Pa to bi u principu kada je riječ o novinarstvu značilo, kada daješ informaciju ili svoj stav, onda to potpkrijepiš dokazima. Pa recimo, kažu maltretira se Hajrović, a ti kao kvalitetan i profesionalan novinar trk kod Hajrovića i onda ti on izjavi, jeste Džekson i Spaha me maltretiraju, čivije mi podmeću pod stolicu, gađaju me loptom i tako to....Ako je recimo riječ o zidaru, onda bi kvalitetan i profesionalan posao bio da udariš lijepu fasadu, sa dobrom izolacijom i koja neće sa prvom kišom da prokisne, I daš naravno garanciju. Dakle, postoje principi kvalitetnog i profesionalnog obavljanja posla.....anel81m je napisao/la:
Šta bi značilo raditi posao kvalitetno i profesionalno??Šutiti o njihovom kabadahijskom ponašanju, izlascima i određivanju kakav će trening bit i kojeg intenziteta?Zatjerat **** iz repke zauvijek!Niko nije veći od repke, jer repka je država ustvari.
A što se tiče ove zadnje rečenice, jakako nego tako, ta uvijek smo znali išćerati najbolje od nas.....često je upravo to bilo obrazloženje...