Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la zgembo89 » 27 jun 2014, 11:21

Janez je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Sve sretne porodice lice jedna na drugu,svaka nesretna nesretna je na svoj nacin..
Zao mi je kad vidim da osobe koje su rodjene Sarajlije i javne licnosti pisu po FB kako bi Begovic bio dobar buduci kapiten,a Dzeku niko ne spominje..
A šta to fali Begoviću molim te, je li to kapiten mora biti rođen u Sarajevu, a ne u Trebinju. Možda su javne ličnosti prepoznale profesionalizam, kvalitetu i nešto posebno u Asmiru, a ne u Džeki. Možda zato jer je Asmir porodičan čovjek, porodica mu je na prvom mjestu, a ne restoran Bosna, cuga i provodi.

Isti taj Asmir za kojeg zagovaramo da bude kapiten jedini je poslije utakmice priznao da smo odigrali loše. Zar tako pravi kapiten ne radi ili kapiten treba da bude čovjek koji se oglasi nakon 2 dana i to gleda čuda putem F A C E B O O K -a i još ima obraza da piše da su navijači miševi, pravi-krivi i da mi soli pamet.

Egipat + kašnjenje+ nezalaganje + Ibričić+ provodi= Nema kapitenske trake od mene

Rođen u Sarajevu, nisam javna ličnost, ali moj glas ide Asmiru.
Slazem se sa svim sto si rekao zato sam i reko gore u komentaru Zao mi je kad vidim da rodjene Sarajlije ga ne podrzavaju znaci kad ste se u Sarajevu mogli ohladiti od njga onda je to dokaz da put kojim on ide nije dobar,put kojim ide njegova porodica nije dobar,zato sam i ubacio onaj status iz Ane KArenjine dzaba pare,slava sve al sreca ugled obraz se ne moze kupiti..Njegov babo nalijece se na Susica,njegov babo gura se na balkonu,putuje ko da je clan strucnog tima,njegova sestra udade se za najvećeg šminkera znaš kao ne može ona nešto sad bezveze momčića nekog mora baš da bude faca i tako dalje ali nije moje da se ja mijesam u privatne zivote ali hocu da kazem da ne nosi se samo Dzeko tesko sa slavom i bogatstvom nego cijela porodica...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2014, 11:34

Vrlo bitna stvar za koga se udala njegova sestra. Ohladite malo, sta vam je vise?! :oops:

Ne mogu da vjerujem. Kakva kultura! :sick:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 11:41

Znaci kapiten treba da nam bude neko ko ne trpi kritike i neko ce sutra stati na Bilinom polju i okrenuti se prema Istoku i reci gdje ste pravi navijaci, sta ima, kako ste? Nakon toga okrenut ce se Jugu i reci: gdje ste misevi? Pa na Zapadu ce pozdravit lazne navijace i izvadit im qrac!?

Jel to kapiten treba da nam bude?

Bravo, daj ga za kapitena pa nek odigra jednu utakmicu i sa kapitenskom trakom i nek se kasnije nosi u tri lijepe materine.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 11:50

IronMany je napisao/la:Znaci kapiten treba da nam bude neko ko ne trpi kritike i neko ce sutra stati na Bilinom polju i okrenuti se prema Istoku i reci gdje ste pravi navijaci, sta ima, kako ste? Nakon toga okrenut ce se Jugu i reci: gdje ste misevi? Pa na Zapadu ce pozdravit lazne navijace i izvadit im qrac!?

Bravo, daj ga za kapitena pa nek odigra jednu utakmicu i sa kapitenskom trakom i nek se kasnije nosi u tri lijepe materine.
Golovi, asistencije? To nista? :rol:

I, ne znam od kada pratis tj. koliko ti je godina, Dzeko je vec ranije nosio kapitensku traku tako da... :shh:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 27 jun 2014, 12:01

Consigliere je napisao/la:
IronMany je napisao/la:Znaci kapiten treba da nam bude neko ko ne trpi kritike i neko ce sutra stati na Bilinom polju i okrenuti se prema Istoku i reci gdje ste pravi navijaci, sta ima, kako ste? Nakon toga okrenut ce se Jugu i reci: gdje ste misevi? Pa na Zapadu ce pozdravit lazne navijace i izvadit im qrac!?

