FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel pricate o bradonji na slici. 

Moze i umjesto Velkoskog na krilo Okic a onda Velkoski u napad..amypitar je napisao/la:E hajmo sataviti prvu ekipu,kako bi to trebalo izgledati sa ovim, trenutnim igrackim kadrom.
Kad kazem trenutnim,mislim da bi nam jos trebao lijevi bek,i rez golman.I ovo sto imamo je previse,ali kad se vec moze sto da ne.

2 tim :

Pored ovih igraca treba nam jos golman i lijevi bek jer Petrovic nece igrati a Plakalo je jos zelen.
Ti si opet šampion !
nije tacno, zna se ko se slika sazemom prije ibrakovićaNantess je napisao/la:Nema on veze s klubom ne brinite se. Tu je zato sto je trebao biti iz drugih razloga. Do ro dosao Dzemice. Usput Dejo i Tatko su produzili ugovore. Bit ce jos pojacanja ne brinite Ramo sve zna. On sto kaze to je besa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jos lijevi bek aBd.
bandović produzio 

- Burberry46
- Kontakt:
Dzemo pravi lider, bas ono sto nam treba, lijepo ga je opet vidjeti u bordo dresu! Vec sa ovim sastavom smo jaki, komotno dva sastava mozemo izvesti, ja ne kontam neke kako su nezadovoljni... ljudi uzivajte samo 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ipak dobrim vjestima, nigdje kraja.
Bandović potpisao novi ugovor.

Bandović potpisao novi ugovor.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Koji sve ugovori i igraci, stigli novi, spominje se cak i jos pojacanja, ko ce sve to poplacat

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sad je na nama da ove odlične poteze uprave podržimo tako što će nas na utakmicama biti mnogo više nego protekle sezone. Moramo i mi malo kasu kluba napuniti a naravno baklje smanjti na minimum da se džaba kazne ne plaćaju.
Bez obzira na financijsku stabilnost mora se voditi računa o trošenju.
Bez obzira na financijsku stabilnost mora se voditi računa o trošenju.
Ovaj tim bi po svemu sudeći već sada trebao da bude armirani beton, za naše uslove ...
FK Sarajevo 1946 !
Nemoj samo da neko kaze da nema nase "djece" u prvoj ekipi sad je Dzemo tu. 

mislim da ne bi trebalo biti dileme čija je kapitenska u naredne barem 2 godineHzSM je napisao/la:Nemoj samo da neko kaze da nema nase "djece" u prvoj ekipi sad je Dzemo tu.

FK Sarajevo 1946 !
Neka kapitenske kod Dupovca(ako si mislio da kapitensku treba dati Dzemi)jer ipak on se moze dobro prodati.Dzemo ce puno valjati ovoj ekipi,ali na njemu se vise ne moze zaraditi.cane7 je napisao/la:mislim da ne bi trebalo biti dileme čija je kapitenska u naredne barem 2 godineHzSM je napisao/la:Nemoj samo da neko kaze da nema nase "djece" u prvoj ekipi sad je Dzemo tu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Džemo će biti autoritet i bez kapitenske trake.HzSM je napisao/la:Neka kapitenske kod Dupovca(ako si mislio da kapitensku treba dati Dzemi)jer ipak on se moze dobro prodati.Dzemo ce puno valjati ovoj ekipi,ali na njemu se vise ne moze zaraditi.cane7 je napisao/la:mislim da ne bi trebalo biti dileme čija je kapitenska u naredne barem 2 godineHzSM je napisao/la:Nemoj samo da neko kaze da nema nase "djece" u prvoj ekipi sad je Dzemo tu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Kapitenska treba biti u onoga ko ima damu i ko je vođa na terenu, valjda, Dupovac to nije, a prodaće se on, ne brigajte 

FK Sarajevo 1946 !
Raja ne sikirajte se, sve je to plan i program..marketinski potezi. 
Hocu reci navodne najave i spekulacije ubrzo ce vidjeti svjetlo dana, strpljenja..zasto samo jedan dan bude FKS tema kad moze npr nekoliko dana.

Hocu reci navodne najave i spekulacije ubrzo ce vidjeti svjetlo dana, strpljenja..zasto samo jedan dan bude FKS tema kad moze npr nekoliko dana.

Jes to ali evo recimo u protekloje sezoni kad je Dupovac preuzeo kapitensku traku, Vule se ponasao kao pravi vodja bez obzira sto nije nosio kap. traku, tako da to ni Dzemu ne sprijecava da daje savjete na terenu i da podize ekipu ako se slucajno desi neki psiholoski pad.cane7 je napisao/la:Kapitenska treba biti u onoga ko ima damu i ko je vođa na terenu, valjda, Dupovac to nije, a prodaće se on, ne brigajte
simon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jebote kad je igrac iz vana(iz bilo koje lige svijeta),bio standardan i onda se vratio u Premijer ligu.Dzemo je imao jos ugovor 12 mjeseci,te je + bio kapiten.E sad vidite koliko smo jaki u odnosu na druge klubove.

Do sad su dolazili samo igraci koji su bili na tribinama ,pa i oni su i dalje pokusavali ostati vani,pa se tek vracali.Ja ne znam slican slucaj,da je neki igrac dosao iz inostranstva,da je bio standardan,i da se vratio u Premijer ligu.
Mislim da je ovo jedinstven slucaj,i jedan veliki iskorak za citavu Premijer ligu
Mogu samo reci za Upravu