Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2014, 10:14

Luis Alberto posudjen Malagi... :clap: :wave:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2014, 11:28

Luis Suarez mi je jedan od najdrazih igraca i svoj prvi komentar na ovoj temi sam ostavio kad je on potpisao za Liverpool. Divim mu se i bio sam sretan kad je on iz Groningena dosao u Ajax.

Uvijek sam ga podrzavao ali ovo je definitivno previse i kazna je blaga za nekog ko vec treci put pravi istu gresku. Za prvi put bi bila previse ali za treci definitivno nije.

Nemojte biti smijesni, na sta bi fudbal licio kad bi svi igraci radili ovo sto on radi? Treba ovo na startu iskorijeniti prije nego postane praksa u svijetu fudbala.
Znate li vi koliko je opasan ugriz? Infekcije, bolesti koje se prenose. Sve zavisi koju bolest ima igrac koji grize. U slucaju da progrize kozu, sto nije nemoguce, moze prenijeti mnoge bolesti, pa i one najgore (kad bi ih imao).

Svejedno, sve i da ne prenese nikakvu bolest, takve stvari jednostavno nemaju mjesta u fudbalu i TACKA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2014, 12:17

kazna za suareza je ok jer je i zasluzio al ne razumijem zasto kaznjavati liverpool... tu ne vidim nikakav smisao.
klub se ne moze zaliti na ovu odluku jer se to desilo dok je igrao za reprezentaciju... e sad zasto ga onda nisu kaznili sa godinom ili dvije zabrane igranja za urugvaj sigurno da bi mu i to jako tesko palo mozda i vise nego ovo da ne igra za liverpool.
kako god u ovoj situaciji je liverpool najvise ostecen jer sad i da ga zele prodati cijena bi mu bila dosta niza.
jest da je psihopata al ja bi ga zadrzao u liverpoolu jer grijeh je ovakvog igraca pustiti da ode ispod cijene, a vratice se i sigurno ce biti za 2-3 utakmice opet onaj stari.
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 jun 2014, 12:31

fera je napisao/la:kazna za suareza je ok jer je i zasluzio al ne razumijem zasto kaznjavati liverpool... tu ne vidim nikakav smisao.
klub se ne moze zaliti na ovu odluku jer se to desilo dok je igrao za reprezentaciju... e sad zasto ga onda nisu kaznili sa godinom ili dvije zabrane igranja za urugvaj sigurno da bi mu i to jako tesko palo mozda i vise nego ovo da ne igra za liverpool.
kako god u ovoj situaciji je liverpool najvise ostecen jer sad i da ga zele prodati cijena bi mu bila dosta niza.
jest da je psihopata al ja bi ga zadrzao u liverpoolu jer grijeh je ovakvog igraca pustiti da ode ispod cijene, a vratice se i sigurno ce biti za 2-3 utakmice opet onaj stari.
Upravo tako, u prvi mah sam pomislio da ga treba pod hitno prodati... Ali treba svima biti jasno da zamjene za njega jednostavno nema. Mozda sam subjektivan, ali on je, po meni, trenutno, najbolji igrac na svijetu.
Liverpool jeste ostecen, ali kazna je trebala biti i visa, ali samo u dresu Urugvaja...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 jun 2014, 14:08

Liverpul treba pozuriti sa ovim Oridjijem ako su zainteresovani. Momak ima odlicne predispozicije i sa njim itekako vrijedi pokusati.

Ako budu cekali mozda zagrizu veliki i eto belaja. Isto kao sto je bilo sa Salahom.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 jun 2014, 14:26

Pepe je vise puta sutao ljude na podu, gazio po njima i divljao.Isti taj cin je ponovi na SP pa je dobio suspenziju 1 utakmice usljed crvenog kartona.

kriminalna odluka,ali bice zalba njegovog menadzera i samog Luisa dedinitivno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 jun 2014, 14:56

Adam Lallana is currently on his way to Melwood for a medical at Liverpool. (****: BBC Sport)
Neka se i ovo privodi kraju.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 27 jun 2014, 15:01

Bertrand je napisao/la:
Adam Lallana is currently on his way to Melwood for a medical at Liverpool. (****: BBC Sport)
bogami nisam bas sretan ovim transferom ali eto :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2014, 15:08

Bertrand je napisao/la:
izgleda nema kraja losim vijestima kada je liverpool u pitanju...
You are someone else I am still right here

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 jun 2014, 15:26

Pa eto Paradajz, ako dodje Lalana, mogao bi i on 'gusiti' Sterlinga.

---Lalana----Staridz-----Suarez----

Ozbiljna ekipa mora imati vise kvalitetnih igraca u svakoj 'liniji'.....

