DrustveniParazit je napisao/la:Head je napisao/la:Kojom Anidom, Idrizovic ?DrustveniParazit je napisao/la:Šta je sa Anidom, jel' on potpisao? Vi ovdje najmanje pričate o njemu a najveće je pojačanje (ako je potpisao).
Anid Travančić

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DrustveniParazit je napisao/la:Head je napisao/la:Kojom Anidom, Idrizovic ?DrustveniParazit je napisao/la:Šta je sa Anidom, jel' on potpisao? Vi ovdje najmanje pričate o njemu a najveće je pojačanje (ako je potpisao).
Anid Travančić
HEDA meni posaloDrustveniParazit je napisao/la:@rammo ne šalji @Head-u više nikad ništa, vidiš da nije dobar nikako.![]()
![]()
Ozbiljno, šta je s Anidom (Travančić)
[youtube][/youtube]DrustveniParazit je napisao/la:@rammo ne šalji @Head-u više nikad ništa, vidiš da nije dobar nikako.![]()
![]()
Evo za Anida pravaDrustveniParazit je napisao/la:@rammo ne šalji @Head-u više nikad ništa, vidiš da nije dobar nikako.![]()
![]()
Napiso sam tebra goreGameFKS je napisao/la:O kome se radi o kome se mahala moze li na pp?
Kako vam covjek ofirno rece da ce nas od sad oblaciti Lacostavalter22 je napisao/la:Ovo sve ludo, krokodil hara ulicama Sarajeva
Nabijem te ja, al prije mjesec.Amca007 je napisao/la:Ma hebo sve to kad nam je prosjek 3000 po utakmici, jos vise reklame i dobrih igara i da se vrate ljudi na stadione aBd...
JA REKO ZA DŽEMU PRIJE MJESEC..
Jel to Koaudio dobio papire da napokon može zaigrati...pitar079 je napisao/la:Napokon ce ovi koji vole igrace sa africkog kontinenta biti zadovoljni.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, napoleon72 i 34 gosta.