FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vjerovatno FACE TV prenosi naše euro tekme. BHRT kao i obično boli ćuna a i potrošilo se u Brazilu....
-
- Kontakt:
Brzo ..i to veoma brzo se zaboravlja vrijeme kad nismo mogli potpisati igrača duže od 6 mjeseci ili eventualno,godinu. Sada je belaj što nismo potpisali nekoga o kome mahala bruji a imamo tim ko nijedan od 96 ..do danas .
fcsforever je napisao/la:Brzo ..i to veoma brzo se zaboravlja vrijeme kad nismo mogli potpisati igrača duže od 6 mjeseci ili eventualno,godinu. Sada je belaj što nismo potpisali nekoga o kome mahala bruji a imamo tim ko nijedan od 96 ..do danas .

Saaaaraaaajeeeeevoooooo za tebe živimooooooooooo...........................
F.K. SARAJEVO
-
- Kontakt:
E , sad prokontajte koliko će nam Džemo valjati..???
prvo, niko nije vas lozio nego ste pisali na pp i pitate ko dolazi
Drugo, na forumu nema ibrakova i tana, pa da nesto neko zna da ce biti u petak u 11
trece, niko na forumu nije javno napisao ko dolazi!
cetvrto, dsao je berberovic-MALO VAM?
peto, kad vec tako pises ovaj nesto22, i ovaj drugi sa njim , koja ste to vi imena ISKOPALI pa sad pametujete? ja ne vidim ni jedno IME osim dzeme da je napisano da ce danas se predstaviti?
za ove normalne, BIT CE
Drugo, na forumu nema ibrakova i tana, pa da nesto neko zna da ce biti u petak u 11
peto, kad vec tako pises ovaj nesto22, i ovaj drugi sa njim , koja ste to vi imena ISKOPALI pa sad pametujete? ja ne vidim ni jedno IME osim dzeme da je napisano da ce danas se predstaviti?
za ove normalne, BIT CE
Nisi me skonto,,, uopće nisam mislio nesto kopntra uprave, već protiv šupljih informacija o jakim igračima pored jakog Dzemice.fcsforever je napisao/la:Brzo ..i to veoma brzo se zaboravlja vrijeme kad nismo mogli potpisati igrača duže od 6 mjeseci ili eventualno,godinu. Sada je belaj što nismo potpisali nekoga o kome mahala bruji a imamo tim ko nijedan od 96 ..do danas .
Jes ostario u pm...
@ramo ne dužim se više s tobom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@ramo ne dužim se više s tobom

rammstein je napisao/la:prvo, niko nije vas lozio nego ste pisali na pp i pitate ko dolazi
za ove normalne, BIT CE

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
walter@
paša moj ovo i jeste mjesto gdje se mahala..pa se ubode pola ili malo više od pola...a ova dva će biti..vidječeš u Sloveniji..ili ABD čak i dan prije ( manja vjerovatnoća)
paša moj ovo i jeste mjesto gdje se mahala..pa se ubode pola ili malo više od pola...a ova dva će biti..vidječeš u Sloveniji..ili ABD čak i dan prije ( manja vjerovatnoća)
nešto22???,rammstein je napisao/la:prvo, niko nije vas lozio nego ste pisali na pp i pitate ko dolazi
za ove normalne, BIT CE
haj ok,, nisi ti ništa reko??, nije **** nego se pas posro.
ko kaže da je Dzemo malo nije normalan...
ma nisam ti mogao sjetiti se nickavalter22 je napisao/la:nešto22???,rammstein je napisao/la:prvo, niko nije vas lozio nego ste pisali na pp i pitate ko dolazi
za ove normalne, BIT CE
haj ok,, nisi ti ništa reko??, nije **** nego se pas posro.
ko kaže da je Dzemo malo nije normalan...

nego, bezze ti je ono pisati onako kao nesto lozi neko i to
ja sam od svih koji bi trebali doci najvise zadovoljan DZEMOM... danas predstljen extra, ako Bog da bude jos ko u narednih 3-4 dana extra, ne bude .. ima slovenija...
ne bude ni tamo VEC SAD IMAMO BETON EKIPU!
Odakle ona ulizica u supkolizac Paun na predstavljanju Dzeme?
**** sto dalje od kluba otjerati.
Ne vjerujem