Sancez ili Lalana?

Hmmm..... Tesko je reci. Mozda je Sancez kvalitetniji, ali je Lalana Englez, sigurno ce se prilagoditi. Lalana ide s magarca na konja, Sancez bi isao s konja na magarca. :mrgreen: I taj momenat je bitan sa psiholoske strane. Lalana ce sigurno ginuti, izazov u karijeri, a Sancez bi mozda stagnirao.....

Saciri je druga prica. On nije afirmisan za razliku od Sanceza. U Bajernu skoro da nije igrao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 27 jun 2014, 15:32

Koji glu.pani :? Cuj 25 mil funti za Lallanu. Sramota.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jun 2014, 16:19

Dobrodošao Ademe.

Imate svi senzaciju, Ramazan sutra :bih:

Šteta što i Shaw nije pošao za kolegama, ali mlad je, skontaće da je pogriješio. :crazy:
Ja te volim, volim Željo..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jun 2014, 18:11

Utakmice koje će propustiti Suarez, plus 3 LP.
Aug 16 - Southampton (H)
Aug 23 - Man City (A)
Aug 30 - Spurs (A)
Sep 13 - A Villa (H)
Sep 20 - West Ham (A)
Sep 27 - Everton (H)
Oct 4 - WBA - (H)
Oct 18 - QPR (A)
Oct 25 - Hull City (H)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 27 jun 2014, 18:38

I Chiellini se oglasio:
He said: "Now inside me there's no feelings of joy, revenge or anger against Suarez for an incident that happened on the pitch and that's done. There only remain the anger and the disappointment about the match [which Italy lost 1-0].

"At the moment my only thought is for Luis and his family, because they will face a very difficult period."

"I have always considered unequivocal the disciplinary interventions by the competent bodies, but at the same time I believe that the proposed formula is excessive," added Chiellini.

"I sincerely hope that he will be allowed, at least, to stay close to his team-mates during the games because such a ban is really alienating for a player."

Joseph Musker @Musker_LFC · Jun 25

Barca don't have £80m to spend on Suarez, but would be willing to offer Sanchez and/or Pedro in any deal. (Balague).
Ben Smith @BenSmithBBC · 3h

Liverpool still very keen to sign Chile and Barcelona forward Alexis Sanchez. Other clubs interested too #LFC
slika

Maradona on Suarez: 'Sanction is shameful, they have no sensitivity towards fans, might as well handcuff him & throw him in Guantanamo'
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 jun 2014, 18:49

Ko još, uz mene i vidim @gia, nije skeptik u vezi Lallane?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 jun 2014, 18:55

Bertrand je napisao/la:Ko još, uz mene i vidim @gia, nije skeptik u vezi Lallane?
Poslije Downinga i njegovog transfera u Liverpool (20m funti) teško je NE biti skeptik :nedam: Preplatili smo Lallanu svakako al' nadam se da će me razuvjeriti.SP je odigrao, malo je reći loše, zapravo kao i cijela engleska repka.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jun 2014, 18:57

Bertrand je napisao/la:Ko još, uz mene i vidim @gia, nije skeptik u vezi Lallane?
Ja :D

Gotovo me ni nema na ovoj temi, valjda neka losa atmosfera
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 jun 2014, 18:57

Nisam skeptik, nadam se i vjerujem da nas neće iznevjeriti :angel:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jun 2014, 19:32

Gdje je Gio, tu je i Henderson. Pratim ga po ovom pitanju. Inače Gio je legitimni nasljednik Hendersona na forumu, trolčina na kvadrat.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jun 2014, 20:18

Henderson je napisao/la:Gdje je Gio, tu je i Henderson. Pratim ga po ovom pitanju. Inače Gio je legitimni nasljednik Hendersona na forumu, trolčina na kvadrat.
:lol: :oops:

Biće Lallana dobar igrač, opravdaće svaki cent ;)

Rizo, de nam malo o kvalitetima onog belgijanca iz Francuske lige, ako si ga pratio, bil' po tebi bio pojačanje?

I Ramazan Šerif Mubarek Olsun tebi i svim forumašima koji poste u ovom mjesecu.
Molim Allaha đž.š. da nam ukabuli post, i namaze tokom ramazana, da nam grijehe oprosti i da nas zaštiti kaburske patnje. Amin
Sanchez will reject Liverpool and force a move to Arsenal after calling Arsenal the bigger club.
:facepalm:

Shaqiri/Konop nek jednog od njih dvojice dovedu, nek se ne trude oko ovog kad je već počeo sa mitovima...
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.