Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Upravo tako, u prvi mah sam pomislio da ga treba pod hitno prodati... Ali treba svima biti jasno da zamjene za njega jednostavno nema. Mozda sam subjektivan, ali on je, po meni, trenutno, najbolji igrac na svijetu.fera je napisao/la:kazna za suareza je ok jer je i zasluzio al ne razumijem zasto kaznjavati liverpool... tu ne vidim nikakav smisao.
klub se ne moze zaliti na ovu odluku jer se to desilo dok je igrao za reprezentaciju... e sad zasto ga onda nisu kaznili sa godinom ili dvije zabrane igranja za urugvaj sigurno da bi mu i to jako tesko palo mozda i vise nego ovo da ne igra za liverpool.
kako god u ovoj situaciji je liverpool najvise ostecen jer sad i da ga zele prodati cijena bi mu bila dosta niza.
jest da je psihopata al ja bi ga zadrzao u liverpoolu jer grijeh je ovakvog igraca pustiti da ode ispod cijene, a vratice se i sigurno ce biti za 2-3 utakmice opet onaj stari.
Neka se i ovo privodi kraju.Adam Lallana is currently on his way to Melwood for a medical at Liverpool. (****: BBC Sport)
bogami nisam bas sretan ovim transferom ali etoBertrand je napisao/la:Neka se i ovo privodi kraju.Adam Lallana is currently on his way to Melwood for a medical at Liverpool. (****: BBC Sport)
izgleda nema kraja losim vijestima kada je liverpool u pitanju...Bertrand je napisao/la:Neka se i ovo privodi kraju.Adam Lallana is currently on his way to Melwood for a medical at Liverpool. (****: BBC Sport)
Aug 16 - Southampton (H)
Aug 23 - Man City (A)
Aug 30 - Spurs (A)
Sep 13 - A Villa (H)
Sep 20 - West Ham (A)
Sep 27 - Everton (H)
Oct 4 - WBA - (H)
Oct 18 - QPR (A)
Oct 25 - Hull City (H)
He said: "Now inside me there's no feelings of joy, revenge or anger against Suarez for an incident that happened on the pitch and that's done. There only remain the anger and the disappointment about the match [which Italy lost 1-0].
"At the moment my only thought is for Luis and his family, because they will face a very difficult period."
"I have always considered unequivocal the disciplinary interventions by the competent bodies, but at the same time I believe that the proposed formula is excessive," added Chiellini.
"I sincerely hope that he will be allowed, at least, to stay close to his team-mates during the games because such a ban is really alienating for a player."
Joseph Musker @Musker_LFC · Jun 25
Barca don't have £80m to spend on Suarez, but would be willing to offer Sanchez and/or Pedro in any deal. (Balague).
Ben Smith @BenSmithBBC · 3h
Liverpool still very keen to sign Chile and Barcelona forward Alexis Sanchez. Other clubs interested too #LFC
Maradona on Suarez: 'Sanction is shameful, they have no sensitivity towards fans, might as well handcuff him & throw him in Guantanamo'
Poslije Downinga i njegovog transfera u Liverpool (20m funti) teško je NE biti skeptikBertrand je napisao/la:Ko još, uz mene i vidim @gia, nije skeptik u vezi Lallane?
JaBertrand je napisao/la:Ko još, uz mene i vidim @gia, nije skeptik u vezi Lallane?
Nisam skeptik, nadam se i vjerujem da nas neće iznevjeritiBertrand je napisao/la:Ko još, uz mene i vidim @gia, nije skeptik u vezi Lallane?
Henderson je napisao/la:Gdje je Gio, tu je i Henderson. Pratim ga po ovom pitanju. Inače Gio je legitimni nasljednik Hendersona na forumu, trolčina na kvadrat.
Sanchez will reject Liverpool and force a move to Arsenal after calling Arsenal the bigger club.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.