I, ne znam od kada pratis tj. koliko ti je godina, Dzeko je vec ranije nosio kapitensku traku tako da... :shh:
Golovi i asistencije su bitni kod izbora kapitena jel' ? Pa kako onda ovaj iz Dubrovnika dobi kapitensku traku ?
Kapiten mora imati mentalni sklop za kapitena, a ne dobru statistiku...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2014, 12:03

Kad mu vidis avatar, jasno ti je da on nije dostojan da prica o profesionalizmu.
Pape je kasnio na izvlacenja, unio ogromne nemire u reprezentaciju i gurao familiju u istu. Sve to je OK ali Dzeko, dokazani profesionalac, humanista i covjek je eto los izbor. :crazy:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 jun 2014, 12:12

biskitt je napisao/la:
Durden je napisao/la:
Head je napisao/la:slika
slika
Citiram one slike sto su uslikane za vrijeme priprema
sve ok, najmanje sto zelim je da branim nekoga ali kakav je ovo dokaz? Nit vidim da piju alkohol ni da se nedolicno ponasaju, mozda je slikano u 10 navece a ne u 3 ujutro sto svi po defaultu kontamo, a mozda su imali slobodan dan. Iluzija je da igraci ne izlaze i ne cugaju, govorim generalno ne samo o nasim igracima. Nesto ne stima to je vec jasno a ovakvi "dokazi" su samo voda na mlin tim personama sto unose nemir.
A na donjoj slici u sredini rodjak Miralema Pjanica sto znaci da je i Miralem bio sa njima samo nije na slici. Al valja pozuriti pa reci da se Dzeko opija iako za o nikakav dokaz nemamo. :kafa: :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 12:18

soccerfan je napisao/la: A na donjoj slici u sredini rodjak Miralema Pjanica sto znaci da je i Miralem bio sa njima samo nije na slici. Al valja pozuriti pa reci da se Dzeko opija iako za o nikakav dokaz nemamo. :kafa: :kafa: :kafa:
Ma, ovo sve vise lici na neku kampanju da se ocrni Dzeko, njegov privatni zivot a da se umanji njegova zasluga u svemu sto je repka napravila zadnjih godina. Slike pazljivo izabrane, kao i ona 2 gifa, i samo lupaj
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 12:22

SamoZeljo je napisao/la:

Kad mu vidis avatar, jasno ti je da on nije dostojan da prica o profesionalizmu.
Pape je kasnio na izvlacenja, unio ogromne nemire u reprezentaciju i gurao familiju u istu. Sve to je OK ali Dzeko, dokazani profesionalac, humanista i covjek je eto los izbor. :crazy:
Po avataru ti si onda strumf yebem te tulava.

O cemu ces ti pricati onda, o Gargamelu i Strumfeti?

Kakve veze ima avatar majke ti?

Pricamo o kapitenskoj traci i tome da li je Edin zasluzuje ili ne.

Cuj Consiljera, golovi i asistencije? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

To govori dovoljno o tome koliko znas o sportu uopste, ne samo o nogometu. Nemas ti blage veze. Troll si obicni, kao sto su to neki i pisali ovdje. Presmijesan si lik. :kafa:

Dzeko Edin, picka koja ode Sheiku da se jada kako mu trener ne da da igra u postavi,
Dzeko Edin, picka koja sa navijacima razgovara putem facebooka,
Dzeko Edin, picka koja se ne smije izvinuti , pa ni na yebenom facebooku, za lose igre na svjetskom prvenstvu,
Dzeko Edin, covjek koji tulumari u pola priprema i koji kasni na okupljanja i koga se treba tetositi i ugadjati njegovim hirovima,
Dzeko Edin, ciji otac ima toliko drskosti obracati se selektoru po pitanju njegovog vodjenja ekipe,
Dzeko Edin, picketina koja na navijanje: Dzeko napolje (radi svoje katastrofalne igre) uhvati se za qrac i okrene se navijacima i govori ne cujem vas, jace malo.

E to je uzor za kapitensku traku u pm.

:bih:
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 27 jun 2014, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 jun 2014, 12:27

Kapiten trba da bude Asmir Begović, a zamjenik Miralem Pjanic. To je to...
Jos dugo ce biti u repki, a realno su i najbolje sto imamo. Osim toga, za njih necete procitati nikakve ruzne stvari, tako da...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 jun 2014, 12:37

SamoZeljo je napisao/la:Vrlo bitna stvar za koga se udala njegova sestra. Ohladite malo, sta vam je vise?! :oops:

Ne mogu da vjerujem. Kakva kultura! :sick:
procitaj citav post nemoj vadit jedan dio koji tebi zapadne za oko.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 27 jun 2014, 12:42

često sam dole na ilidzi, jedno večer sam se vraćao negdje oko 11 i 20 i pored brajlović restorana stoji ibričić (meščini ona raja s kojom ljetuju).. Vala ne ide mi da u ta doba budu izvan hotela.. Al stvarno.. A ako Ibričić to radi, šta rade ostali realno!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 12:54

plavipatriota je napisao/la:često sam dole na ilidzi, jedno večer sam se vraćao negdje oko 11 i 20 i pored brajlović restorana stoji ibričić (meščini ona raja s kojom ljetuju).. Vala ne ide mi da u ta doba budu izvan hotela.. Al stvarno.. A ako Ibričić to radi, šta rade ostali realno!
Ibričić je svakako pozvan da pravi društvo, to mu je vjerovatno bio jedan od treninga.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 jun 2014, 13:00

Dzeko je zasluzio svako pljuvanje pa cak i vise.
To sto ga ja pljujem,radim zbog njegove igre.
To sto ja ne znam sta je uzrok njegovom nezalaganju,opet je on kriv jer nece da prica sa medijima.

