Zahvaljujemo. ;Pcarina je napisao/la:Sigurno. Prica mi momak, inace fanatik za ovu nasu ligu, ja bih dodao i prefiks - ludjak...Gledao je Siroki protiv Sibenika, a gledao je, naravno, i sve ostale ekipe u jacim prijateljskim tekmama.... Njegov komentar je jednostavan---trenutno ste daleko najspremnija ekipa u BiH....Posto cete vjerovatno izboriti Europu, pa mozda i sigurno, zelim vam da iduce godine idete i jos jednu stepenicu dalje....Mislim da mozete..Cestitke na radu...
Ja smatram da smo najbolja momcad u ligi, samo nam je problem obrana, a ne vidim zaista tko nama u veznom redu parirati moze, pa i u napadu gdje se Karoglan pridodao Varei. Ukoliko sve bude kako treba, ako odigramo kako znamo, prvaci smo sto posto, momcima bravo za predstavu protiv Luckog, moglo je komotno 10:0 biti da je Široki htio i igrao stalno u istom ritmu, mada, naravno, Lucko apsolutno nikakvo mjerilo nije.
Slazem se s kevinom, steta sto smo odbili prijateljsku s Hajdukom, dojma sam da bi ih pukli bez problema na Poljudu.

Strijelci raspoloženi sa Lučkim
Niti jaka kiša nije omela igrače Širokog da odigraju još jednu dobru pripremnu utakmicu. Mokar, ali idelan teren na igralištu sa umjetnom travom pripremnog kampa Musa/Karačić kao da je nadahnuo izabranike Tonija Karačića da u utakmici sa Hrvatskim drugoligašem N.K. Lučko pokažu svu svoju raskoš.
Pokazali su da su već u ovoj fazi priprema namjestili nišanske sprave i sa nestrpljenjem se očekuje nastavak prvenstva. Sedam odličnih golova, dosta lijepih akcija i prigoda. Opet su igrale dvije postave a "prva" u prvom poluvremenu je bila posebno raspoložena.
Nakon prvog dijela rezultat je bio 6:0 a u nastavku se mreža tresla samo jednom.Ukupni je rezultat mogao biti i veći ali i 7:0 imponira i svakako raduje. Mislav Karoglan zadnje pojačanje koji se najkasnije priključio ekipi posebno je bio raspoložen,postigao je 3 gola, a na njegov hat-trick su se po jednim golom nadovezali Varea, Wagner, Ivanković i Renato.