmatram
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la samoposmatram » 27 jun 2014, 18:43

Drummer dijete pises gluposti. Danska je bez Laudrupa osvojila ep 1992. I on se kurcio na trenera pa je popusio. Alzir nema napadaca ni blizu Dzekinog kalibra, pa su prosli dalje. Moze BiH bez Dzeke. A ti malo vise prati fudbal a manje Dzeku.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 18:48

samoposmatram je napisao/la:Drummer dijete pises gluposti. Danska je bez Laudrupa osvojila ep 1992. I on se kurcio na trenera pa je popusio. Alzir nema napadaca ni blizu Dzekinog kalibra, pa su prosli dalje. Moze BiH bez Dzeke. A ti malo vise prati fudbal a manje Dzeku.
Sa ovakvim gubitničkim mentalitetom ne možemo mi nigdje...

Sent from my Home using fingers

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 jun 2014, 18:55

Ne znam kako se vama cini ali meni Edin djeluje pomalo utuceno i umorno,necu da kazem zabrinut i razocaran al nesto utom smjeru.... :crazy:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jun 2014, 18:58

sedra je napisao/la:Ne znam kako se vama cini ali meni Edin djeluje pomalo utuceno i umorno,necu da kazem zabrinut i razocaran al nesto utom smjeru.... :crazy:
I ja nešto kontam,čini mi se da ima proliv :roll:
Nad tobom sunce najljepše sja

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 27 jun 2014, 19:01

pinoglavi je napisao/la:
sedra je napisao/la:Ne znam kako se vama cini ali meni Edin djeluje pomalo utuceno i umorno,necu da kazem zabrinut i razocaran al nesto utom smjeru.... :crazy:
I ja nešto kontam,čini mi se da ima proliv :roll:
:mrgreen: :mrgreen:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 19:03

gost je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
ma to ne smije biti tako...naravno da reprezentaciji treba Dzeko, ali onaj stari Dzeko koji je bio agilan i koji se borio sa svim atomima snage..ovaj danasnji jednostavno ne zeli da trci ( mislim trci on ali se ne trudi, kad izgubi loptu stane,uopste se ne bori da je vrati u posjed,s mislima u glavi hajd uzet ce je neko saigraca )...on jeste nas najbolji i najpoznatiji nogometas ali kao navijac reprezentacije smatram da su svi igraci jednaki..jednostavno djeluje nezainteresovano, glumi zvijezdu
pa nisu svi igrači jednaki, kako su jednaki......Hadžić i Džeko su jednaki, Pjanić i TSS su jednaki...ma daj.

A ova priča o nezalaganju je isfabrikovana od strane novinarske bagre......jer činjenice jednostavno drugačije govore, ko je dao gol Nigeriji ? (doduše poništen) , ko je jedini bio u šansi ?, ko je umal izjendačio u zadnjoj sekundi ? kako sve to možeš uraditi ako se ne zalažeš.

Al nisam ti ja neki bitan faktor, šta god da kažem, na džeksonu je da odluči šta će.....
kad kazem jednaki ne mislim bukvalno, tacnije da se izrazim treba da budu jedno..i ne bi trebalo izigravati zvijezdu na terenu...pod drzavnim grbom treba da budu jednaki i da teze ka istom cilju..

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 19:13

gost je napisao/la:
warenge je napisao/la:

Cuj nemora nista!!!!
E zbog takvog stava tvoga a i vecine navijaca (predpostavljam)ON(dzeko)ce raditi sta hoce i dokle hoce u ovoj SVETINJI!
Hajrovic za razliku od mnogih,PROFESIONALAC na terenu (iako je meni bio mrzak nakon odabira CH)je dokazao sta je LJUDINA!!!!
Radje presutim sikanovanje,nego da pokvarim dobru atmosferu u SVETINJI koja je vladala pred Zenicu!!!!
Imas snimak pa pogledaj sta mu Manekeni rade!
Molio bi nekog,ko zna da postavi,jer ja sam niza liga za te stvari!!!!! :shh:
Uz to covjek se cinicno (zalosno) smije!!!!Molim lijepo!!!!
Stvarno je tokmačina taj Hajorvić, pa bil ti trpio poniženje da ne moraš, haj reci bi li, jedino ako si kakav tokmak i jado. Kakva ti je dobra atmosfera ako te neko šikanira.....čuj dobra atmosfera.....

Kako bolan nebi trpio kad dodjes u Harem!
A sto se tice toga,ko je tokmak i jado se je pokazalo na pripremama!
Dobra Atmosfera bila (Nemozes mi reci da nije) ali kad je ckapi od SLUZAVKE bio ugrozen pocelo je NJESRA!!!!
Rekao sam ti frajer je PROFESIONALAC,i nije htjeo da kvari atmosferu u SVETINJI blatenjem prve ZVijezde (BIH nogometa) Edina Dzeke jer bi bio lincovan(iako je bi zbog pristanka igranja revijalne tekme za CH)!!!!!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 jun 2014, 19:23

Koja BiH je jaca ona sa Dzekom ili ona sa Halilhodzicem?

