FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 24 feb 2010, 14:32

Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 24 feb 2010, 14:35

Jeb.te kralj kad je sad 'vako šta će biti dogodine. Bit će samo jedna tema na kompletnom forumu k'o prije 10-ak godina. Za koga sine navijaš - za Želju, a ti sine - za Manchester. Malo stariji: za koga navijaš - za Želju, a ti - ne pratim našu ligu. Ha ha kad se sjetim. Država Željo, nema druge.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 15:41

Hamo kralju sahu idolu!!

Eno i Mesa je namirisao lovu oko regionalne lige....

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 feb 2010, 15:55

Seyo_TM je napisao/la:Hamo kralju sahu idolu!!

Eno i Mesa je namirisao lovu oko regionalne lige....
Ne znam samo gdje misli da bi tako lako našao angažman. Amar je u ŽELJI trenutno k'o Ferguson :mrgreen:
Dosta Meša potencira emocije i daje nepromišljene izjave. Ni usporedba sa košarkaškom regionalnom ligom mu nije mnogo smislena.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 24 feb 2010, 15:56

Seyo_TM je napisao/la:Dani sa najvise primitivizma u gradu....koncerti dinA merlina, skupovi sda na hadisonu, jadna proslava koridasa u titovoj, bajrami, i naravno gostovanja smogovaca u seheru :mrgreen:
Za tebe su "BAJRAMI"...primitivizam...vredjas buraz vredjas...Muslimane Bosnjake...nevalja to....ipak je to Vjera..pozzdrav.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 24 feb 2010, 15:59

Uzgred, zna li neko hoće li Selimović biti spreman za utakmicu protiv Širokog? Puno bi značilo da on igra dole..
Željo - My first love!!!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 24 feb 2010, 16:01

cera1 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Dani sa najvise primitivizma u gradu....koncerti dinA merlina, skupovi sda na hadisonu, jadna proslava koridasa u titovoj, bajrami, i naravno gostovanja smogovaca u seheru :mrgreen:
Za tebe su "BAJRAMI"...primitivizam...vredjas buraz vredjas...Muslimane Bosnjake...nevalja to....ipak je to Vjera..pozzdrav.
Dzaba moj cera1, neke stvari se iz kuce ponesu...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 feb 2010, 16:02

kosewsko hill je napisao/la: Uzgred, zna li neko hoće li Selimović biti spreman za utakmicu protiv Širokog? Puno bi značilo da on igra dole..
Hoce :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 24 feb 2010, 16:03

cera1 je napisao/la:
nisi ti brate razumio šta je seyo htio reći...ja sam Musliman koji praktikuje vjeru i ja ti mogu isto reći kao i seyo.Katastrofa je postala da se za bajram sjate srpske pevaljke, hektolitri alkohola itd.Bošnjaci su ti koji su počeli vrijeđati i koji vrijeđaju sami sebe, ništa im nije sveto, pa ni Bajram više...Izvinjavam se za off topic al bitno je da neki razumiju neke stvari KONAČNO!!!
Željo - My first love!!!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 24 feb 2010, 16:07

kosewsko hill je napisao/la:
cera1 je napisao/la:
nisi ti brate razumio šta je seyo htio reći...ja sam Musliman koji praktikuje vjeru i ja ti mogu isto reći kao i seyo.Katastrofa je postala da se za bajram sjate srpske pevaljke, hektolitri alkohola itd.Bošnjaci su ti koji su počeli vrijeđati i koji vrijeđaju sami sebe, ništa im nije sveto, pa ni Bajram više...Izvinjavam se za off topic al bitno je da neki razumiju neke stvari KONAČNO!!!
Svako ima pravo na svoje misljenje, al trpati Bajram u Primitivizam ipak je pre nisko...svako ga slavi i postuje po svome..porediti koridu i Bajram...hm...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 16:07

Cera razmisljaj svojom glavom...bezveze se ofiras ;)
Cim je Ćunuz shvatio kao ti, zapitaj se malo :mrgreen:

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

oblo
Kontakt:

Post Postao/la oblo » 24 feb 2010, 16:08

Kako bezveze kucate postove,sramota!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 feb 2010, 16:09

O vjeri i politici nastavite na nekom drugom forumu!

Jes' nam omladina plitka u pm...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 feb 2010, 16:12

Cera, ogromna je glupost reći da ga "svako poštuje po svome". Bajram nije zamišljen da se "poštuje" kao što je kod nas slučaj i za vrijeme tog lijepog praznika Sarajevo se pretvori u selo nad selima! Da ne bude sve nevezano za temu, ŽELJO ŠAMPION!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 24 feb 2010, 16:13

Seyo_TM je napisao/la:Cera razmisljaj svojom glavom...bezveze se ofiras ;)
Cim je Ćunuz shvatio kao ti, zapitaj se malo :mrgreen:
ma Seyo_TM,,,mozda ti po godinama mogu i otac biti...
al eto ti si tu da mi kazes sta je primitivizammmmm...
za Zelju sam navijao ti se vjerovatno nisi bio ni rodio...
al eto nek ti bude..
de ti mene jos malo uci kulturi..
a tema je nas voljeni klub...VOLIM TE ZELJO...

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 24 feb 2010, 16:14

cera druze, nemoj tako. ako neko "slavi" Bajram na taj nacin da se napije, pobije se, zbode ili upuca nekoga (a u zadnje vrijeme "nocne proslave" Bajrama upravo tako izgledaju, sutradan pune crne hronike), onda to nije nista drugo nego primitivizam i skrnavljenje svetog praznika.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 feb 2010, 16:15

Tema je FK Željezničar,hocel' taj site vise? :mrgreen:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 24 feb 2010, 16:21

....manijaci nemojte da mi dirate auto kada dodjem na tekmu...stavit cu u njeg pola kilograma C4 a onda cemo svi u lijepu p.m :mrgreen:
Nema vise :P

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 24 feb 2010, 16:22

pile87 je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la: Uzgred, zna li neko hoće li Selimović biti spreman za utakmicu protiv Širokog? Puno bi značilo da on igra dole..
Hoce :D
nece,zuti kartoni

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 24 feb 2010, 16:22

fcz je napisao/la:cera druze, nemoj tako. ako neko "slavi" Bajram na taj nacin da se napije, pobije se, zbode ili upuca nekoga (a u zadnje vrijeme "nocne proslave" Bajrama upravo tako izgledaju, sutradan pune crne hronike), onda to nije nista drugo nego primitivizam i skrnavljenje svetog praznika.
prvo nisam drug, drugo Bajram za mene nije Primitivizam...i toliko od mene..
Volim te Zeljo..tri bobe su nase..;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.