Znaci,ako imas nesto za reci izadji pred bilo koji medij i reci sta imas,ali ovo sto sad rad je za svako pljuvanje i osudu :thumbdown:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 jun 2014, 13:06

Edin Dzeko nas je obradovao mnogo puta. Kad se sjetim delirija poslije nekih njegovih golova... Uf, strasno.
Dalje, covjek je najbolji ambasador nase zemlje, to i ptice na grani znaju.
Veliki je igrac, i veliki je covjek. I to je pokazao mnogo puta.
Ipak, mrlju na sve to baca sadasnje ponasanje prema novinarima.
Ono, znate, nisu novinari cvjecke, cak stavise, kod nas su najcesce djubrad, sto bi maminjo rekao, MUCKI PROVOKATORI. Ali,...
Uvijek ima ali.
Zbog onih milion lajkova,treba biti svjestan toga da su novinari ustvari komunikacija sa onima koji ga obozavaju.
O Spahi necu trositi rijeci, nije njegova tema, ali cu samo reci da je usrao i sefa i stanicu. Sve javne licnosti imaju probleme sa novinarima, i moraju se privici na lazi, neistine i podmetanja. Ali, akokapiten onako prodje pored novinara drzavne televizije, drzave za koju igra i ciji je kapiten reprezentacije, e onda...
Emire, od mene ti je zbogom!
A Edin ce, vjerujem, preispitati svoje ponasanje nakon odlaska Lepog.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 27 jun 2014, 13:36

Na stranu njegov odnos sa novinarima i njegov privatni zivot, ono sto je meni bitno je onih 90 minuta utakmice i odnos naspram navijaca, tu je po meni jedini problem, nezalaganje mu nemogu oprostit, vjerujem da nas ima mnogo ovakvih, a sto se kapitena tice to mora biti osoba koja je uzor na terenu a i van njega.. Sto se prija ovaj Maneken unormali to bolje svima nama..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 14:20

Ma, ovo sve vise lici na neku kampanju da se ocrni Dzeko, njegov privatni zivot a da se umanji njegova zasluga u svemu sto je repka napravila zadnjih godina. Slike pazljivo izabrane, kao i ona 2 gifa, i samo lupaj
Dobro jutro ameriko, naravno da je smišljena kampanja čiji je cilj ocrniti Džeku kao simbola uspjeha ove reprezentacije, i naravno u krajnjoj konsekvenci uništiti ovu reprezentaciju i pokazati da se nikade riječ uspjeh ne može vezati uz bosnu i Hercegovinu. Suviše je veliki brend ova reprezentacija postala da ne bi smetala mnogima.

Naravno, ima tu i malih sitnih interesa, raznih novinarčića, portallčića i inih. Meni je jedino žao što se neki od finih momaka nesvjesno priključuju kampanji ne shvatajući o čemu je zapravo riječ.

Haman su se ona dva gifa slučajno pojavila.....ma nemoj.....

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 27 jun 2014, 14:35

I ako postoji ta kampanja onda je i Dzeko dio nje, On je taj koji se vuce po terenu , On je taj koji neprimjereno gestikulise navijacima, On i niko vise.. I sad svi veci krivci od njega, izvinite raja , al meni nikad niko nece biti iznad reprezentacije, nikad ..

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 14:39

sanelmasetic je napisao/la:I ako postoji ta kampanja onda je i Dzeko dio nje, On je taj koji se vuce po terenu , On je taj koji neprimjereno gestikulise navijacima, On i niko vise.. I sad svi veci krivci od njega, izvinite raja , al meni nikad niko nece biti iznad reprezentacije, nikad ..
Ne boj se druže, uskoro je nećeš ni imati, tj imat ćeš je, ali će vojevati slavne bitke sa Latvijom za četvrto mjesto u grupi.

Šta li može misliti neki mladi tačlentovani bosanski momak koji trenira u Bajernu ili gdje već, kad su Džeki mogli ovo uraditi šta bi onda tek meni.....

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 27 jun 2014, 15:37

Meni nije problem i kad se bore za 4 mjesto al BORE, iako vjerujem da bi sa Ibisevicem kao prvim napadacem jos uvijek bili u Brazilu,al da se ponovim, meni Dzeko ne smeta, smeta mi njegovo ponasanje..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 123 gosta.