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 19:37

Prvo što bi Vaha uradio je istjerao Džeku iz reprezentacije :tokralju:

Pa jel vi mislite da je Vaha postigao ove uspjehe zato što je glup :mrgreen:

Prvo što bi Vaha uradio je, **** bi novinare......uostalom, znate li da uopšte ni veliki Vaha ne daje itnervjue za alžirske novine :mrgreen:

Džekson i Vaha bi bili najbolji haveri......

Čuj ti priče, Vaha bi istjerao Edina :mrgreen: ......jok, Vaha bi istjerao Nedima i slične

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 19:38

Najjaca bi bila ona sa Dzekom i Halilhodzicem.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 19:43

gost je napisao/la:Prvo što bi Vaha uradio je istjerao Džeku iz reprezentacije :tokralju:

Pa jel vi mislite da je Vaha postigao ove uspjehe zato što je glup :mrgreen:

Prvo što bi Vaha uradio je, **** bi novinare......uostalom, znate li da uopšte ni veliki Vaha ne daje itnervjue za alžirske novine :mrgreen:

Džekson i Vaha bi bili najbolji haveri......

Čuj ti priče, Vaha bi istjerao Edina :mrgreen: ......jok, Vaha bi istjerao Nedima i slične
Otjerao bi on njega sa ovakvom igrom,ne iz Reprezantacije,nego iz Drzave!!!! :tralala:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 19:47

warenge je napisao/la:
Otjerao bi on njega sa ovakvom igrom,ne iz Reprezantacije,nego iz Drzave!!!! :tralala:
:mrgreen: nažalost Vaha neće ovdje doći, jer naravno nije glup.....žao mi je zbog mnogo razloga što neće doći, al evo dodao sam još jedan, tebe da razuvjeri

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 19:51

Cuj Vaha bi otjerao Dzeku :lol: :lol: :lol:

Vaha jeste lud, ali nije glup.

Nas narod zna samo za rijeci: otjerat, ubit, udarat, marsnut itd...

Postoje i drugi nacini, naprimjer razgovor.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 19:58

Mozambik je napisao/la:Cuj Vaha bi otjerao Dzeku :lol: :lol: :lol:

Vaha jeste lud, ali nije glup.

Nas narod zna samo za rijeci: otjerat, ubit, udarat, marsnut itd...

Postoje i drugi nacini, naprimjer razgovor.
Yebiga ti stvarno uzimas ovo za ozbiljno!!! :D
Ali bi ga malo Trznuo!!!!! ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 20:01

Vidis da ima ostrascenih koji bi otjerali Dzeku iz reprezentacije.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 20:18

Mozambik je napisao/la:Vidis da ima ostrascenih koji bi otjerali Dzeku iz reprezentacije.

Dzeki treba jedno 2-3 Pljuske da se opameti!!!
Nek bjezi ba od propaliteta (odnosno Penzionera)u svijetu Nogometa! :pray:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 20:32

Mozambik je napisao/la:Nas narod zna samo za rijeci: otjerat, ubit, udarat, marsnut itd...
warenge je napisao/la:Dzeki treba jedno 2-3 Pljuske da se opameti!!!
Kao sto rekoh

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jun 2014, 20:38

ljudi nema ovde rasprave kratko jasno edo se mora spustiti na zemlju vratiti se ono sto je bio ostaviti se emira spahica....i poceti igrati utakmice kao sto je igrao prije i kao ovu protiv irana da se nudi da trci da se trudi i nece mu niko nis reci iako sta promasi jer nece imati niko pravo masao je on i prije (u portugalu u barazu za 1 1) pa mu nije niko nis govorio jer je momak srce na terenu ostavljajo a neseg edina su iskvarili losi ljudi jer sam siguran da on nije ono cime se sad predstavlja..
Samo Sarajevo

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 20:44

Mozambik je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Nas narod zna samo za rijeci: otjerat, ubit, udarat, marsnut itd...
warenge je napisao/la:Dzeki treba jedno 2-3 Pljuske da se opameti!!!
Kao sto rekoh

Udarati!!!!???
Normalno ako je u interesu DRZAVE!!!!!
Sta je to ON,da je veci od nase SVETINJE!!
Jarane Krv bi on meni pisa poslije svakog treninga(Ne poslije Tekme)da se razumijemo!!!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 20:47

kanarinac je napisao/la:ljudi nema ovde rasprave kratko jasno edo se mora spustiti na zemlju vratiti se ono sto je bio ostaviti se emira spahica....i poceti igrati utakmice kao sto je igrao prije i kao ovu protiv irana da se nudi da trci da se trudi i nece mu niko nis reci iako sta promasi jer nece imati niko pravo masao je on i prije (u portugalu u barazu za 1 1) pa mu nije niko nis govorio jer je momak srce na terenu ostavljajo a neseg edina su iskvarili losi ljudi jer sam siguran da on nije ono cime se sad predstavlja..
nadam se da Edin ne čita ovakve postove ( iako u to nisam siguran, i to je ono što mu najviše zamjeram, bolan budi kao Baloteli, boli te briga šta drugi misle) mogu misliti kako se osjeća kada mu se govori da je nedozreli balonja koji ne zna birati društvo, nego ga treba voditi za rukicu i govoriti sa ovim se možeš družiti a sa ovim ne možeš, ovaj te kvari a od ovoga možeš samo naučiti

Strašno.....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Diadora, Miske01, ovisnik, Zglavkar i 61 gost.