**** sto dalje od kluba otjerati.
Ne vjerujem

E hajmo sataviti prvu ekipu,kako bi to trebalo izgledati sa ovim, trenutnim igrackim kadrom.
Kad kazem trenutnim,mislim da bi nam jos trebao lijevi bek,i rez golman.I ovo sto imamo je previse,ali kad se vec moze sto da ne.
Kad kazem trenutnim,mislim da bi nam jos trebao lijevi bek,i rez golman.I ovo sto imamo je previse,ali kad se vec moze sto da ne.
-
- Kontakt:
Evo jedan primjer koji može puno govoriti a nekome i ništa..
Meni je LIČNO ..Emir Hadžić reko u "elementalu" na proslavi kupa...ako ga fcs ponudi u decembru da se vrati na Koševo..dolazi bez razmišljanja a po njemu "uslovi" su naj manja briga. Kaže, važno je da me samo.ponude..
Ipak, daleko je zimska pauza...do tada uživajmo
Meni je LIČNO ..Emir Hadžić reko u "elementalu" na proslavi kupa...ako ga fcs ponudi u decembru da se vrati na Koševo..dolazi bez razmišljanja a po njemu "uslovi" su naj manja briga. Kaže, važno je da me samo.ponude..
fcsforever je napisao/la:Evo jedan primjer koji može puno govoriti a nekome i ništa..
Ma koji ce nam....Vec frajer u godinama.

Mene strah otvorit pastetu , bojim se da ovaj bradati celo ne iskoci... Ocm dzeko u hali on na slici , ibricic pije kafu on na slici, Pjanic leti iznad sarajeva on na slici... Pa jel on stalker ili sta je on vise bem ga celava.. Dzemo na predstavljanju u FKS on u prvom planu pa de liku goni se viseee ... Isto da je zastitno lice reprezentacije 

Buba00 je napisao/la:Mene strah otvorit pastetu , bojim se da ovaj bradati celo ne iskoci... Ocm dzeko u hali on na slici , ibricic pije kafu on na slici, Pjanic leti iznad sarajeva on na slici... Pa jel on stalker ili sta je on vise bem ga celava.. Dzemo na predstavljanju u FKS on u prvom planu pa de liku goni se viseee ... Isto da je zastitno lice reprezentacije
Frajer je bukvalno niko i nista. Stara mu radila kao prostitutka u Italiji, kasnije kao svodnica.
Vozao je onog sivog TT-a prije desetak godina kojeg mu je zbog dugova privremeno Puska oduzeo bio.
Frajer se uspjeo ulizati svakome.
Dzeki se nalazi na platnom spisku, a do prije tri godine se ni poznavali nisu

Na utakmice Sarajeva dolazi sa Dzekinim starim sa kojim sjedi po kafama u gradu

Ja ne kontam ko nasjeda na suplju ovakvih ljigavaca

U sustini, neka radi sta zeli, samo ga sto dalje od kluba jer ovkav ljigo nista dobro ne moze donijeti.
Neka ga na tribini i to je to.
pa jel on krimos neki ili sta.. cuj na platnom spisku pa onda ga reketari ... Ja momka ne znam al mi strasno ide na zivce vazda se nesto tu vrti. Prvo sam kontao novinar, pa konto dzekin jaran medjutim cojk ima neke strasne ambicije ocigledno.. Jer sad nema slike u BIH a da njega nema ... Ma da i racku me zaboli samo sad svaki mesar haman moze doci u ove klubove nasepisac je napisao/la:Buba00 je napisao/la:Mene strah otvorit pastetu , bojim se da ovaj bradati celo ne iskoci... Ocm dzeko u hali on na slici , ibricic pije kafu on na slici, Pjanic leti iznad sarajeva on na slici... Pa jel on stalker ili sta je on vise bem ga celava.. Dzemo na predstavljanju u FKS on u prvom planu pa de liku goni se viseee ... Isto da je zastitno lice reprezentacije
Frajer je bukvalno niko i nista. Stara mu radila kao prostitutka u Italiji, kasnije kao svodnica.
Vozao je onog sivog TT-a prije desetak godina kojeg mu je zbog dugova privremeno Puska oduzeo bio.
Frajer se uspjeo ulizati svakome.
Dzeki se nalazi na platnom spisku, a do prije tri godine se ni poznavali nisu![]()
Na utakmice Sarajeva dolazi sa Dzekinim starim sa kojim sjedi po kafama u gradu![]()
![]()
![]()
Ja ne kontam ko nasjeda na suplju ovakvih ljigavaca![]()
![]()
U sustini, neka radi sta zeli, samo ga sto dalje od kluba jer ovkav ljigo nista dobro ne moze donijeti.
Neka ga na tribini i to je to.
Ma samo ljigavac i supkolizac, nista vise.
Daleko od kriminalca
Daleko od kriminalca

Nema on veze s klubom ne brinite se. Tu je zato sto je trebao biti iz drugih razloga. Do ro dosao Dzemice. Usput Dejo i Tatko su produzili ugovore. Bit ce jos pojacanja ne brinite Ramo sve zna. On sto kaze to je besa 

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.